3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
kocka
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
És ugye az uj dolgokat egy egyszerü modellen érdemes begyakorolni,hogy késöbb már tudjam hogy melyik modszer vált be.És azért kérdezlek titeket,mert nektek már a kisujjatokba van az egész (legalábbis amilyen képeket linkeltek) nekem viszont ez lesz az elsö ha nem cseszem el.Ezért ha lehet a buktatokat szeretném kikerülni mielött elmegy a kedvem töle.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Repvez: pedig tenyleg sok van interior vray lighting tutorial ra keress ra angolt meg tudod, hogy muszal eroltetni.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Egész egyszerûen világos és egyértelmû tutorialokat keresek, amiket egy kezdõ is megért.Nem nagyon találkoztam ilyenekkel még, és a Bibliáért meg nem szeretnék egy vagyont kiadni.
Ha jól sejtem elször olyan tutorialokat kellene csinálnom, ahol modellezési alapok vannak, aztán meg animációsakat.
Köszönöm!
Csáó!
egyebkent mint irtam en csak a splineokat(alaprajz) szoktam cadbe tobbit maxba a falakat nem mert autocadbol is szarul importal..
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
bár talán így sem tartott túl sokaig.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Hasonloan készitettem ahogy irtad,csak most ezt kéne átvinni layerestöl a maxba.
Egyébként hogy szoktad bevilágitaniés bekamerázni az ilyen épületet,hogy minden szobába megfelelö fényviszony legyen?Lehetséges jo eredményt elérni ha csak egy vraysun van a sceneben és vrayphisic camet használva?
Maxban meg a mérethelyes vonalas rajzolás nagyon körülményes ezért azt rhinoba csináltam,de a polygonos dolgokat már maxba akarom.
Ha jol tudom,te is CAD/max vonalon mozogsz, milyen tanáccsal tudnál egy ilyen épületmodellezésnél szolgálni?
Nenad: itt is esik a ho (bp 7 ker) azzaz kezd elallni:S
Sajna ez van olyankor amikor valamit az egyikben, valamit a másikban tudok jobban és nem tudom egy progival megcsinálni mindent.
Csak nehogy azt gondolja valaki hogy leszedted a kocsiról, mert meglincselnek 😄
EGyébként nem roszz.
Itt már esik a hó! :-)
több tutorialban is láttam hogy a viewport-okban a nézet ugy van hogy smooth + highlights + wireframe igy ránézésre. én olyat hogy tudok beállitani? egyszerre a kettöt nem tudom
C&C
keine Signatur
Egyébként sok probálgatással rá lehet jönni hogy az adott max verzióból melyikkel, és milyen beállítással megy át a legjobban.
Arra emlékszem, hogy jo ha mindent shrinkelsz mielõtt egyeltalán hozzákezdesz a próbálkozáshoz...
Egyébként a www.rhino3d.com oldalon van a newsgroup, (menj a webesre) és ott talalni fogsz rengeteg választ és megoldást a problémáidra. Én is ott keresek ha végképp nem talalok megoldást.
Szerintem a technika miatt erdemes megnezni (latvanyos volt a 3D hatas nagyon), habar maga az anim film mind tartalmilag, mind kivitelzesre erosen konvergal a tehenlepenyhez...
per aspera ad astra
per aspera ad astra
giest meg nem találtam a felajánlottak között.
\"So always look on the bright side of death\"
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
http://www.youtube.com/watch?v=YL1AYa37NpM
Ha ugy egyszerübb akkor el is küldhetem a fájlt,hogy le lehessen tesztelni vagy javaslatokat hogy hogyan kéne bevilágitani, hogy minden szoba mefelelöen világos legyen.
per aspera ad astra
http://www.karba.eol3d.com/Plugins/MadCar/
egyébként randomra is tök jo lenne.