63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
4D #37765 Nincs ihlet?
Nézz be ehhez a csávóhoz:
Arron Sims
Már ha a "karakterezés" érdekel. -
putyi #37764 legközelebb post-ban rakd rá a dof-ot és a motion blur-t, és akkor bekapcsolhatod a raytrace-t a nem átlátszó objektumokon is. -
zenoka #37763 gyaaa zsenialis kana-powa rulez:D
noh igy vegigolvasva meginkabb le a kalappal:D
LeoCAD?!?!? ez valami oroszlanos ize lehet;) -
Geccoka #37762 Koszi mindenkinek.
1. hat jah, nem a legjobb, de nem volt sok idom ra, es foleg azzal ment el az ido, hogy hogy tudok egyszerre sok objectet mozgatni meg forgatni anim kozben...
2. na latod ezt nem tom miert van, eloszor meg rondabb volt, mert az alatta levo legodarabkaval volt par egymason "ülő" polija, most hogy arrebbmozgattam kicsit jobb lett, de nem teljesen fasza
3. igen, hasonlo a helyzet mint az 1.nel, azt nemtom hogy kell megcsinalni, hogy mikor mozgatom a kocsit egy tengely szerint, akkor a kerek mar forogjon magatol, ezert csak ugy talalomra az anim vegere huztam a slidert es megforgattam 1400 fokot :D Viewportban kicsit jobbnak tunt sajna :(
Amugy meg a BME-n indul minden(?) felevben egy Grafikai és animációs eszközök nevű targy, arra keszult. Sajna ev kozben nem sok idom volt masik targyak miatt, ezert igy csak keves ido maradt ra. A modellek sajatok, LeoCAD-ben keszultek. Az elso eppen 10 napja. 19-en lett kesz minden modell, ekkor pakoltam ossze az egesz jelenetet. Az animacio 20-21-en keszult, utana meg jott a render. Ja es ezt ugy, hogy MAX-et nemigen hasznaltam ez elott, csak neha oran egyszeru feladatokra es par dolgot ugye itt is kerdeztem, meg a neten utana kellett neznem. Az volt a szerencse, hogy a renderrel semmi gaz nem volt, mivel C4D alatt is a finalRender-t hasznalom gyakran, amivel a MAX-os valtozat nagyreszben megegyezik.
Egy fontos dolgot azert tanultam e kis projectbol. Mostanaban nemigen fogok valtani Max-ra, igy, mint par eve cinema-t hasznalo user nekem kesz kinszenvedes volt vele dolgozni, persze en nem szolom le, csak mas utakat jarok :D
Bocsi a hosszu postert :D -
montressor #37761 Ugyes! Ugyes! Ez nagyon tetszik :)
-
varázslatosancsudálatos:) -
A teapot mindenhol hódit !!! :))))))) -
áááá ez nagyon beteg :c))))
10 pont :c)))
-
NFR ....
Egy barátom csinálta rFactor topikból, (próbálok a segítségükkel autómodellt berakni a játékba,) de ezt mindenképpen értékelni fogjátok :)))))) -
nenad #37756 fasza a cucc, gratula.
a kerek porgesen meg javitanek az zavaro volt egy kicsit.
-
zenoka #37755 s meg en vagyok a ujje;):P:))
____
alkotoi valsagban vagyok nincs ihletem:((
____
Geccoka:
Osszesegeben nagyon jo lett!
Lehet tudni milyen hazi mire kellet? Mennyi ido alatt keszult? minden sajat model-e?:))
ami egy picit nem tetszett...
1.) az elejen amikor az auto bekanyarodik a hazhoz egyaltalan nem fordult a kerek egy picit.
2.) a poharakon a reflekcio(?!) nagyon furcsan villodzik lehet hogy csak a tomorites miatt nem tudom.
3.) a vegen amikor jon a sportauto picit furi a kerekek porgese..
Ami nagoyn nagyon tetszett az a garazsba alasnal a DOF!:)
SZoval nagy gratula hozza! -
Geccoka #37754 Volt mindenen, de nagyon megdobta a renderidot es le kellett adnom hetfon, ezert levettem a nem atlatszo dolgokrol... 
A render finalRender Stage-1 R2-vel tortent 3 gepen. 1 fenyforras van, plusz physical sky GI-al. Eredetileg area shadow volt berakva, de hat arrol is lemondtam igy maradt a hard raytraced... A renderidokrol, a legbonyolultabb, legtobb reflectiont tartalmazo kep eseten:
Intel Dothan magos 1,8 laptop proci: kb 7 min/frame
AMD 3400+ asztali gepecske: kb 5 min/frame
haver Intel Core2Duo E6400-asa: kb 2.25 min/frame
Ezek kábék csak... Volt ami lassabb, volt ami gyorsabb volt.
