63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Geccoka
    Koszi, en kertem, majd meglesem!!
  • KILLER2
    Nem jön/jött valami javítás vagy esetleg a 3D studio max 10, ami már kompatibilis a Vistával?
  • KILLER2
    Az szar ügy, mert azt nem akarom. Na mindegy, még jó, hogy fent van még az XP is.
  • zenoka
    Multkor volt szo itt valami camera perspektiva fenykephez igazitasos izerol talaltam egy olasz tutort amit a google leforditott: itt tobb kevesebb sikerel..meg van par egesz jo kis tutor abba a forumba ha erdekel valakit:D
  • Evogordon
    Lehet csak előtte kapcsold le az aerot.
  • zenoka
    ehehe tudtam hog ratok szamithatok:))
    egyebkent ha lenne valahol lehetoseg mocapolasra lehet csinalnank par regi cimbivel olyan anyagot hogy blade megnyalna jackiechan 10 ujatt:D
  • nenad
    ...hogy jobban lást a pontokat - tukorben.
    ala' RealTime SelF Memorized MotionCap(tm)
  • Free
    Lehet én is sírva fetrengenék a röhögéstől, sőt segítenék is mert alkoholos filcel körberajzonlám az izületid, hogy jobban lást a pontokat :c)))
  • nenad
    jujj! :D
    akkor vigyazunk am! :-)
    az asszonynak jo a humora... ;-)
  • zenoka
    igen tegnap folytattam a "cuccot" eljatszani nem nehez (uszkve 10 ev harcmuveszet tanulas/tanitas van a hatam mogott) de eleg viccesen nezek ki a lakasban: mozdul..megall...sajatmagam vegignez hogy is alltak be a vegtagjaim..asszony kacag..leull a gep ele..s igy tovabb:)
  • bencsab
    Én is ezt vettem ki az angol leírásból. De ha már gyakorlatilag egy komplett matematikai processzor van rajta, akkor nekem logikusnak tűnik, hogy egész egyszerűen egy driver segítségével átvegyen bizonyos utasításokat a CPU-tól. Aztán lehet, hogy programozástechnikailag nem megoldható...
  • marcee
    Kösz, annyit nem ér, csak mindig feltüzelnek az újdonságok, aztán gondoltam megnézem. Eddig texteditor-ral módosítgattam a sample fájlokat, de abba már beuntam. :D
    Nekem kitekerte mindkét magot.
  • nenad
    azt is tudni kell hogy a publikus verzio csak 1 procit hasznal.
  • nenad
    nincs, en benazok egy scriptel.
    privatba letargyalhatjuk, mondd mi kell.
  • nenad
    inkabb erre vessed figyelmed, nemtom mi kell hozza, de nekem meggyozo a realtime GI stb. Sztem hasznalhato lehet.

http://64.34.176.58/ts75_videos/ParvaHouse2.wmv
  • marcee
    Létezik publikus tool a jelenetek redqueen formátumba konvertálására? Az oldalán nem sok infót találni.
  • nenad
    ha az szoftver tamogatja, egyebkent nem hiszem,
    esetleg nekik lehet meg valami buheralt driveruk, de ketlem.
    egyebkent meg kerdezni kell
  • bencsab
    Szerintetek egy ilyen kártyát lehetne használni renderelés gyorsítására is?

http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=news&cid=1&y=13055

Árat mondjuk nem írnak hozzá...
  • lac coo
    Sziasztok !
    Vray-ben , ha egy objektumra displace módosítót alkalmazok ( nois mappal) és apró fekete pöttyök jelennek meg a renderen akkor mit kell állítani ?
  • KILLER2
    3DS max 9et lehet normálisan futtatni Vistán? Mert nekem elég érdekes dolgokat művel.
  • ThomasGins
    fasza volt ez szinesben is:)
  • nenad
    csak neked fekete-feher! :-)

ez is egy regebbi alkotas, de ez az eslo probalkozas az uj redqueenel bevilagitani, azt hiszem a jovoben itt is a vrayes eset lesz, ablakba segito-lampa..
  • Boba
    Elso nekifutasra egy tipp. Amit leanimalsz, ha lehetoseged van ra, jatszd el. Konyebb lesz ugy nekiallni a dolognak.
  • 4D
    Sorry "mellesleg" a legjobbakat a centenáriumhoz!!!!!
  • ThomasGins
    igazad van,ne kegyen igzad:)
  • 4D
    "Képzeld el, hogy felmész a Mattel oldalára, letöltesz egy Barbie-modellt, hozzárendeled a lányod fényképét, kiküldöd a nyomtatóra, és máris kész a gyereknek a tökéletes ajándék!"
    "Tökéletes ajándék" ..... alig bírom kivárni LOL.
    Tipikus esete a nagy ötletek suttyó felhasználásának.
    "a 3ds szakemberek eleteben..tehat meg fog e noni a kereslet a munkaeropiacon...vagy nem fog valtozast hozni...egesz nap ezen morfondirozon..velemeny?"

Itt idióta kis hazánkban tutti semmi változást nem fog hozni. Maximum annyit, hogy hosszú tiltó listák fognak születni, hogy mit "szabad", és mit nem "kiprintelni". Pl fegyvernek látszó tárgyat, vagy Osama-Barbit, ill. népünk akkor aktuális nagyvezéreit, stb. stb. Illetve, egyből minden TV-proletár 3D-s szakember lesz, ahogy manapság mindenki PS szaki, újjaban meg "szkecsöp" szaki...
    De a vásári gagyiárusok biztos szárnyakra fognak ettől kapni.
    Ne legyen igazam!

• zenoka
    Artistpub-on latom hozza hozza szologat a dolgokhoz:) (ehe tiszta munkahely filing nincsenek titkok)
  • nenad
    Aldarynnal mivan? El van tunve mostansag..
  • zenoka
    Off(?!)
    cikk az indexen(tudom nem ujdonsag)...tovabb gondolva ha tenyleg olcso lesz s a kis cegek is megfizethetik majd vajon milyen valtozasokat fog hozni a 3ds szakemberek eleteben..tehat meg fog e noni a kereslet a munkaeropiacon...vagy nem fog valtozast hozni...egesz nap ezen morfondirozon..velemeny?
    eredetileg az ap-n akartam topicot nyitni neki de nem tudtam hova illene..szo ha akarja Al mester attehetne [smuzolosarc]:))
  • zenoka
    pedig semmi extra...megis mennyire jol sikerult..popec lett!
  • nenad
    persze a color modult ugy hivjak hogy BF2 demo.
    Ott majd megmutatom milyen szines!
    :D
    (tegyel mar fel egy tiny xpt, 5 perc alatt fant van, + nehany driver es kesz)
  • ThomasGins
    Fincsi!:)
  • Free
    Jók ezek a monochrom képek... tetszetős... szineket is tud renderelni ? :))))))))
  • nenad
    a beleszuras csak azert hogy hiheto legyen hogy szamitogeppel keszult..
  • nenad
    néé

• ThomasGins
    köszi!
    Jöhetnek a potok:D
  • fle go
    A legjobbakat Thomas!
  • nenad
    Boldog Szülinapot!
    (eleg lesz az terdig is...) :D
  • Free
    Boldog Szülinapot Thomas F@szod érjen Füledig :c))))
  • ThomasGins
    ó
    Krisztusnak üzenem ezuton ha olvassa a fórumot,jövőre lehagyom:)