63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    Sztem vagy egy tesselate a kész polyra , és akkor behálózza neked finomra, vagy manuálisan kötöd össwze avertexeket editable poly modban
  • lac coo
    Ha text-et extrudálok akkor van valami mód arra , hogy az alap lapokra plusz poligonok kerüljenek ?
    Egyáltalán van valami recept arra , hogy az ilyen térbelő betük 2normális" 3d modellek legyenek ? pl.: a "T" betű eleje és háta egyetlen t alakú lap ....Nem tom érthető voltam-e ...
  • lac coo
    Oksa megpróbálom, bár nem tom honnan szerzek darkot, a 9-ben asszem nincs már benne ...

Ui.: benne van ...:) Meg is oldotta , köszi 4
    Kezdem azt hinni, hogy ez a max nem egy atomstabil program, életemben nem imádkoztam ennyit, hogy csak egy percig bírja még fagyás nélkül :))))
  • Evogordon
    Nekem is volt már ilyen tedd át a témát dark-ra aztán vissza defaultra.
  • lac coo
    Nincs :))
  • GixEr
    Corel?? Rhino??
  • lac coo
    Srácok, most valamit elállítottam volna , vagy behalt a max, hogy ilyen a felső toolbar ?????

• lac coo
    *.eps formátumot át lehet konvertálni *. ai fájlba ?

Adobe Illustrator-om nincsen ...
  • Free
    hallod csak a bannerra kell nézni és meglátod hogy ütöd ezt a szintet.
  • zenoka
    nehigy neki a kanna is muveszet:P
    egyebkent igaza van vagy ezzen a szinten ha kedved van:)))
  • Ronin666
    Szerintem akkor próbálj meg komplexebb jeleneteket készíteni. Kevesebb kanna, több egyéb. :D

(na jó egy két kannát elrejthetsz a távolban, hogy kicsit közelebb érezd magadhoz a feladatot) :P
  • ThomasGins
    Szeretném ütni ezt a szintet és technikailag mint művészileg:)
  • Ronin666
    Nem rossz, bár szvsz ezen a fórumon többen is ütik ezt a szintet.
  • zenoka
    jo kis kepek:D
  • nenad
    par szep rendering. Technikai inkabb mint muveszi.
    http://azurite.jp/gallery/index.html
  • Met
    az alapján ügyködök ;)
    az volt a probléma, hogy a tutorialban balra húzza el a képet felülnézetben, nálam meg megfordultak a dolgok és jobbra kellett elhúzni :)
  • lac coo

rFactor topikba a napokban belinkeltem egy nagyon jó tutorialt, nézd át !
  • Met
    Elkezdtem autót modellezni, beraktam a képet, oldal nézetben elkezdeném rajzolgatni a vonalakat de a kép mögé teszi a vonalat és nem jöttem rá, hogy tudom láthatóvá tenni
  • MrGeE #37867
    áHHÁÁHHáHÁ
  • GixEr
    Ezalapjan a megoldas:
    sima extrude, utana mindket sikra (vertex modban) blend. Es kesz is.
    Eleg randa lesz....
  • ThomasGins
    fűrészes nyalóka ami kifelé szakit:)
  • zenoka
    Al: jee lowpoly angyalka max fel ora alatt osszelehet modelezni..foleg szerintem vannak itt nagyon komoly modelezok nekik biztos gyorsabban megy..
    ghilip: valahogy igy gondolhattad: szelen vekony kozepe fele domborodik...ala regi szep idokben voltak ilyen nyalokak:DD
  • Met
    segítenének de nem hagyod...
    mond azt, hogy nem akarod oda adni a vektoros képet mert ez így nem fog menni, kérdezel valamit beraksz egy képet amin hasonló van de még sem az amire valóban szükséged lenne, jön egy újabb hasonló kép stb.
  • nenad
    ha ugy akarod megcsinalni mint a sziv... nekem ez jott le,
    az egyszeru, de annak semmi koze ahoz a profilhoz amit most dobtal be.
    Sot, sztem meg nem is erre gondoltal..
    Ha megnezed ezzel a profillal, a fejenel baromi vastag lenne az anyag.
    sztem te ugy gondoltad hogy a szelei fele vekonyodjon.
    Azt megint nem nehez masok meg is csinaltak, csak nem olyan mertekben ahogy kell.
  • gphilip
    igen, pont ezért fordutam ide, az extrude meg a bevel nekem is megy :D

egy jó grafikus (legyen az 3d vagy 2d) feladata, hogy a "csupán egy érzet" és a megvalósíthatóság között hidat képezzen.

ne okoskodjatok, hanem segítsetek :P
  • Free
    Jééé néha téged is látni :c)
  • Aldaryn
    "a legjobb lesz, ha megkeresek valami 3d-s szakembert a témában, szerződésel miegymással." hehe... ha hiszed, ha nem, itt van pár, de nem kezdem fényesíteni a userek seggét, tudják kiről van szó.

