Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na így már nem szaggat annyira...
Tök jó hogy amikor nekimentem az oszlopnak, akkor ugye megszûnt a világítás így mivel nem látott engem a kocsi az oldalomba ütközött... gondolom ez lehetett az oka. Vagy ne várjak ekkora intelligenciát<#conf>#conf>
2.Átírod a nevét driv3r.exe -re
3.Bemásolod a c:/program files/atari/driv3r könyvtárva felülírva az eredeti indítófájlt.
4.Elindítod a játékot
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
sehol se találom😞
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
De ez legalább jól érintett mert mostmár egész más a játék is.
Jó játék ez csak egy kicsit be kell állítani és egészen mást kapunk...
Néha villognak a fák dehát sebaj megesik az ilyen..<#papakacsint>#papakacsint>
Szóval nem tudtam hogy ekkora sebességnõvekedést érek el és még ráadásul ilyen szép is lesz....
De viszont egy dolog nagyon furcsa: Ha felveszem a fényerõt (mert ha elindítom a gémet akkor visszateszi alapra), akkor viszont nem jönnek be ezek a DX9-es dolgok, de ha viszont nem bántom a fényerõt akkor minden normális<#lookaround>#lookaround>
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
nem baj, nem fog lassulni a net addig sem... 😊
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
szal ? :-D
katt