63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #37565 Boldog szülinapot ThomasGins:) -
zenoka #37564 johogy...abba volt ez a "csontvaz":)))
Nenad: jolnezki:) -
nenad #37563 ...eretnek... :D
-
redquin ? vagy mi a franc?
de szép lett -
nenad #37561 :D
megegy nfr, szinten regebbi project, gondolom mar senki sem emlekszik ra..
-
És ehhez CAT kellett? :D -
zenoka #37559 [apró] estet!
felve toltom fel elso karakter animom nincs 1 masodperc :) kb egy 10-15 mozdulatsoros animot szeretnek elso korben..uszkve ma delutan (19:00) kezdtem megnezni az elso karaktermozgatos tutort:D...el is bujok gyorsan..[/apró] -
zenoka #37558 tudtam hogy minden grafikus lokott:D
na megyek ismerkedni a CAT-tal:D -
pontossan :d
most egy audin fogok éjjel dolgozni :d -
ez olyan mint a szobrászat,pofon egyszerű,csak a feleslegest kell lefaragni róla:) -
nem kelett fél óra max 5 perc volt az egész. fogsz egy kannát és beteszed középre majd egy 25 *25*25 os boxokból álló toronyba teszed. ami kilóg törlöd és kész is :c)))
Ammúgy igen unatkoztam kicsit de már nem megyek gamelek egy jót :c))) -
nekem van egy ilyen kockacukorbol félkészen sss-el meg minden:P -
zenoka #37553 hello "dobozos"
ez valami plugin vagy volt egy szabad fel orad:))
jopofa:P -
Nah végre végig nyomtam a box modelling tutorialt íme a végeredmény
Lehet hogy valamit félreértettem
-
LOL -
zenoka #37550 epitoiparban tevekenykedek segget nyalok ahol tudok:P
ehe..nem beszol
tehetek en rola hogy utolag nem probalkoztam meg modositgatassal s olyan logikusnak tunt hogy semmi ertelme..de ha hazaerek aze ralesek s legfeljebb egy rettenetes kontraval a mellkasomon jovok vissza:)
egyekbent gondolkodtatok mar hogy milyen contest kenne 40000neel mert mire odajutunk hogy kiotoljuk addigra at is lepjuk:DD -
nenad #37549 na vazz, hat ez minden ami tanultal?!
:D:D:D:D -
zenoka #37548 tenyleg..igazad van...mea maxima culpa:)
-
De miért akarna egy ember utólag módosítani egy boxot? edit polyban mindent meg lehet oldani gyorsan könnyen ... :???? -
Az edit poly nem collapseol és alatta csak a vertex számot nem lehet (nem érdemes) megváltoztatni. -
zenoka #37545 Nenad mester kiegeszitenem annyival hogy miutan modositottat a boxot hiaba akarsz visszavaltani ra (tehat mondjuk megvaltoztatni vlaamelyik paramteret) nem fogja engedni neked mert collapsolja az edit poly modositoval erre ra is kerdez a program.
Nenad: orulunk hogy ujra erdekel a 3d:)) -
nenad #37544 tegyel ra egy edit poly modositot(ne konvertald at), de, nem minden muveletet fogja toleralni.. erre figyelmeztet is majd max -
szzsjoe #37543 Lenne egy olyan kérdésem, hogy van pl egy box-om. A Modify-ben a Parameters-ben kiírja a dolgait.
Ha ezt az box-ot convert to poly-ban szerkesztem eltünik ez a Parameters(legalábbis az ami először ott van). hogy lehet poly szerkesztés után vissza állítani ezt a box-ot(?) -
nenad #37542 sztem ez meg elfogadhato, meg ha texturazva lenne akkor nem sok latszana belole..
most azt probalom ki, hogy a uj IBL, meg egy AO szeru megoldas osszekombinalva hasznalhato e. Az IBL-t gyakorlatilag lehuzza egy masodperc alatt. Hatha egy jo alternativa lehet belole. -
zenoka #37541 [apró] OFF
vajon ez lesz-e az a fall amirol piktor kollega beszelt anno?:D
[/apró] -
zenoka #37540 szerintem 750 re nem tomorit ra..egyebkent barmekkorat beszurhatsz csak tomorit rajta egyet s ha klikkelsz akkor lathatod nagyobban is:D
nem tul szemcses egyebkent a kep? vagy ennyit lehett kihozni belole ekkora renderidovel? -
nenad #37539 mekkora a max kep szelesseg az SGn? -
nenad #37538 masik (hatter compositalva van, alphan meg dolgozni kell..)
ennek a renderideje 3 perc kb. Bar photon mapos, brutal a gi detail..
A modell ingyen letoltheto a netrol. Valaki megosztotta a cserepek miatt.
-
nenad #37537 nem, hehe, angolt kellett tanulnia, most vizsgazik..
-
nenad #37536 ez kibasztt jo, az irradiance map itt mas jelent, egyfajat egyszerusitett image based lighting ami irto gyors, es tiszta kepet ad...
http://graphics.stanford.edu/videos/envmap/envmap.mov -
Mondtad, hogy most vmi mást csinál/csinált a fejlesztő srác, de mostmár halad? -
nenad #37534 standalone, egyertelmu. Gondolom sok szivas van a bepulovel, meg hat a renderernek igy is ugy is meg kell lennie.
de egy sajat materialon gondolkozom, egyenlore a standard material-t hasznalom.
Van par uj feature is azokat meg belovom.
(irradiance map pl) -
és melyiket könyebb egy beépülő plugint írni és dolgoztatni , vagy egy abszolút standalont? -
nenad #37532 egyebkent egy erdekes adat
vray (uccso version) 240 000 sugarkovetes/sec (path tracing modban is ua)
redqueen 555 000 sugarkovetes/sec
-
nenad #37531 nyFr
beuzemeltem dedelgetett gyermekemet a max>redquuen convertert.
maj kiprobalom valami komolyabban is..
-
Jól L tüntek :c) nagy volt a füzet és mire elolvasták alkoholmérgezést kaptak -
nenad #37529 design21.hu,
mar a dns-t sem talalja meg??
-
Köszönöm:) -
nenad #37527 381sec.
-
Egyik se, standalone renderelő. :)