63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Szerintem csak a monitoron állitgasd az értékeket, a VGA-t hagyd békén. És az is lényeges, hogy a PH-n megadott ICC milyen tipusu 205bw-hez valo. Már mint milyen paneltipusu asszem vannak kulombozok. -
Mi van skacok 3D rol kis váltás gamera? Ejnye:))) -
Egy COd2 este/éjjel lehet engem is érdekelne...:) -
Kerdezd meg Malakait:P Itt konyorgok mar neki joooo regota, hogy szokjon le a CoD1rol es jojjon CoD2zni, mer arra tobb a szerver, es az en CoD1 cd-m eltunt.:)
Nekem tetszik. Sokkal quakesebb a 2 mint az 1, sokkal arcade-abb, hulyebiztosabb. De amugy szep, hangulatos, elvezetes. En tok szeretem.:) -
nenad #37481 halalos atomsav.
nem rossz.
ground controllt megnezem.
estere hivtak haverok egy kis FPS partyra, call of duty2 jo?
-
egy kis NFR unalombol: -
Command and conquer3? Company of Heroest dicserik, de en nem ismerem. Ground Controll 1-2 szerintem nagyon hangulatos... nem epitgetos RTS, hanem ledobnak es a mar meglevo csapatoddal akciovol. Szerettem. Red Alert? Bar ezt biztos ismered... tok hasonlo mint a Dune, nekem bejott. -
nenad #37478 azt probaltam, "codec problemas.. "(szaggat mint az allat) -
off
Ha az se baj, ha új, akkor Total Annihilationnak van egy afféle folytatása... Supreme Commander. Vigyázat, a gépet mondjuk zabálja. :P -
nenad #37476 kicsot off,
nincsen valakinek valami jo RTS ajanlasa, a TotalAnnihilation, DUNE ezekert rajongtam anno, nembaj ha regebbi, Warcrat, starcraft kizarva.
Volt anno egy csomo kisebb nagyobb title.
Valakinek esetleg taszaptalat?
-
nenad #37475 akkor nezegesd meg jobban...
:-)
-
Nézegettem azt is , de ez jobban bejön ;)
-
GixEr #37473 Sima BOX UV van rajta, az ide nem jo (es egyik primitiv se). Ezt bizony ki kell teriteni rendesen.
Ha jol emlekszem alapban ki van teritve... -
Elso tipp: valts Bodypaintre.;) -
Ma már fáradt vagyok, holnap meg meló ... Próbáljam meg a teljes felületet material id-kre osztani ? Az segíthet? Más már nem jut eszembe ... -
Kép ...
Ezen azért jócskán tudok javítani, de néhol csak megjelenik duplán az ecset ... De valami hasonló problémáról van szó, ha tudtok segítsetek ... -
Sziasztok !
Mostanában már a texturázást is igyekszem megtanulni, egy nagy gondom van amit sehogy nem sikerül megoldanom :
nézegetem a festést 3d-ben (Right Hemisphere :Deep Paint 3D ) de az a gond vele , hogy egyszerre több helyen is megjelenik a felületen az ecset amivel festek.. Valami UV mapolás gond lehet, de akárhogyan próbálgatom a különböző féle UV-kat csak nem akar jó lenni :(
Van valami tippetek ?
THX . -
lenne egy kérdésem a samsung 205bw monitor kalibráciot hogyan kell elvégezni mert a PH oldalrol letöltöttem az ICC fájlt és a win-be a képernyö szinkezeléséhez bemásoltam és az OSD menube a tesztben megadodd értékre állitottam a kontraszt és a fényeröt.De a tesztbe szerepelt még 2.2-es gamma érték és 6500K szinhomérséklet ezeket hol állitsam.Mert az NVidia driverbe lenne gamma állitás de akkor ha itt állitom be az értékeket akkor sötét lesz a kép.Esetleg a két érték összeadodik és az OSD-nél nem kell állitani akkor semmit ha a driverbe állitom?
egy lépésröl lépésre történö leirást megköszönnék hogy mit hogyan mikor.
-
Nekem is ez jutott eszembe.. :D
Dofot amúgy dofal (mint bármilyen más környezetben), csillagokat meg mondjuk, őő háttérkép? :) -
NFR
Olyan amilyen,de NFR:) -
hehe w3d szaga van:) -
hitman55 #37464 nemtudja vki hog ylenne egy űr- jelenetbe csillagokat rakni? és hogy a képen legyen dof -
Még talán sketchupban is jobb,mert ott a perspektivát állitgatod,és nem a gép állitja automatikusan pontokhoz.Aztán import. -
bencsab #37462 Camera match témában a legjobb a gyakorlatra és a manuális beállításra hagyatkozni. A végső rendert aztán ps-ben kicsit meg kell húzkodni, és már kész is... A max-os camera match teljességgel használhatatlan. -
nenad #37461 hehe, jo kis cucc, csak teljesen hasznalhatatlan maxban.
