3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
per aspera ad astra
link
\"So always look on the bright side of death\"
és vajon a "másik" topicba is benéz?
(Ez kb olyan dolog, mintha a világ minden nemzete aláírna egy szerzõdést, hogyha valaha rájönnek az idõutazás módjára, mikéntjére, akkor a legelsõ dolguk legyen egy idõutazó különétményt küldeni a szerzõdés aláírásának pillanatába, és helyére, elvégétre, ha optimálsi minden, akkor az aláírást követõen a terembe már meg is kellene érkeznie a csapatnak. ^_^)
per aspera ad astra
Vágja valaki a vray distributed rendert?
Mind2 gépen fent van a max, a vray. A szerveren fut a vrayspawner. A lan kapcsolat aktív. A DR is látja a szervert, felismeri a gép neve alapján az ip-jét, DE MÉGSEM
"VÁLASZOL" render közben, vray log írja hogy: render host not responding.
max8, vray 49.03
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
per aspera ad astra
Mellesleg szekvenciának nem túl érdemes tömörített formátumot használni a mozgó zaj miatt. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amúgy tök érdekes. Most kirendereltem egy framet. A TIF lett 3MB míg a PNG csak 0,5. DE! És most jön a csavar! Amikor betömtem mindkettõt külön külön RAR-ba a PNG szinte maradt fél mega míg a TIF ennek a harmada.
Thomasgins jóvoltából megtudtam hogy a TIF-et is gyönyörûen kezeli a Flash. Úgyhogy azt hiszem ebben nyomom. Mik vannak... 😊
Youth
per aspera ad astra
Annyi, hogy az alfák legyenek külön (is)...
A topicban meg nem lettek törölve a hozzászólások, csak ****os SG bug.. 😛
Fordított sorrendnél, 125-ödik oldalnál minden ott van.. Amúgy eddig is bugzott nálam, hogyha a második oldalra mentem párszáz hozzászólást simán átugrott... Ha azt a pár százat akartam megnézni, akkor is a fordított sorrend mûkdödött...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
na megint mi ganyolodott el?
ilyen mar volt a multban.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
Aztán a kövi probléma 😊
Az animációt .SWF-be kell kimenteni, mert a srác Flashben majd szórakozik vele, a kis anim a honlap része lesz, de úgy kell kimenteni hogy az alpha channelt is kezelje. Ha egybõl .SWF-be mentem akkor tök fasza minden, nade renderidõre kiírt 40 órát. Most ha 39. órában kifagy cseszhetem az egész animációt.
Nincs arra ötletetek, hogy tudnám megoldani azt, hogy mittomén .TIF-be kimentem képkockánként és utána valami progi összefûzi a frameket .SWF-be, úgy hogy alpha channelt is kezeli?
Youth
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ja nenad gratula a munkadhoz!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
<nyar eso="0" ido="random">sör, bor, pálin </nyar><osz eso="1" ido="sz*r"> munkamunkamunka....
per aspera ad astra
Ma kezdtem bele, de meguntam, viszont az ülõ része még nem jó. Sem a modell, sem a textúra.

Persze ha már van egy meglévõ út, amit tovább kéne vinni, akkor azt convert toval rögzíteni kell.... 😉
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Youth
per aspera ad astra
Bár, ha splineon akarom mozgatni a kamerát, akkor már inkább path constraint egy dummy-ra, camera dummy-hoz linkelve. 😊 (Így jobb, mert akkor még a kamerának saját mozgást is adhatsz, akár noiset, vagy egyebet.)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Csak akkor hogy tudok itt-ott lassítani a kamera mozgásán?
Youth
per aspera ad astra
http://szotar.sztaki.hu/angol-magyar Tudom javasolni én is ezt használom
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..