63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
ez egy modellező program? vagy maxba beépülő plug-in? vagy ez miez? ;)
naon jó a kép -
Akartam árnyékot,de a nagy vakuszimulálás miatt nem igan maradt belőle semmi,ps-ben meg nem volt kedvem festegetni.
Jó lett Fecni! -
nenad #37523 passz.. de majd ujranyomom mert latom a weboldalon van egy masik, mas szinekkel az jobban nez ki. Egyebkent kb 7 perc lehetett, de csak tippelek. Photon+regather. -
zenoka #37522 Thomas: na csak befejezted :DD
jo lett baar egy picivel tobb arnyek lehet elfert volna a labak/ujjad talalkozasanal!
Nenad: hmm igen jol meg lett csinalnva:)
FecNiii:
ketteske jobban bejon nekem:D van egy nagy adag Escher filingje ezzel az ajto es "lepcso" talalkozasaval:DDD -
jó rég raktam be képet szal itt egy mai NFR 2 változatban ( a 2. csak kipróbálás céljából)
-
renderidő?:) -
nenad #37519 LOL :-)
itt egy specko redqueen kep, egy ici pici fenyforrassal..
-
nfr fotó:) -
Közbe már rájöttem de azért köszi. -
kijelölsz minden polygont és Flat gomb, ha minsen igaz a módosíto paanelon. -
Megtudná nekem valaki mondani hogy ha lerakok egy gömböt azt hogy tudnám kifordítani, mert ezzel a módszerrel akarom megcsinálni az égboltot. ?? -
4D #37514 Theatre of War?
Nem a legszebb de állítólag ott van annyira, hogy nem ez a lényeg.
Nálam még nem "tudott" beizzulni.
De rajta vagyok. -
...de a gyári max -os cuccal elég egyszerű megcsinálni . (Aki keres talál ;)) -
Hát ez így elég bonyolultnak tünik elsőre :) -
zenoka #37511 haat szerintem texture baking kell neked vraybe igy lehet megcsinalni!
link
repvez:
azt tudnod kell hogy nagyon nagyon sokat fejlodott az autocad...gepesz dolgotat ha meg azt csinalsz tenyleg erdemesebb abba meg Rhinoba nyomnod s maxban csak az animot/rendert csinalni...maxban konnyen halalba tudod magad szivatni mondjuk 15-30 furattal mar:D -
No, köszi a tanácsokat , így ki uvw-zve már tökéletesen működik a festegetés .
Egy kérdésem lenne csak, hogy tudok egy UV templatet úgy kirenderelni , hogy a jelenetben lévő lámpa árnyékai is rajta legyenek mapon ? Nem tom érthető-e :))
Tehát mintha egy játék texturája lenne, ahol nincsenek önárnyékok és festéssel pótolják azokat ... -
melyik másikba? -
most már jo rájöttem az eljárásra és találtam egy tutko kis videot amibe benne van az autocades szerkesztéstöl a texturázásig minden egy épület modellezéshez.Igaz hogy arab nyelvü,de nem a szöveg a lényeg .
Ha valakit érdekel a másikba belinkelem.
-
Ez így jó ahogy van!
-
nenad #37506 es a vertexek ki voltak jelolve? illetve a weldnek nem e volt tul kis toleranciaja? Bocs ha nagyon hulyeset kerdeztem, csak biztos ami biztos. -
zenoka #37505 gyaaaaa akkor kezdtem el idejarni #27028 meg foglalkozni tulkep 3dsmaxal:D..mostmeg ez a forum a kezdolapom:)) -
zenoka #37504 nono..en kerlek kizarolag borbarat vagyok ha mar butulni kell:D -
Pedig nem is.( jo a memoriád :D )
Egyébként hamár itt tartunk majd jövök egy olyan kérdéssel hogy hogyan lehet egyszerüen nagyon nagy területet befüvesiteni (egy repteret)
Még csak most rakom le az alapokat :) -
-
Köszi
Ugylátom nem véletlenül szerepelt akkor benne a "nyomsz egy joint(ot)"
-
nem ismerem a gamét,de nem egy multi FPS-nek hangzik:) -
zenoka #37499 lol egesz delutan spiderman3 al jatszottam muhaha:D -
zenoka #37498 "me' eloszor autocadba alakitsd spline a zart vonalakat..."
ez ugy hangzik hogy eloszor at kell alakitani a vonalakat spline vonalakka:D -
zenoka #37497 valszeg vonalakat exportaltal s nem zart vonallancot (plineokat)!
me' eloszor autocadba alakitsd spline a zart vonalakat...
siman kiadott a pedit parancsot ha magyar autocaded van akkor _pedit majd kijelolod a vonalakat s nyomsz egy joint (egyesit) na ezt a vonallancot mar exportalhatod maxba s ha azt extrudalod akkor mar zart testet kapsz. :))
-
köszi az importnál nem volt ez a weld bekapcsolva a maxba meg hiába nyomkodtam nem történt változás. -
köszi mindenkinek a hozzászólásokat -
nenad #37494 probald meg weldelni,
hatha nem olyen jo az import, vagy esetleg nem kapcsoltad be az importnal a weldet.. -
No kérem nem találok megoldást arra hogy ha egy autocadbe rajzolt zárt vonallal határolt alakzatot átinportálok maxba és testté szeretném változtatni, magyarul extrudálni akarom akkor miért csak a vonalat extrudálja és miért nem tölti ki a vonal által bezárt területet a cap end kapcsolok be vennak pipálva. ha csak egy egyszerü ábrával probálkozok akkor minden jo csak azzal nem amit szeretnék. -
-
nenad #37491 igy biztonsagosabb erzes.
-
vaczak #37490 csinálj egy kacsát is. -
Nem akarok belekötni a méregkeverőkbe,de nem nagyok ezek a peremek?
-
Elég rég maxozta már de itt egy NFR :)
-
COD ehh :c)) only BF2 forewer :c)))
JÓ lett a kémcső. kira -
Köszi, ebböl a fajtábol ha jol tudom csak TN paneles van.
Csak abbol gondoltam mert a monitoron nem találtam sehol a gammara utalo beállitast és 50 %-on van most a fényerö ahogy a tesztbe is de egy kicsit igy is erösnek érzem.