63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• zsolesz92
    ez egy modellező program? vagy maxba beépülő plug-in? vagy ez miez? ;)
    naon jó a kép
  • ThomasGins
    Akartam árnyékot,de a nagy vakuszimulálás miatt nem igan maradt belőle semmi,ps-ben meg nem volt kedvem festegetni.

Jó lett Fecni!
  • nenad
    passz.. de majd ujranyomom mert latom a weboldalon van egy masik, mas szinekkel az jobban nez ki. Egyebkent kb 7 perc lehetett, de csak tippelek. Photon+regather.
  • zenoka
    Thomas: na csak befejezted :DD
    jo lett baar egy picivel tobb arnyek lehet elfert volna a labak/ujjad talalkozasanal!

Nenad: hmm igen jol meg lett csinalnva:)

FecNiii:
    ketteske jobban bejon nekem:D van egy nagy adag Escher filingje ezzel az ajto es "lepcso" talalkozasaval:DDD
  • FecNiii
    jó rég raktam be képet szal itt egy mai NFR 2 változatban ( a 2. csak kipróbálás céljából)

• ThomasGins
    renderidő?:)
  • nenad
    LOL :-)

itt egy specko redqueen kep, egy ici pici fenyforrassal..
  • ThomasGins
    nfr fotó:)
  • Evogordon
    Közbe már rájöttem de azért köszi.
  • Gő
    kijelölsz minden polygont és Flat gomb, ha minsen igaz a módosíto paanelon.
  • Evogordon
    Megtudná nekem valaki mondani hogy ha lerakok egy gömböt azt hogy tudnám kifordítani, mert ezzel a módszerrel akarom megcsinálni az égboltot. ??
  • 4D
    Theatre of War?
    Nem a legszebb de állítólag ott van annyira, hogy nem ez a lényeg.
    Nálam még nem "tudott" beizzulni.
    De rajta vagyok.
  • lac coo
    ...de a gyári max -os cuccal elég egyszerű megcsinálni . (Aki keres talál ;))
  • lac coo
    Hát ez így elég bonyolultnak tünik elsőre :)
  • zenoka
    haat szerintem texture baking kell neked vraybe igy lehet megcsinalni!
    link

repvez:
    azt tudnod kell hogy nagyon nagyon sokat fejlodott az autocad...gepesz dolgotat ha meg azt csinalsz tenyleg erdemesebb abba meg Rhinoba nyomnod s maxban csak az animot/rendert csinalni...maxban konnyen halalba tudod magad szivatni mondjuk 15-30 furattal mar:D
  • lac coo
    No, köszi a tanácsokat , így ki uvw-zve már tökéletesen működik a festegetés .

Egy kérdésem lenne csak, hogy tudok egy UV templatet úgy kirenderelni , hogy a jelenetben lévő lámpa árnyékai is rajta legyenek mapon ? Nem tom érthető-e :))

Tehát mintha egy játék texturája lenne, ahol nincsenek önárnyékok és festéssel pótolják azokat ...
  • zsolesz92
    melyik másikba?
  • repvez
    most már jo rájöttem az eljárásra és találtam egy tutko kis videot amibe benne van az autocades szerkesztéstöl a texturázásig minden egy épület modellezéshez.Igaz hogy arab nyelvü,de nem a szöveg a lényeg .
    Ha valakit érdekel a másikba belinkelem.
  • Evogordon
    Ez így jó ahogy van!
  • nenad
    es a vertexek ki voltak jelolve? illetve a weldnek nem e volt tul kis toleranciaja? Bocs ha nagyon hulyeset kerdeztem, csak biztos ami biztos.
  • zenoka
    gyaaaaa akkor kezdtem el idejarni #27028 meg foglalkozni tulkep 3dsmaxal:D..mostmeg ez a forum a kezdolapom:))
  • zenoka
    nono..en kerlek kizarolag borbarat vagyok ha mar butulni kell:D
  • repvez
    Pedig nem is.( jo a memoriád :D )
    Egyébként hamár itt tartunk majd jövök egy olyan kérdéssel hogy hogyan lehet egyszerüen nagyon nagy területet befüvesiteni (egy repteret)
    Még csak most rakom le az alapokat :)
  • ThomasGins
  • repvez
    Köszi
    Ugylátom nem véletlenül szerepelt akkor benne a "nyomsz egy joint(ot)"
  • ThomasGins
    nem ismerem a gamét,de nem egy multi FPS-nek hangzik:)
  • zenoka
    lol egesz delutan spiderman3 al jatszottam muhaha:D
  • zenoka
    "me' eloszor autocadba alakitsd spline a zart vonalakat..."
    ez ugy hangzik hogy eloszor at kell alakitani a vonalakat spline vonalakka:D
  • zenoka
    valszeg vonalakat exportaltal s nem zart vonallancot (plineokat)!
    me' eloszor autocadba alakitsd spline a zart vonalakat...
    siman kiadott a pedit parancsot ha magyar autocaded van akkor _pedit majd kijelolod a vonalakat s nyomsz egy joint (egyesit) na ezt a vonallancot mar exportalhatod maxba s ha azt extrudalod akkor mar zart testet kapsz. :))

• repvez
    köszi az importnál nem volt ez a weld bekapcsolva a maxba meg hiába nyomkodtam nem történt változás.
  • zsolesz92
    köszi mindenkinek a hozzászólásokat
  • nenad
    probald meg weldelni,
    hatha nem olyen jo az import, vagy esetleg nem kapcsoltad be az importnal a weldet..
  • repvez
    No kérem nem találok megoldást arra hogy ha egy autocadbe rajzolt zárt vonallal határolt alakzatot átinportálok maxba és testté szeretném változtatni, magyarul extrudálni akarom akkor miért csak a vonalat extrudálja és miért nem tölti ki a vonal által bezárt területet a cap end kapcsolok be vennak pipálva. ha csak egy egyszerü ábrával probálkozok akkor minden jo csak azzal nem amit szeretnék.
  • ThomasGins
  • nenad
    igy biztonsagosabb erzes.
  • vaczak
    csinálj egy kacsát is.
  • ThomasGins
    Nem akarok belekötni a méregkeverőkbe,de nem nagyok ezek a peremek?
  • Evogordon
    Elég rég maxozta már de itt egy NFR :)
  • Free
    COD ehh :c)) only BF2 forewer :c)))

JÓ lett a kémcső. kira
  • repvez
    Köszi, ebböl a fajtábol ha jol tudom csak TN paneles van.
    Csak abbol gondoltam mert a monitoron nem találtam sehol a gammara utalo beállitast és 50 %-on van most a fényerö ahogy a tesztbe is de egy kicsit igy is erösnek érzem.