Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem állitottam semmit se pedig
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Elsõre tetszett, a mozik és a menü teljesen jók. Aztán a TPS/FPS irányítás nagyon elkeserített, de az autózás egészen jó. Igaz, az autó hangja siralmas, fél perc alatt eléri a max RPM-et, és azon halad. Gáz!
De hogy nem lehet menteni, és újra végig kell szenvedni az iszonyat béna gyalogos részeket.... 10 percig sorolhatnám mitõl sz*r, de úgyis tudja mindenki.
Ez a játék egy alibi, iszonyat rosszul megírt, és még csak nem is szép. 2005 eddigi bukása, ez már tuti.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Ez a játék a világ játéktörténelmének legnagyobb kihagyott ziccere. Egyszerre lehetne benne Baywatch, a Harley Davidson és a Marlboro Man, A Miami Vice és az össze B-mozi hangulata mindennel ami kell...
...de nem!
Jajajajajajajjjj.
A játék legjobb eleme: a fõmenü.<#vigyor0>#vigyor0>
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
már szétzúzni õket,da a zsaruk folyton
megteszik helyettem?
Srácok valaki tudna segíteni, feltettem a játékot aztán indításnál ezt írja:
"Error - Failed to create directX No upporte display adapter present."
Ha valaki tudja miért van ez, az segítsen.
Valakinek valami tuti tippje? Arra már rájöttem én is, hogyha rögtön a hordó ledobásának pillanatában lövök, és a platón robban szét a hordó, az egész komoly kárt tesz a teherautóban, de szinte képtelenség a megfelelõ idõben és helyen eltalálni a nagy cikázás közben, a forgalmat is kikerülve. Ráadásul állandóan tárat is kell cserélni, ami eltart néhány másodpercig. Szóval kezdek durcás lenni. Mi a trükk? HELP PLEASE!!!
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Amikor a jachtot fel kell robbantani-azon a misszión.Amikor mész a motorcsónakkal.Tabbal vedd elõ a pisztolyt,0-val lõjj egyet(action button),majd rakd el!!UTána a pali keze vissza fog állni,mintha pisztolyt fogna!!!ILYET!?<#wow1>#wow1><#conf>#conf><#falbav>#falbav>
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Hogy leht ilyet kihozni?Már egészen kezdtem megkedvelni ezt a gammát/FREE RIDE meg ilyenek)Amikor vittem a sztorit.Hú!De f@sza vidók!!!Aztán jött a game!ELõször nem bírtam irányítani,de aztán megszoktam és rájöttem,hogy nagyon karaj!De amikor már gondoltam,hogy nagyon jó gém,megismerkedtem az MI-vel!!!Azt rontották el a legjobban!PL.:Még a2.küldetésben mikor a BAccust ki kéne zavarni,milyen dolog az hogy a zsaruk csak úgy állnak és nem csinálnak semmit.MI lett volna,ha mondjuk bele rakják azt,hogy lövöldöznek!Nem hinném,hogy sok munka kellett volna hozzá és tök fillinges lett vóna,de mindegy.Nomeg ott van utána az a küldetés,amikor visszajössz a jachtrobbantásról,jó kis vidió,és az ember ezt hinné,hogy valami nagy slusszpoén lesz,de nem.:
1.A videóban távcsöövesnek tûnik-utána kiderül,hogy géppityu(ha van ebben a gammában távcsöves gépfegyi javítsatok ki nyugodtan!!)
2.Amikor lõnek ránk és a két emberke a házban megvárja amíg elér hozzájuk a "golyó" és utána meg szimplán elfutnak!!!??MILYEN DOLOG EZ?Meg ha jól láttam a Tico csak géppityuval lõtt és emmi olyannal,amim robbant volna-Márpedig utána robbant jócskán.És utána jön az üldözés.A tengerparton alapból ott vannak a fekete kocsik.És ez persze senkinek sem tûnik fel!?Annyi eszük nincs,hogy annyira közel álljanak,hogy egy mocsi ne tudjon elmenni!!!
NOMEG a DISTANCE-rõl ne is beszéljünk:Ha mediumra veszem,akkor elõttem építi fel a dolgokat,ha high-ra,akkor meg beszaggat.
Szóval:EGYÉRTELMÛ CSALÓDÁS!!!DE a Free Ride elmegy!
(Én úgy oldottam meg hogy a kapuajjbanotthagytam a kocsit
bementem megtömtem ólommal és kész.)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ezzel elindul a gém?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
mert nekem túl gyors az üldözéses rész mindig lemaradok már az elején
(dlh.net jelenleg nem elérhetõ, de ott csak trainer-t láttam, többi oldalon virust talált az irto)
fõmenüben a cheat opciót hogyan lehet aktiválni?