Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
kitudja😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

IMYke2.0.0.0
Kitömöríteni ki fogja, majd az Úristen?!?!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez hihetetlen.Letöltöm a C:\Downloads mappába átnevezem Driv3r.exe-re , átmásolom a D:\Games\DRIV3R mappába aztán nem akarja felülírni , elindítom amit letöltöttem és kiír valami hibát.(De még mindíg zip-es)
Igen a sync every frame az...
Na így már nem szaggat annyira...

Tök jó hogy amikor nekimentem az oszlopnak, akkor ugye megszûnt a világítás így mivel nem látott engem a kocsi az oldalomba ütközött... gondolom ez lehetett az oka. Vagy ne várjak ekkora intelligenciát<#conf>
meg akkor is zip-nek nézi , na majd he lejön akkor megnézem újra
Igen úgy írtam , de most újra letöltöm 😊
Amse
Akkor oda másolod ahova installáltad, de ha nem kérdezi meg akkor rosszul írtad át a nevét.Ugyanarra kell mint az eredeti indítófájl.

de én meg nem a c meghajtóra raktam , meg nem kérdezte meg hogy felülírja-e
Amse
1.Leszded.
2.Átírod a nevét driv3r.exe -re
3.Bemásolod a c:/program files/atari/driv3r könyvtárva felülírva az eredeti indítófájlt.
4.Elindítod a játékot

Meg még mindíg zip-es az ikonja
de nem kérdezi meg.
Amse
Ha átírtad akkor írd felül az eredeti exe-t.

Mi lehet a probléma?
Amse - Hát letöltöttem és átneveztem driv3r.exe-re nem csinál semmit kiír valami hibát , azát meg az eredeti nevén is elindítottam.Így is kiír valami hibát.
KG21
asszem sync every frame az, az optionsben

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Kit--Kat
ehh ilyen kis szar kockák tûntek fel a a baloldalon és eltûnt a jobbalsó térképem😞(( Eddig minden jó volt, nem tudjátok mi lehet a gond???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

A gombot megtaláltam, de nem tudom mit kell csinálni, segíthetne vlki.
Kit--Kat
vsync-et azt hol???
sehol se találom😞

Duddits
Egyszerübb lenne megnyomni a "Válasz" gombot. <#nyes>

Valaki pls segítsen, már ott vok hogy a kék konénerrel kéne vlmit csinálnom de nemtudom mit. Valaki kérem
reaper4
pics@ba 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Kit--Kat
nahh mondjuk ezekbe sokkal felhasználóbarátibbak a GTA-k mer ott mindíg kiírja, mit melyik gombal kell

Kit--Kat
õõõ ezt irónikusan értettem😊

Hali ujra! Egy küldetésben kéne segítség, NEve 18n Wheelers vlmi ilyesmi. És Az a lényeg hogy el kell menni egy dockhoz, be uszni az alján és egy ilyen vlmibe beülni és avval vlmit csinálni. Odáig jutottam el hogy a plató fölé ment. De mit kell nyomnom? Vagy mit csináljak?
Na asszem megoldottam a grafika problémát. Szóval énnálam nem is volt felvéve az AF meg az AA. Most így néz ki: AF 16x, AA: 4x, 1024x768, High. Ja meg ki kell kapcsolni az EAX-ot meg a Vsync-et és NEM AKAD egyáltalán. Pedig sokkal-de sokkal szebb lett és még nem is akad, hát ilyet én még nem láttam <#circling>
De ez legalább jól érintett mert mostmár egész más a játék is.
Jó játék ez csak egy kicsit be kell állítani és egészen mást kapunk...
Néha villognak a fák dehát sebaj megesik az ilyen..<#papakacsint>

Szóval nem tudtam hogy ekkora sebességnõvekedést érek el és még ráadásul ilyen szép is lesz....

De viszont egy dolog nagyon furcsa: Ha felveszem a fényerõt (mert ha elindítom a gémet akkor visszateszi alapra), akkor viszont nem jönnek be ezek a DX9-es dolgok, de ha viszont nem bántom a fényerõt akkor minden normális<#lookaround>
reaper4
halljuk

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

3Error
most akartam én is feltölteni neki valahova 😉
nem baj, nem fog lassulni a net addig sem... 😊

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Kit--Kat
ez most csak kötekedés... Jól néz ki?? Jól néz ki! Érdekel valakit milyen trükkökkel néz ki így???

Amse
amse.uw.hu ott van driv3r reloaded.zip azt szedd le és nevezd át driv3r.exe-re.

Duddits - Hát volt már rá példa hogy elindul úgy <#vigyor4>
3Error
vagy itt...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Duddits
Eredetihez crack?? Milyen világban élünk... Lassan már az eredetit is crackelni kell. <#nevetes1>

Sil3nt - Nem találtam a honlapon<#szomoru1>
KG21
kissé belassult felvételkor azért, sztem minél erõsebb a géped, annál jobban bírja.

KG21
pedig csak az árnyék nincs rajta

bertino
Jah DCn ne nagyon keressetek cracket... egyik haver talált Atari driv3r.exe néven... na, hát az vírus, szal ne szedjétek le.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sil3nt
itt biztos lesz

Mert én nem találok
Nincs honlap ahonnan le lehetne szedni a cracket?
bertino
Te hogy csinálod meg, hogy nem szaggat mikor veszed frapsal... ? én mikor kipróbáltam gépemen ugy csinálta, hogy egybõl kódolt és mintha a gém FPS gyökeret nyelt volna proci dolgozik, game belassul mint állat... és persze ezt veszi... ezen nem nagyon látni mintha szaggatna...
szal ? :-D

Zetorg
így már nem is olyan szép.

bertino
ja, ha fraps akkor sorry <#nyes>

Duddits - Nekem nincs rajat a DVD-n mert eredetibe van meg , csak nem indul és azért akarom kipróbálni crackel.
bertino
Szabad érdeklõdni milyen progival csináltad ?

KG21
csináltam egy rövidke üldözés jelenetet, csak 1,7 mega
katt

Duddits
Rajta van a DVD-n. <#idiota>

KG21
lõttem vagy 15 képet össze vissza, és mind szépen néz ki, csakhát mind nem akartam feltenni. Ezzel csak azt mondom, hogy egyáltalán nem kell szép helyzeteket keresgélni, egyszerûen jól néz ki a game.

bertino
www.driver-3.de itt találsz PCset és konzolos videókat is

KG21
jó hát a padnak is kéne árnyék, dehát ez van

Hol lehet leszedni a Crack-et a játékhoz?