Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Segítséget szeretnék kérni, elakadtam ott, ahol bomba van a kocsiban és felrobban ha lassan megyek, elérek a partra, ahol az embert át kellene ugrasztani a furgonba, de sehogysem megy.
Légyszi, valaki mondja el részletesen vagy küldjön egy 100% os save
fájlt, vagy valami módon segítsen tuljutni ezen a részen mert már nagyon unom.
Ide sem rossz, de mégjobb lenne a [email protected] email és msn messenger címre.
Nyomják a buzi szar árkádnál árkádabb játékokat, aztán ha hozzájutnak egy kevésbé baromorientált játékhoz, akkor arra azt mondják, hogy szar
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Elég lesz már ebben a topikban a játék, az irányítás, a grafika, stb szidalmazásából. 1 te vagy a béna, nem a játék 2 ha a játék lenne szar, akkor sincs értelme, ha elmondja mindenki 20szor
Szóval aki a játkot szidja, az elmehet a *va anyjába!<#mf3>#mf3>
Szánom- bánom bûnöm!<#szomoru1>#szomoru1><#vigyor3>#vigyor3><#rinya>#rinya>
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
6600 AGP, 71.24 es ForceWare.
Frisebb driverrel megoldódik? Vagy túl friss a játék ahoz, hogy nV kijavítsa a bugokat?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
te vagy az én emberem!
És utána kész a Driv4r. 😊
Aki szeretne jelentkezni, az privátban tegye meg.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Siessek az elsõ hídhoz amin átmegy és ott próbáljam leszedni?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az lenne a kérdésem, hogy van e már valakinek olyan savegameja amiben szabad a harmadik város freerideban? Mert akkor kirakhatná valahova aztán belinkelhetné.
Esetleg trainer a problémára? mert én 2-t találtam,de azok csak ammo, stb.
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
De úgy látom nincs megoldás...😞
(és most naggggyon finoman fogalmaztam, hogy senkit ne sértsek meg<#gonosz1>#gonosz1>)
De mindegy, szar mind a 2
Meg tudnátok mondani, hogy miért csak 2 kamera állás közt tudok választani? Nálam van a hiba?
Vagy hogy lehetne vmi jobb kamera állást beállítani? Mert ami alapból van az elég ratyi, nem látom rendesen az utat...😞
Sajnos ez van! Akinek ilyen kártyája van, mielõbb adjon túl rajta...amíg még van játék, ami egyáltalán elindul rajta...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a játék elején tartok, ott ahol mennem kell motorral és jön mellettem egy hajó a vizen!
azt kell kinyirni?
ha igen akkor hogy?
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Egyébként ugy is elég gyenge kártya, úgyhogy tökmind1