Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD
Az Optionsnál mit takar az action gomb?
Mert õ olyat akar az meg nincs.....
LLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL
Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD
Olyan hihetetlen ez az egész.
Na de majd holnap már én is tudok mondani róla véleményt...<#vigyor3>#vigyor3>
Én a képek alapján amit beraktatok azok nem csúnyák...és elég jónak tûnik... de hát az a valami amikor én játszok és nem képeket nézegetek.
Megpróbálom megint, mekkora bug ha ez a hiba ultra lol!
mert ha kiugrok akkor ottmarad és felrobban a kocsi!
Ennyit szarakodni😞 Hihetetlen!
Help!!!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Teljes sebességgel közelítünk a kanyar felé.
A kanyar elött két autóhossznyira elrántjuk a kormányt és nyomunk egy féket.
A kocsi kicsapja a farát és elkezd kersztbe csúszni a kanyar felé.
Ekkor ellenkormányzunk és nyomjuk a gázt.
Ha jól csináltuk, pont a kanyarba fogunk érkezni és alig lassultunk. 😄D
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"We are only slaves to our temptations\"\"
help, pls!
Azt irták 18.-a!
Behuzzák az embereket aztán kiadják a demót!
Kezdem megszokni a játékot, csak jó nagy csalódás lett...
Nah mind 1 ez van ezt kell szeretni....
GTA-k jobbak voltak....<#vigyor2>#vigyor2>
Mármint a fel-le.
Hogy kinél alap ez az irány nem tudom.
Egy játék alulmúlhatja az ember várakozásait, de ez... ez annyira rakás szar, hogy ha nem tudnám, rá sem mondanám hogy 2005-ös és driv3r...
Megcinálta már valaki ezt a részt?
Nem tudom mikor jön ki egy rendes játszható játék?! Csak azt nem értem akkor minek adnak ki majdnem mindenap egy szar játékot!
Beharangozza mindeki mindenhol hogy ilyen olyan szuper lesz, és mikor játszik az ember rádöbben hogy nem ezt várta...
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Egyetlen pozitívum a játékban,h nem tölt sokat,és az átvezetõ videók jó minõségûek😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ennyit errõl.
A grafika egy 5 évvel ezelõtti PC játéknak elmegy, az irányítása egy kalap szar, a hangok pedig viccnek is rosszak. A fizikája pedig semmivel sem jobb bármely más hasonló játéknál.
Ha ez ennyire szar lett, akkor PS2-n is egy határ szar kell legyen, mert ennél még a GTA-t is SOKKAL jobban áthozták. (pedig az is csak egy portolt rakás szar volt, de legalább jól játszható)
A legjobban azon akadtam ki, hogy felmentem egy házhoz a lépcsõn, és láttam lentrõl hogy korlát van az erkélyén. De fentrõl ez már nem látszik. Csak az egyik oldalán van textúra. LOL. Utána az autóm 45°-ban fennakadt egy ház oldalán, se kiszállni, se legörcsölni nem engedett a falról. Fél perc múlva kilépett valami hibával. A rendõröket nem lehet lelõni az autó ablaküvegén át. 200-al is nekimehetek egy fának, nem halok meg. De ha a rendõr 40-el nekitol a falnak, azonnal died. Az ojjektumok elõttem 50mrel tûnnek fel, majd tûnnek is el hátul. Az emberke textúrája tükrözõen fényes a napon. Mindene. A vízrõl ne is beszéljünk inkább, egy halom vertex kapott egy transzparens textúrát oszt kész. Ráadásul ahogy uszok, látom, hogy a part mindössze 5mm-t "lóg" a víz alá. A fegyverrel való célzás egy vicc, még azután is, hogy kb 15 percet basztam el az irányítás használhatóvá tételén, lévén a default beállításokat valami értelmi fogyatékos találhatta ki.
2005-öt írunk, ez a játék egy SZÉGYEN a mai színvonalon. Nem ajánlom senkinek aki még nem vette meg/töltötte le, nem érdemes.
Én csináltam már egy pár missziót a warezossal, még abszulút semmi gáz nem volt nele, legfeljebb pár apróbb textúra (küszöb, ilyen szintû dolgok) néha villog, de semmi extra
nice legs. what time to open?
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600