Plusz meg az AE render tartott par percig.
Osszessegeben Hetfo hajnali kettokor kezdtem renderelni, aztan ma mar kesz :D -
Ronin666 #37753 Mennyi idő volt kirenderrelni? írnál pár sort arról, hogy milyen beállításokkal ment a render és milyen gépen? -
SZép lett!Kis tükröződés elkelt volna mindenrre szvsz:) -
Nálam *-os ötös. :-) -
Geccoka #37750 Elkeszultem a 3ds max-os hazimmal, gondoltam megosztom veletek:
Itt van par kep izelitonek:
Itt pedig maga az anim:
On.Holiday
A velemenyeket szivesen fogadom :D -
4D #37749 Off.
"vajon mi lesz a következő?"
Ó, én éppen a Titanic 2-n dolgozom már...lol.
2 hal szerelméről szól, akik a roncsban megismerik egymást, de aztán a gonosz emberek kiemelik a roncsot, a fiú hal rajtamarad, és megfullad a levegőn.. Vatta dráma!
Asszem ma "picit" kiakasztott egy T. megrendelő.........
Schuldigung Folks! -
Hozzáteszem sokmindent a 6 éves lányom csinált rajta :))))))) -
zenoka #37747 Egy kis Off:
indexes3dsrangatoscikk -
4D #37746 Üjje. -
zenoka #37745 ugyi vagy, ihatsz egy sort:D -
montressor #37744 Vagtam bele elt.
-
nem kell már beletöröltem a polómba... :c)))
-
zenoka #37742 adjak papirzsepit?:)) -
Tök jó látni, hogy szép lassan fejlődik a társaság :c)
Emlékszem régen még nagy interiörözés volt a lista élén, aztén jöttek a nagyobb volumenű exteriörök, fű kisérletezések, ügye ez nagyjából egy időben volt a vray sun megjelenésével amikor is már normális külső világításokat lehetett szerkeszteni. majd bejött a karakter és human készítés zbrus és testvérei a karakteranimmal karöltve. vajon mi lesz a következő?
Grat emberek szép haladás csak így tovább :c)) -
nenad #37740 KESZ! :d -
vaczak #37739 sajnos a képből nem sokat nézek ki. nem lehet hogy az a gond hogy nem vágtál élt a tetjére és a smooth-ot sem törted meg?? és ezért a normálisoknál átlagot számít és ezért nem illeszkedik egyik felére sem?? -
vaczak #37738 

-
Geccoka #37737 Mi tortent vele, megolvadt a bore? :D -

.
-
montressor #37735 Egy ujabb kerdes: csinalok egy boxot, atalakitom editable poly-va, az egyik csucsket lejjebb huzom, igy lesz egy vizszintes haromszogu tetoresz es egy szogben letort haromszog resz. Ehhez szeretnek normal align-nal illeszteni grid-ot, vagy mas sik testet, de nem megy, mert mintha rosszul szamolna ki a felulet normalisat: nem meroleges a feluletre. Ha hozza illesztem a segedracsot, akkor nem rafekszik a letort lapra, hanem szoget zar be vele, ahogy a kepen latszik... Miert?
koszonom
-
4D #37734 Ez meg már meló, még WIP, ragaszkodtak a klasszikus kék sima UFO fejhez.
Jó rendben.
Classic UFO -
4D #37733 Dankeschön! És igen, bár végülis ott van, hiszen pl. a németek használják a "Pot" szót öreg hajókra.
Boba.
Na azért akkora spiller még nem vagyok benne, (meg nem vagyok észosztós tipus)de THX a bizalmat.
Illetve hát nem szeretném ezt a fórumot áttolni Brush-ba.
Thomas.
Jó a kis fejecske.
És akit érdekel még a dolog.
A másik fórumhoz erősen "hozzájáruló" megintcsak MÁSIK fórumon, van egy jópár igen jó profi tutor videó a KURV éktól, csak javasolni tudom őket, azok demisztifikálják az egész cuccost.
-
Eszembe se jutott,meg nem is nagyon futottam bele hol lehet ez a rész,de kipróbálom. -
GixEr #37731 miert nem az alaptestet hoztad at a displace mappal? Azt jobban szeresse a Max. -
zenoka #37730 eleg bestialis es fent hordja az orat:D:D:D -
Kicsit el nfrkedtem zb-vel.
ink
Persze max alig birta beimportálni... -
Vagy Edit/Transform Type-In. :) Esetleg alul a track bar alatt, azthiszem a 4-es max óta. -
vagy jobb klikk a move ikonra:) -
Köszi.