Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG
teghnap felraktam a gammát és nem szaggatot, este jáccotam kicsit vele és azota szaggat.
nem állitottam semmit se pedig
Ez sajnos annyit jelent, hogy nincs a játék által támogatott videokártyád.

IMYke2.0.0.0
Beteszi a kínai manualt *.pdf fájlban... <#hehe>

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Csuhai G
Szerintem semmit.... 😞

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

hykao
Meglátjuk mit javít a helyzeten: itt a link
B@dsector
Kijött hozzá patch, de sztem. nem segít rajta.
Rafaelo
szomorú ez nagyon

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Ez valóban az egyik legnehezebb küldetés. Az elején érdemes csak akkor lõni, amikor dobja le a hordót, el kell kapni az ütemet. Ha utoléred a teherautót, akkor akaszkodj rá a hátsó lökhárítójára, így fölötted dobja el a bombákat. Na ekkor lehet adni neki ami a csövön kifér.

DonnieBrasco
Na, adtam neki egy egész komoly esélyt - amit ennyien fikáznak, lehet hogy tényleg rossz, de lehet, hogy csak divatból teszik.
Elsõre tetszett, a mozik és a menü teljesen jók. Aztán a TPS/FPS irányítás nagyon elkeserített, de az autózás egészen jó. Igaz, az autó hangja siralmas, fél perc alatt eléri a max RPM-et, és azon halad. Gáz!
De hogy nem lehet menteni, és újra végig kell szenvedni az iszonyat béna gyalogos részeket.... 10 percig sorolhatnám mitõl sz*r, de úgyis tudja mindenki.
Ez a játék egy alibi, iszonyat rosszul megírt, és még csak nem is szép. 2005 eddigi bukása, ez már tuti.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Shadow of the Beast? Amiga?
insp
Nekem is ez a nagy szívfájdalmam.
Ez a játék a világ játéktörténelmének legnagyobb kihagyott ziccere. Egyszerre lehetne benne Baywatch, a Harley Davidson és a Marlboro Man, A Miami Vice és az össze B-mozi hangulata mindennel ami kell...
...de nem!
Jajajajajajajjjj.

A játék legjobb eleme: a fõmenü.<#vigyor0>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

bertino
A Reflections egyébként egy nagyon jó játékfejlesztõ... nem foglalkoztak vele annyit na, nincs ezen sajnos mit tárgyalni

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

rorr
aReflections inkább írt volna egy új BEAST-et!

hykao
FRAPS (szerintem ez a legjobb video és/vagy screenshot készítõ)
bertino
Hát szted nem segítenék ha tudnék ? erre mi jobb trükköt tudsz ? Én is így csináltam meg...

Prézli
Hogy szereznhetek rndõrkocsit akarom
már szétzúzni õket,da a zsaruk folyton
megteszik helyettem?

thedriver
Köszi, ezzel sokat segítettél. Akkor semmi trükkje nincs?

bertino
Addig lõdd le te õt hamarabb, mig nem fog fordítva bekövetkezni... ez az egyetlen nyitja, ráadásul idõn belül kell teljesíteni... hajrá...

mafiahq
Hi!
Srácok valaki tudna segíteni, feltettem a játékot aztán indításnál ezt írja:

"Error - Failed to create directX No upporte display adapter present."

Ha valaki tudja miért van ez, az segítsen.

thedriver
Elakadtam. Isztambulban vagyok, és egy teherautót kéne megállítanom kocsival követve és lövöldözve közben, de az cikázik a városban, és a platójáról kb 8-10 másodpercenként ledobnak egy hordót, ami rendeszeresen rajtam robban. Kb olyan 60-70 %ig sikerült legyilkolnom egyszer már a teherautót, de sehogysem sikerül teljesen, állandóan szétrobban a kocsim.
Valakinek valami tuti tippje? Arra már rájöttem én is, hogyha rögtön a hordó ledobásának pillanatában lövök, és a platón robban szét a hordó, az egész komoly kárt tesz a teherautóban, de szinte képtelenség a megfelelõ idõben és helyen eltalálni a nagy cikázás közben, a forgalmat is kikerülve. Ráadásul állandóan tárat is kell cserélni, ami eltart néhány másodpercig. Szóval kezdek durcás lenni. Mi a trükk? HELP PLEASE!!!

sike

KÖSZÖNÖM A FIGYELMET!! (TORGYÁN JÓZSEF)

-

sike
Nagyon várjuk!!!

-

sike
MIKO LESZ KÉSZ A MAGYAROSÍTÁS????

-

Azért "R" gondolom, mert "Reflections"... Elég szar megoldás...

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Danman
Szentem is!!!MÉg a DRiv3r is szebb lett volna!Az a sárga monnyuk egy fekete hátteren!!!ÉS mér R???Mér nem mondjuk D3,vagy valami,de méghogy R?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Én még tovább megyek! Hogy lehet ilyen ronda ikont csinálni hozzá? 😊) Egy gagyi "R" betû. 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Danman
Egy bug ami szentem mindenkinél van:
Amikor a jachtot fel kell robbantani-azon a misszión.Amikor mész a motorcsónakkal.Tabbal vedd elõ a pisztolyt,0-val lõjj egyet(action button),majd rakd el!!UTána a pali keze vissza fog állni,mintha pisztolyt fogna!!!ILYET!?<#wow1><#conf><#falbav>

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Danman
ÉS azt ennyi idõ alatt nemigaz,hogy nem tudták megcsinálni,hogy valami normális zene legyen az egész gamma alatt,mint monnyuk a legelsõ vidió alatt!!Pár dolod:Kocsiból mért nem lehet kilõni?motorról?És kocsiban az emberke mér csak középre tud lõni?MÉR VANNAK ILYEN HATALMAS BUGOK????

