Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
nekem se<#shakehead>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Falconer
Jó neked, én már azon szenvedek egy órája, hogy el bírjak lopni 3autót, és fel bírjak parkolni a teherautóra mint a májkel nájt a nájtrájderben

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Prézli
Nektek megmarad a kocsikon a
lövés nyoma?(Nekem nem)

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, elakadtam ott, ahol bomba van a kocsiban és felrobban ha lassan megyek, elérek a partra, ahol az embert át kellene ugrasztani a furgonba, de sehogysem megy.
Légyszi, valaki mondja el részletesen vagy küldjön egy 100% os save
fájlt, vagy valami módon segítsen tuljutni ezen a részen mert már nagyon unom.
Ide sem rossz, de mégjobb lenne a [email protected] email és msn messenger címre.
Falconer
Én is ezt mondom. Sok nyomosrék GTAs baromarcúból már nagyon elegem van.
Nyomják a buzi szar árkádnál árkádabb játékokat, aztán ha hozzájutnak egy kevésbé baromorientált játékhoz, akkor arra azt mondják, hogy szar

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Kit--Kat
ez csak divat aki béna és nem sikerül semmi már divatból 1bõl a játékra keni és átveszi a többi fars kritikát

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Falconer
Mert hülye vagy totál. Az összes drivernek ilyen volt az irányítása, de elég ha ésszel mész, kitapasztalod a fizikáját, és megpróbálsz fékezve, gázvisszavételekkel menni. Nagyon gáz, ha nem tudod irányítani. írta valaki, hogy akkor veszed észre a keresztbejövõt, amikor 20centire van. Érdekes, szinte sohasem jönnek nekem...
Elég lesz már ebben a topikban a játék, az irányítás, a grafika, stb szidalmazásából. 1 te vagy a béna, nem a játék 2 ha a játék lenne szar, akkor sincs értelme, ha elmondja mindenki 20szor

Szóval aki a játkot szidja, az elmehet a *va anyjába!<#mf3>

:-((((((((((((((((((((((((((((((((((( Ha ti mondjátok...........
Kit--Kat
nem az a gond, hanem az, hogy hülyeségeket beszélsz:o

Bocsánat! Egy kicsit felhúztam magam!<#szomoru1>
Szánom- bánom bûnöm!<#szomoru1><#vigyor3><#rinya>
Narancs
ehh...csak az még nem támogatja a kártyámat...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Kit--Kat
hehhe Hyk ma is törölhet<#vigyor1>

gameplusz
Én egyenlõre tesóm gépén nyomtam. 5200-es kártyája van, és asszen 45.93-as driver. Azzal nincs baj...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

miért? nem értem? vagy a fejlesztésére gondolsz? én nem értek az ilyesmihez

Narancs
Engem inkább az érdekelne, hogy hogy tudnám megoldani a villogó textúrák godják. Az összes fa lombja villódzik, meg más tártyak is.
6600 AGP, 71.24 es ForceWare.
Frisebb driverrel megoldódik? Vagy túl friss a játék ahoz, hogy nV kijavítsa a bugokat?

stewee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
te vagy az én emberem!
Kit--Kat
én csak támaogatni tudom, de Miami ismeretén kívül sokat nem tudok hozzáadni😊

Igyaz! Tényleg GTA- n nõttem fel! Az irányításról annyit, hogy a mafia versenyét jó félkörös elõnnyel vittem át!<#email> De a vicces az, gogy eddig minden autós játékot tudtam a GTA- hoz hasonlóan irányítani. EZT MIÉRT NEM!<#boxer><#violent>
nem lenne rossz ha nem lenne ilyen förtelmes az irányítás meg lenne olyan javítása radeonhoz mint a doom 3nál volt. vagy van már vmi peccs irányítás/grafikához?

gameplusz
Mit szóltok ahhoz, ha fogjuk a játékot, és moddal feltuningoljuk. PL. bugot javítunk, szebb textúrákat csinálunk, normális irányítást csinálunk?

