6730
-
szaharin #4601 nemtudom fetenni a patchet..pedig a gyokerkonyvtarba tetem..ugyanazt irja ki...lehet a magyarositas zavar be neki? -
#4600 a patch miben segít ??????????????????????? -
#4599 LE kell rázni a zsarukat -
Tiby #4598 A Patchet nekem csinálja.Csak egyszer írta ki hogy can't locate vagy mi -
#4597 A patchet másold be a Játék gyökerébe és ott futtasd!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#4596 ja, a hotel jobb oldali ajtaja nyitható?? -
#4595 Szerintem menj be az ajtón :) -
#4594 a zsaruk elől menekülök Istambulban. vissza kell menni a Hotelbe, odamegyek, és nem csinál semmit!!! most alt-tab nyomtam, tudnátok nekem segíteni gyorsan?? ott állok a hotelnél, a zsaruk is le vannak rázva, és nem akar semmit sem csinálni -
#4593 PATCH ERROR
CANNOT LOCATE DRIV3R (any territory), RETAIL, on your computer. -
#4592 Na pl. ilyenek a SZPOJLERES hozzászólások...SZPOJLER felirat nélkül... :) -
szaharin #4591 nem mar tovabbjutottam, mostmar mottorral kell uldozni..alitolag nekikell menni hogy felboruljon????/ -
nYoMi #4590 Mikor felnyilik a hid akkor menj be a kis hazikoba, kek haz ha jol emlexem es ott villok egy gomb, menj oda es nyomj 0at es a hid lenyilik -
#4589 magyarul!!!
#4588 minden szar terrytory meg mások jön elö gy ebakba...
-
szaharin #4587 egy csajt kell uldozni, demar kesszvok, mert 3 napja eztcsinalom uldozom aztan a hid felzarul o atjut enmeg nem.. -
#4586 nem megy a patch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#4585 Moderáltabban kellene reagálnod ilyen esetben...!
#4584 jo a térkép:D -
nYoMi #4583 köszi ides -
#4582 Kösz, Így már jobb!
Jó ötlet.
-
#4581 Prézli és még sokan mások! Légyszi ha a játékból olyan dolgokat írtok-linkeltek amit esetleg néhányan a saját erejükből szeretnének megoldani, megtalálni, akkor a hozzászólást ezzel kezdjétek:
SZPOJLER! (esetleg nem árt fehér betűkkel írni, hogy azt csak kijelöléssel lehessen jól látni!)
HTX! :)
Szal Prézli képei: (az ilyen képeket meg url-lel szúrjátok be légyszi!)
Miami
Nizza
Isztambul (Konstantinápoly) -
#4580 htx -
Tiby #4579 Én is megpróbáltam a Patch-et ,de nem indul így se :( -
#4578 király vagy!!!:D -
nYoMi #4577 Prézli édes, adnál egy linket ahonnan le szedted ezt? -
#4576 Ez a HyperSnap magyar nyelvű? -
#4575 Azért tűnnek el a szövegek, mert idelinkelted őket.
Használd a HyperSnap-et!
És kicsinyítsd le a képeket!!!
Vlala #4572 Nicében a hegytetőn is van egy, olyan, mint a Mistery machine a Scooby Doo-ból... -
#4571 Egyszerű. Ha már eljutottoál a partig, ott megy egy terepjáró. Menj mellé amennyire csak tudsz, majd az akció gombot nyomva az anyósülésről átmászik a forma a terepjáróba. Ám ezzel még nincs vége, vissza kell menni az útra, a térképen jelölt helyre, ahol áll egy kamion. Ott már csak ki kell ugrani menet közben a kocsiból, az pedig nekicsapódik a kamionnak, és felrobban. -
Vlala #4570 nem látom a sebességmérőt! Hol van? -
#4569 Fúhh én még ma megpróbálom a missziót, aztán legközlebb már a szünet végén szenvedek vele az tuti. -
#4568 épp tegnap este csináltam meg, ráment 2 órám mire sikerült :) A motoros része csak nagy mákkal jött össze, ott ahol bekanyarodik a szűk kapus részekhez, sikerült elkapnom. Egyébként azokba a kapukba beletalálni olyan, mint cérnát fűzni a tű hegyébe, szal nem kicsit örültem, mikor meglett :P -
#4567 húú ez a Calita üldözős de geci misszió:((( -
#4566 kösz szépen, fel is tettem a patchet, bár semmi változást nem tapasztaltam -
#4565 Mondanám ha én is tudnám -
#4564 már meg van. most meg ott akadtam el, hogy nem szabad 80 alá menni, és odaérek a partra, és nem tudom mit kell csinálni. get alongside. menjek hosszában vagy mi? ott vannak ilyen nagy ugratók is...
booby trap -
nYoMi #4561 eszméletlen jó az a kocsi a garázsban -
#4560 Amikor a kocsival kell követni Gatort és a néger kalapos meg lő, akkor mi a titok, mert marhára nem akarja sebezni az ellent a lövésem, mondjuk ez a megoldás elég érdekes, miért csak egy fix pontra tud lőni? -
nYoMi #4559 a maprol hogy hol merre van pontosan
-
nYoMi #4558 egy screenshotot nem nyomatnál?