6730
-
#23 Istanbul gyönyörű szépnek ígérkezett. Remélem a 3-ban nem lesz olyan sok nehéz misszió. Én se a Driver 1-ben, se a 2-ben nem tudtam megcsinálni a missziókat. -
#22 A trailerben én úgy látam, hogy Istanbul, Nizza, és Miami, a negyediket nem láttam. a gamestart.hu letöltés archívumából Driver 3 címen letölthető a Trailer. -
#21 Biztos lesz GameCube-ra, PS"-re, és X-Box-ra is. PC-re is. -
#20 a MAFIA és a Driver is túlszárnyalja sztem. Az embereknek már a tökük is tele van a GTA-ból és az amerikai nagyvárosokból, és az amcsi rendőrökből. A Driver 3-ban biztos benne lesz Istanbul. A trailerben én úgy látam, hogy Istanbul, Nizza, és Miami, a negyediket nem láttam. a gamestart.hu letöltés archívumából Driver 3 címen letölthető a Trailer. -
#19 akar bar milyennel is -
#18 de mégis mijen lesz a driver 3 ? lehet akármijen kocsival menni ?? -
#17 Szerintem Driver 3 jobb lesz.
Nekem naggyon tetszett a GTA 1, de azért a Driver sem volt rossz. :-) A Driver 2 is nagyon jó, csak azt bánom, hogy az a szar PS bántja a szemem :-) -
#16 van még a bream breakers is -
#15 Nintendo GameCube-ra, PS2-re, PC-re tuti lesz, ezekben van a nagy üzlet.
Az X-Boxon gondolom, még ők is vacilálnak :-) -
#14 Mit tudtok a Driver 3-ról? -
#13 hát a Driver meg a GTA nem teljesen ugyanaz...de majd meglátjuk
az a jó ha van választék nem?:)
PS2 meg aztán van minden
Driver 1,2 GTA,GTA2,GTA3, lesz Vice City, Mafia, Driver 3, és még jön a Getaway és még egy GTA- szerű játék, ami L.A.-ben játszódik:)) -
rusland #12 MAFIA siman -
#11 A nagy francot! Semmi sem fogja a GTA3 es a vice Cityt felszarnyalni emberek! -
#10 remélem nem lesz olyan mint a driver 2 hogy csak konzolra -
#9 mindenkinek ajánlom a Stuntman-t is, azon a DVD korongon van a Driver előzetese....
ha az a város úgy fog kinézni, akkor nagyon ütős lesz...hihetelen szépnek látszott -
#8 én is így vaghyok vele :) -
#7 Én is nagyon várom.
A Driver 1 fizikában verhetetlen volt, Driver 2, sztem ötletben volt nagyon jó, de kicsit elrontották. Nekem megvan... sok bug van benne. -
#6 jajj, te olyan hülye vagy... :)
2000. novemberében megjelent a Driver 2 PS-re. -
#5 En meloban nyomom neha az egyest de csak ugy vezetek a varosban mert idegbajt kapok amig a teszteket csinalnam az elejen:)) -
xtaki #4 a driver volt az egyetlen autos jatek amivel volt kedvem menni ;) -
#2 Miert letezik Driver 2? -
#1 Az Infogrames bejelentette, hogy a Driver sorozat legújabb, harmadik része a három jelentős konzolplatform melett 2003-ban meg fog jelenni PC-re is. A játékot az Infogrames saját tulajdonú, Reflections Interactive nevű fejlesztőcége készíti. Ez a fejlesztő csapat felelős a Driver első két részének elkészítéséért Playstation-re, illetve ők csinálták a Stuntman című játékot is PS2-re. Larry Sparks, az Infogrames európai marketingosztályának alelnöke nagy sikert vár a sorozat legújabb tagjától, amire van is alapja, ugyanis az első két rész hatalmas sikereket aratott korábban.
Én már nagyon várom. :)