És utána kész a Driv4r. 😊

Aki szeretne jelentkezni, az privátban tegye meg.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Met
Azt a kecseg Tico-t hogy tudom elkapni?
Siessek az elsõ hídhoz amin átmegy és ott próbáljam leszedni?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

fistin
pill

Goliath
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van e már valakinek olyan savegameja amiben szabad a harmadik város freerideban? Mert akkor kirakhatná valahova aztán belinkelhetné.
Esetleg trainer a problémára? mert én 2-t találtam,de azok csak ammo, stb.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Kit--Kat
sztem a külsõ az jó, esetleg majd 1 kamera MOD

Kit--Kat
az vicces, hogy a "cikkírók" is 1-az1ben átvették a PS2es cikkeket meg a divatszapulást az nem gond, hogy pl. az itteni gyerek aki "írta a "cikket" játszott lazán max 2 órát vele......Legalábbis a cikkébõl ítélve többre nem futotta max X-boxon.

Narancs
Nekem nem is az irányítással van bajom, hanem a kamera nézetekkel.
De úgy látom nincs megoldás...😞

12346
én is úgy képzeltem, hogy ez lesz az utolsó hozzászólásom😊

Kit--Kat
hát aki Driveren nõtt fel+ én nem a Sailor Moon-okkal meg WoW-okkal játszom

Kit--Kat
haggyad már majd megunják, és rájönnek nem a gém irányítása szar, õk szoktak hozzá az NFShez meg a GTA-hoz
(és most naggggyon finoman fogalmaztam, hogy senkit ne sértsek meg<#gonosz1>)

12346
ritka szánalmas kezd lenni sajna jópár topik. ezt is most divat fikázni, mégha nem is tudja pontosan az illetõ mirõl beszél, csak fikázzon, mer ez a menõ újabban. tény, hogy messze nem lett olyan, mint vártuk, de azért pl az autó irányítással semmi tré nincs.

12346
mi a probléma az irányítással? nem nfs-es doboztologatás? megesik az autóknál néha, hogy kanyarban fékezni kell meg ilyenek.

Falconer
Hát ezt tudom, de azt hittem, hogy azért a 4es gyorsabb
De mindegy, szar mind a 2

Narancs
Hali!
Meg tudnátok mondani, hogy miért csak 2 kamera állás közt tudok választani? Nálam van a hiba?
Vagy hogy lehetne vmi jobb kamera állást beállítani? Mert ami alapból van az elég ratyi, nem látom rendesen az utat...😞

hykao
A Gef3 jobb kártya mint a Gef4MX! (a Gef4MX megtévesztõ neve ellenére egy kissé módosított Gef2 - azaz csak DirectX 7-et tudó - kártya...)
Sajnos ez van! Akinek ilyen kártyája van, mielõbb adjon túl rajta...amíg még van játék, ami egyáltalán elindul rajta...
bertino
Menjél mellette a parton, kövesd mig lehet aztán meglátod mi lesz

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
Az csak egy cikk...

démonigyerek
kéne egy kis segitség!!!!!!!!
a játék elején tartok, ott ahol mennem kell motorral és jön mellettem egy hajó a vizen!
azt kell kinyirni?
ha igen akkor hogy?

démonigyerek
azt írták egy cikkben, hogy gta klón felsõfokon

KG21
próbáld ki akkor is csinálja-e, ha leveszed a hangot.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Hmmm... Nekem tetszene ez a játék mert szerettem a Driver-t de egyszerûen nem tudok vele játszani. Tökéletesen fut a gém 1024ben minden ON-on (kivéve a Anti An., meg a Vsync) viszont folyamatosan azt csinálja, hogy megyek 100m-t és akad egyet. Mintha darálna a vinyó. De az megse mozdul. Szal van vkinek vmi ötlete mi lehet a gond? (Hiaba veszem le 640-be minimumra, ugyanugy megy mint maxon! 😄 szal...)

Jovanna, Mind1 Valaki nem tudna már segíteni?
12346
mé mutogatsz? nem téged röhöglek ki bámeg. hanem, hogy nagy kockának kell lenni, ha vki végig tologatja egy leüléssel.

KG21
jah, 2 csillag a grafikára, csak mert néhány textúra villog <#duhos2>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

bertino
NAnemondd :_ )

Kit--Kat
Driver1 + kis GTA-s fíling mai köntösben

Kit--Kat
ez oylan irónikus kérdés volt😄

dan104
Hi,ez a játék mihez hasonlít??

Falconer - <#taps> hát igen a régi szép idõk
Falconer
Gef3??? Nem az van, hogy csak a Gef4Mxnél újabbakat támogatja?
Egyébként ugy is elég gyenge kártya, úgyhogy tökmind1

ide jött sry