Danman
Az én értékelésem:
Hogy leht ilyet kihozni?Már egészen kezdtem megkedvelni ezt a gammát/FREE RIDE meg ilyenek)Amikor vittem a sztorit.Hú!De f@sza vidók!!!Aztán jött a game!ELõször nem bírtam irányítani,de aztán megszoktam és rájöttem,hogy nagyon karaj!De amikor már gondoltam,hogy nagyon jó gém,megismerkedtem az MI-vel!!!Azt rontották el a legjobban!PL.:Még a2.küldetésben mikor a BAccust ki kéne zavarni,milyen dolog az hogy a zsaruk csak úgy állnak és nem csinálnak semmit.MI lett volna,ha mondjuk bele rakják azt,hogy lövöldöznek!Nem hinném,hogy sok munka kellett volna hozzá és tök fillinges lett vóna,de mindegy.Nomeg ott van utána az a küldetés,amikor visszajössz a jachtrobbantásról,jó kis vidió,és az ember ezt hinné,hogy valami nagy slusszpoén lesz,de nem.:
1.A videóban távcsöövesnek tûnik-utána kiderül,hogy géppityu(ha van ebben a gammában távcsöves gépfegyi javítsatok ki nyugodtan!!)
2.Amikor lõnek ránk és a két emberke a házban megvárja amíg elér hozzájuk a "golyó" és utána meg szimplán elfutnak!!!??MILYEN DOLOG EZ?Meg ha jól láttam a Tico csak géppityuval lõtt és emmi olyannal,amim robbant volna-Márpedig utána robbant jócskán.És utána jön az üldözés.A tengerparton alapból ott vannak a fekete kocsik.És ez persze senkinek sem tûnik fel!?Annyi eszük nincs,hogy annyira közel álljanak,hogy egy mocsi ne tudjon elmenni!!!
NOMEG a DISTANCE-rõl ne is beszéljünk:Ha mediumra veszem,akkor elõttem építi fel a dolgokat,ha high-ra,akkor meg beszaggat.
Szóval:EGYÉRTELMÛ CSALÓDÁS!!!DE a Free Ride elmegy!

démonigyerek
érdekes, nekem semmi gondom a ggame-el

Prézli
A végén elég ha kinyírod Tico-t egy M16-ossal nem is nehéz.
(Én úgy oldottam meg hogy a kapuajjbanotthagytam a kocsit
bementem megtömtem ólommal és kész.)

Kit--Kat
sry de vakszeg garfod nagyon gyenge szinten van és ha tudod irányítani az autókat és így se tetszik az már a te bajdo ! bye!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Adam II
Elolvastam az alcímet de meg kell hagyni ez a játék botrányosan béna minden téren. És ezt nem azért mondom mert nem tudok játszani vele vagy divatból hanem azért mert ez tény. Viszont az átvezetõ filmeket napestig tudnám nézni😊

bertino
Arra nem reagál <#papakacsint> öö.. vagyis nálam

Ha csak azt nem vesszük grafikai bug-nak, hogy azért tényleg lehetne szebb game. A Mafia szebb volt igencsak, pedig nem mai gyerek az se. 😊

Kaslerka - 😊 akkor jó neked
Nekem (AMD 2500+ (@2000), 1GB RAM, GF4TI4200) tökéletesen megy, nem akadozik be soha. A 71.84-es driverrel pedig grafikai bug-ot sem láttam, legalábbis villodzó dolgok nincsenek. 😊

hen-tes - Nekem például el se indul , de nem Radeon 9200-am van 😊
PLackó
háát elindulni lehet hogy elindul de utána már lehet elég élvezhetetlen lesz 😞

PLackó
esetleg printscreen?😛

tigeroo
jah, nekem is olyan karim van, bár a minõség-játszhatóságot nem igazán sikerült eltalálni a fejlesztõknek
hen-tes
ati radeon 9200 se
ezzel elindul a gém?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

ChevyG
nem rossz annyira a game
démonigyerek
a driverbõl milyen progival lehet képet vagy videót kimenteni?????

Falconer
Ottvagyok, amikor a konténert kell felpaokolni, a 18wheeler címû küldetésnél. Ott azt írja, hogy használjam a crane-controlst. Az mi? Melyik gombok azok?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

oneal1 - Sirály ismerõsömnek is Radeon 9800PRO-ja van és neki is ezeket csinálja amit beszéltetek.Csak neki meg AMD-s a gépe 😊
Jah akkor majd lehet egy Patch vagy egy új Driver segíteni fog<#nemtudom>
oneal1
nekem is ugyanez van😞

!Forza Ferrari!

ismertek time cheat-et a játékhoz?
mert nekem túl gyors az üldözéses rész mindig lemaradok már az elején
(dlh.net jelenleg nem elérhetõ, de ott csak trainer-t láttam, többi oldalon virust talált az irto)
fõmenüben a cheat opciót hogyan lehet aktiválni?

arty
ATI9800, drv5.2, fák villognak, helyenként az árnyék nem jelenik meg csak késõn, stb ...

sztem itt nem a driverekkel lesz a gond, mert nem hiszem, hogy PONT ugyanott van bug az nvidia és ati driverekben is 😊

Forza.