Volt egy tutor ahol a pontokat is belotte.
Bar az is igaz, max camera mathchaval nekem csak szerencsem volt eddig, sikerem nemigazan..
-
köszi, ez jól jön, tegnap votlam a mindentbelén de ennyi agyam nem volt. köszi.fle go, köszi h foglalkoztál velem, de már megtaláltam a megoldást. -
Camera Matching2
Aki ennel jobbat mutat annak mar nem hiszek!:P De valoban eddig ez a legjobb tutor, amit eletemben olvastam a temaban. Piszok mod jol bemutatja az alapokat. Bar teny, hogy eleg egyszeru kornyezetben, de azert az alapok ugye mindenhol ertelmezhetoek.
Volt meg valami mas tutorial is, de arra mar nem emlexem. Az belotte a fenyeket es az arnyekokat is. Egy jarda alapjan csinalta es gomboket rakott ra. Emlekszik valaki a honlap elerhetosegere? -
zenoka #37458 de miert vagod le? miert nem tolod arrebb a vertexeket/edgeket/polygonokat..
szoval a weld arra valo hogy a kijelolt vertexeket/edgeket osszeolvassza megadott tavolsagon belul...de szerintem neked az kell hogy border modban kijelolod a lukat s nyomsz egy "cap"..ot..
EZT tessek vegigolvasni legalabb 3 szor s mindent vegignyomkodni..ez a hetvegi hazid!:) -
Hát az attól függ, hogyan szeretnéd lezárni a végét!? -
nenad #37456 http://www.3dluvr.com/content/article/66
googleztam :-)
de van ennel egy jobb, de azt nem tudom mar hol van.
Ami egy epulten (ami egyebkent meg epites alatt van) mutatja be.
Arra nem emlekszik valaki hol van?
-
Geccoka #37455 Nem tudtok egy jo kis 2d image 3d kompozitalos tutorialt? A hazimhoz kellene... Googleztem, de semmi jo nem jott ki belole :( -
köszi, killer neked is!
Ha egy kockának levágom egy végét, mert rövidebbé szeretném tenni, akkor elvileg a weld gomb zárja le nem? mert nekem nem müxik ez. -
Iiiigen a hüvelyk ujj kicsit nyomott a tobbi gömbölyödik ha nem is nagyon látszikmég javitok rajta kicsit atom meg még akár világíthat is :))
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat. -
zenoka #37452 naja csak valahogy egyenlore furcsa nekem ez a 2d-3d bratyizasa a programnak.:) aze otletes cucc:D -
nenad #37451 texturazoot objecktumos is olvas..,
sztem fasza egy kis cucc.
de az nem photopshopon belul van.
igy azert megiscsak jobb. -
new-nál megadod cm-ben és a resolution-nál a 72-es dpi-t 300-ra állitod -
Hogy enm lesz megfelelő? Kinyomtatva? MErt én azt mindig úgy szokta, hogy cask az aárny legyen meg, aztán amokor nyomtatom, akkor beállítom, hogy akkorát nyomtasson. A File-ban valami Print with Preview vagy ilyesmi, már nem is tudom, de ha ez a baj, akkor ott kersgélj. -
Aranyos, nekem tetszik.
Meg az autó is csini lett -
Sziasztok, ballagásra csinálok üdv. lapot.
Lemérem a tavalyi üdv lapot. 21,1 cm * 14,9 cm (a5ös)
Megnyitok ps-sel egy ekkora méretet, de nem lesz a kívánt nagyság. ha a resolutionon állítok akkor változik a képméret. tudnáltok segíteni? nem értem az egészet. vagy pixelben ha meg tudbnátok adni a méretét, vagy azt h mekkora legyen as pixel/inch, esetleg cm-re állítsam át, é az mekkora legyen?
Köszi előre
jah és amit bescannelek, és lementem gépre, azt is nagyobba teszi ki az asztalra. vmi értlemes megoldást légyszi adjatok erre
tudom, ez erősen ps, de ott nem válaszolnak. -
zenoka #37446 tetszetos lett!
kar hogy az atom kozepen a golyo nem vilagit:D
pici eszrevetel az en szememnek (ami kancsal) furcsa az ujbegy szoval egy kicsit lapos olyan mintha oldalrol osszenyomtak volna!..a kez vaz anyagat viszont szeritnem nagyon eltalaltad!