3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

behalt egyebkent a Te hibad😄
nem akartak hogy megnyerd a kozonseg szavazast😊😄<#mf1>
biztos ujitanak megint😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Ja, arra gondolok. Egyszer próbáltam és nem mondom, hogy nagyon bonyolult, inkább azt, hogy amire mindent beállítasz profin, addigra megöregszel 😄

Pl. én a karakteranimációs és hitbox részt nézegettem. Ott is már eszméletlen sok beállítás volt. Abba is hagytam 😊

Viszont majd valamikor lehet felrakom megint és megpróbálok egy mappot összerakni benne CS:S alá.
scorpeeon
LOL 😊 Az az újság kicsit eltereli a figyelmet a szép kis modelledrõl 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Papirzacsi
Hosszú ideje nem maxoztam, úgyhogy nagyon össze kellett dobni vmit.
Ez lett belõle.Talán NFR

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

scorpeeon
Hát ja, fõleg most, hogy jön az Unreal Engine 3.0 is 😄 Amúgy a Source SDK-ra gondolsz? Értesz is hozzá vmit? Kiváncsi vagyok, mennyire bonyolult benne pályákat csinálni. Én eddig csak a Garry's mod-al szórakozgattam, ebben tetszõleges dolgokat pakolhatsz be a pályára és szinte bármit meg lehet velük csinálni. (összekötni dolgokat kötéllel, robbantgatni, dobálgatni, rengeteg opció van)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

A Soure-hoz nagyon beró fejlesztõi csomagot adtak ki. Bárki letöltheti és szinte bármit lehet benne csinálni. Arra van kitalálva, hogy új modokat csináljanak a játékhoz. A lényeg, hogy az ötlet jó, hogy látványtervezés, meg minden, de szerintem ez a motor még nagyon kevés egy jó bemutatóhoz. Viszont a jövõ szerintem mindenképpen ebbe az irányba mutat. Talán 4-5 év múlva már realtime fogunk szaladgálni a megtervezett épületben. A játékok elég nagy ütemben fejlõdnek, szóval ez a 4-5 év még simán elképzelhetõ.
FRenkie
Frankó team deathmatchet lehetne tolni a mappon! 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Aldaryn
Be. 😊

per aspera ad astra

d21 behalt megint?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

"uvw mapping" modosito es ott keresd a "bitmap fit"-et akkor felveszi a keped meretaranyait amit a sub-object modban (gizmo) szabadon meretezhetsz/mozgathatsz/forgathatsz
Szeva mindenki!Bocs hogy elsõ hozzászólásommal már kérek, de nagyon fontos lenne😊
Szóval arrol lenne szó hogy van egy képem és annak valamiféle 3D-s láccatott kéne adni!Már van elképzelésem...Aki tud segiteni az létszives szoljon (msn:[email protected]) vagy irjon ide és leirom az elképzelésem képpel eggyüt)

Elõre is köszönöm!!!!

---Exec---
Köszi.

UVW mapot adj a testhez a modifier list-ben. Azt állítgasd, rá fogsz jönni.
hátha tudja hasznalni valaki a linket:
http://www.designs4u.dk/shader/

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Sziasztok!

Alapvetõ láma problémám van.

Textúrázásnál hol/mit kell beállítani ahhoz, hogy például egy felszállópálya textúrája torzításmentesen ismétlõdjön, és ne húzza szét az egész pályára?

azert ok is leszamoltattak azt, nem realtime az sem, vannak dinamikus pilacsok az ok, de a GI feeling az siman lightmap. Azzal meg hogy szep legyen, eleg sokat kell veszodni.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

valasz ment, de csak a lagutolsot olvasd, szornyu a magyar forditas!!!

Free
ment neked a priv majd lesd meg

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
Sztem lenne erre sokkal alkalmasabb "game" engine. mert pl a unreal engine is sokkal jobb meg a BF2 engine is nagyon jól eltalált. most néztem egy új módot BF2 nél és majd elájúltam ghogy alap felbontási és beállításoi dolgokon olyan környezetet generál a game online, hogy elájúlsz a mozgó fûtõl kezdve az égig meg mindent. hihetettlen. ilyenkor azért elgondolkodom hogy a render enginek miért számolnak egy szobát majd 30 percig.. 😞

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Aldaryn
De egysyzrcsak valakik írnak egy programot, amin megnyomsz egy gombot, 3 napig számol, és egy ilyen futtatható exe lesz a kimenete. 😛 De poén, télleg. Fák azok standart HL2-es fák, azért olyan szépek. 😛 A túlvilági hangulat is elég HL2-es.

per aspera ad astra

sztem meg lehet oldani egy futtathato fileba.
de mint emlitettem eleg sok gond van vele.