Folymatos probléma, hogy az emberekben (megrendelőken általában) csupán egy "érzet" létezik arról, hogy mit is szeretnének viszont látni, azonban egy általuk "érzett" térbeli tömegről semmi konkrét fogalmuk nincsen.
    Képzelj el egy ilyen formát, amit linkeltél alant térben. Most vágj ki az oldalából egy éket, mely kivágás mentén szintén törjed le a befelé futó éleket ugyan olyan profillal, mint a az alapforma maga. Már nem olyan egyszerű, ugyebár? Az angyalforma szárnyain ez nem egyszer, nem kétszer, hanem sokszor egymás mellett. Nem is beszélve a belső sziluettekről.
    térben egész más a világ, mint az elképzelt metszeteken.
    Nem azt mondom, hogy lehetetlen, hanem azt, hogy kezdő modellező tudással nem biztos, hogy egyhamar jutsz vele bármerre is. Nem lehetetlen, sőt, megfelelő szakértelem mellett csupán pepecselés, idő kérdése.
    Csupán azt akarom érzékeltetni, hogy ez a forma messze áll egy bevel, vagy extrude parancstól.
  • Free
    te még mindig dinnye vgy.

Bannerben képfeltö9ltés . béámrilyen filet fel tudsz tölteniu utánna linkeled ide. tedd már fel légyszi azt a fránya AI kiterjesztésű vektor grafikás logot ha lehet.

már kíváncsiságból is nekiesnék.
  • gphilip
    Köszi szépen Freenek és Zenokanak, hogy foglalkoztatok vele!

az az igazság, hogy még egyik sem az igazi, igaz, lehet, hogy picit én mondtam túl keveset, hogy rosszul írtam körül, hogy mit képzeltem el.

Eddig amúgy nagyjából eljutottam én is, az egyik egy MeshSmoothos megoldás, a másik meg sima extrude, szép anyaggal.

szóval amire én gondoltam, annak a keresztmetszete ilyesmi alakú:

tehát nincs benne több "él", értsd éles vonal, mint az eredeti logóban, viszont az benne van, tehát felülnézetből ugyanazt kell adnia. fontos még, hogy a "bevel" ne csak egy szűk sávban jelenjen meg a széleken, hanem a logó közepe felé egyre magasabb legyen.

olyasmi alak lenne ez, mint az oiltank alakja, csak persze felülnézetből az "angyalkát" adná.

de nem akarlak túráztatni Titeket, így is elég sokat segítettetek, én egyébként is inkább megvalósítási tippeket vártam, nem is igazán konkrét rendereket. :)

a legjobb lesz, ha megkeresek valami 3d-s szakembert a témában, szerződésel miegymással. KÖSZI! :)
  • Free
    Hát nem tudom dobj fel valami érdekes témát. mert kezd múlni a kv hatása és késztetést érzek egy 11. ivására pedig idén még aludni is kéne
  • Ronin666
    én nem, ha ez számít valamit :)
  • Free
    na mi van mindenki bealudt?
  • Free
    Látod ma én is karitativ voltam egy banner elejéig, http://3dmax.hu/index.html

Ebből fogunk mi éhendögleni :c)))
    De legalább jóérzéssel hogy segítettünk embertáraionkon és erről is jut eszembe egy régi ámigen hasznos közmondás ami lehetne akár a mi jelszavunk is. Segíts önzettlenűl vagy ne dolgozzál pénzért :c))))
  • zenoka
    ehehehe...tudod nem mindig az este a legjobb elfoglaltsag mashoz foleg hogy kurvamelegem van..:D tehat moylyolok a gep elott:D

neeeem kapva kapunk csak rendik akarunk lenni hogy mindenkinek segitunk:)))
  • Free
    Látod az ivást is feladtam :c)))

pont azért mert drága a Kv és ha semlegesíti akkor nem ér az egész egy túrót sem :c)
  • Free
    Látod itt már egy rekesz sörért is vannak vállakozó emberek :c)
    amolyan hobby himmző szakkor feeling kezd lenni mintha annyira unatkoznánk hogy kava kapunk minden olyan dolgonamivel lehet molyolni .. :c)))
  • ThomasGins
    jaja,minél többet tudok annál balf*szabb vagyok:)

Free kész vagy,ha sörrel iszod a kávét az semlegesit:)
  • lac coo
    :))))) Az volna valami ...Zecsettel kannákat modellezni :))))
  • Free
    te beteg vagy félig spiccesen nincs jobb szórtakozásod? az hog yén dolgozom a nap 23 órájában és feláldoztam a szórakozást az alvást a dugást mindent azért hogy dolgozzak na de az ég szerelmére te családos ember vagy nincs aki megfogjon ott ahol jól esik ahelyett hogy a gép elött űlsz ? :c))))))))))))))))))))))))))))

túl vagyok a 10. kávén új egyéni rekord :c)
  • zenoka
    te...te...te....arulo rememlem aze zbrushba kannazol:D