Meg hát, ha a megrendelõ maga akar a sceneben mászkálni, akkor ugye telepítenie kell magának a source-t. Amúgy tényleg poén.
azért azt én is látom rajta, hogy sokmindent lényegesen szebben is meg lehetett volna csinálni benne, de itt a lényeg nem ez.

az interaktivitás az, amire a legtöbb megrendelõ nagyon vágyik, és ezekkel az újabb game-engine-kel már nagyon jó minõségû képet lehet generálni.

ha nem ilyen túlvilági hangulatot csináltak volna a világítással, akkor ez is nagyon jó nézne ki sztem.

poen, de nem uj dolog.
Viszont ahhoz kepest hogy archviz eleg sok textura out of scale sajnos.
Es ami idejon meg ezzekkel altalaban tobb melo van mint a sima maxossal.
Konvertalas, modellezes modja, lightmap stb.
A fas resz viszont eleg jol nez ki.

mentenbehalok: építészeti vizualizáció a Half-Life 2 source motorjával

http://digitalurban.blogspot.com/2006/08/frank-lloyd-wright-architectual.html#links

fle go
kezet rázhatunk én is épp parkettázok

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

ez jo😊 szoftvertanácsadás😊))
zsir NFR baar az orrszort hianyolom<#ravasz1>

ThomasGins
Egy NFR,hogy be ne savanyodjatok😊

\"So always look on the bright side of death\"

ThomasGins
Re😊
Ugyemléxem szoftvertanácsadás néven szoktak az ismerõseim mindent számlázni.

\"So always look on the bright side of death\"

Hi!
Nem tudjatok megmondani veletlenul ha programhasznalatot akarok oktatni(nem tanitas szinten hanem mondjuk korepetalas) s errol szamlat is kene adnom mi kell hozza...egy egyeni valalkozasom van az no problem... szoval ez vegzetseg koteles vagy nem?😊 Jah no para nem 3dsmaxrol van szo hanem AutoCad az jobban megy aze'😊

THX.
A liánokon agyalnék,ha lenne idõm, és ha lehet geometriában(pl Xfrog).
reménytelen
Feltöltenéd valahova? (www.sendmefile.com)
Esetleg tudsz adni egy linket, ahol fent van?
Nekem van videotutorial

http://csuknorisz.mybrute.com

reménytelen
Tud valaki olyan ragdoll (rongybaba) tutorialt, aminek még nem halott a linkje? Nem találtam... (nem baj, ha nem magyar)
aha, oké, jólvan 😄
MadBence
3ds max 5 (csak az 5 kell) fennt van még valahol? Persze trialra gondolok.

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

A 30 napos full verziót az Autodesk honlapjáról
Nem warez topic.

<#help>

Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó

Honnan lehet eszt a progit lehúzni

Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó

Aldaryn
Jé, észre se... így utólag. Hatalmas a tér. 😊 zép lesz ez...

Ronin: Ez a kép már tökéletesen megállja a helyét egy olyan katalógusban, amibõl azok a sznobok válogatnak, akik hajlandóak egy átlag ember éves keresetét arra költeni, hogy lassan eldeformálódó derékkal, és soha nem lankadó mosllyal egy ilyen székben diskurálhassnak arról, hogy mekkora balszerencse, hogy a sorszámozott példányok csupán negyedik darabját sikerült megszerezniük, és hogy ezen mihamarabb túl kellene adni, mivel csak az elsõ háromon látható garívrozott aláírás és sorszám kézimunka, a többit már csak sokszorosították. És az milyen szar érzés már, hogy ilyen silány vacakban ülünk.

per aspera ad astra

Aldaryn
Pl. VRay-nél, ha azt haználsz, Rendersettings, Environmemnt, GI Override, és ott beteszel neki szép feketét. Vagy fekete háttérrel renderelsz, és PS, vagy egy fehér gömbben renderelsz, aminek Affect GI off.

per aspera ad astra

Ha az Envriomentben háttérnek egy sima fehér szít állítok be, akkor az megvilágítja a scene-em. Ezt hol lehet kikapcsolni?
FOXX supreme
😄DD, sir yes sir

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Aldaryn
Viewport!

per aspera ad astra

reménytelen
Megcsináltam egy tutorialt, ahol pohár van az asztalon, és egy helyrõl jövõ fény meg árnyék is van, és azt szeretném, hogy olyan kinézettel körbe lehessen járni, mint ahogy renderelten kinéz.
FOXX supreme
Bocs workdesk 😄 De köszi 😊

Aldaryn
Munka asztalon? Csak nem magyarított MAX-et használsz? :o) Preferences/Viewport/Driver/Configure Driver/Bitmap upload texture size/Match bitmap as closely as possible 😊

Ha meg alapjában véve lowres a blueprinted, akkor sehogy.

per aspera ad astra

FOXX supreme
Hy
A munka asztalon van egy box és arra ráhúztam egy blueprintet de a minõsége nem valami jó... Hogy lehetne megnövelni a minõségét hogy a munka asztalon ii olyasmi legyen mintha renderelném...???

Free
jah csak a gond az az hogy az aurában nincs loop :c))))

Ha meg lehetne oldani már jóval könyebb dolgom lenne nem csak ebben de sok más dologban is :c)))

Aldaryn
Az egyetlen, eredeti tûzön grillezett logó... 😄 A Loopot még meg kellene oldani, a szélére meg egy kis fade, hogy ne ilyen hirtelenjében váltson feketébõl szürkébe.

per aspera ad astra