3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
per aspera ad astra
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Fecni, várjuk az animot!
Písz.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
A végsõ render KÉK színû !! A samples képek jók.
Mit kapcsoltam be vagy állítottam át ami ezt okozza.
Még soha nem találkoztam ezzel a porblémával
max9, Vray1.5
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lehet hogy ideje lenne valami orvosi segítséget kérnem ? 😞

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
majd postolom az animot ha kész!
Addigis Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kéne nekem egy kis segítség! Camera match-el illeszettem egy fotóba egy animot és az kéne hogy a tárgyaknak legyen árnyéka de úgy hogy amire veti(egy box ami nem része az animnak)ne látszódjon vagyis a semmire vessen árnyékot ami a háttérképen már látszik. rem érthetõ 😄 a lényeg hogy egy nemlátszó(hide) tárgyra vessen árnyékot!
szal ezt hogy lehet??
plz help!
köszi FecNi
nenad: mostanaba punnyadas van sajna...amiota Aldaryn mester inkabb a chaosgroup forumon tevekenykedik😛😊😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
itt egy másik.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt Kívánok!!
Már most mert egy darabig nem leszek gépközelben.<#integet2>#integet2>
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De reggel vhogy szebbnek tünt a kép,majd még pofozok rajta egyszer😊
\"So always look on the bright side of death\"
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
<#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ki korán kel, poligont lel.
vannak ingyenes programok is mint pl blender.
max2 nem is biztos hogy menne xp alatt.
ha megkérsz valakit levideózza neked, egyébként a tanár honnan gondolta hogy nektek maxotok van? vagy a laborban van?
bedobsz két gömböt és egy fényforrást a többi diszítés..
Lenne egy nagyon sürgõs kérdésem. Hol tudok olyan egyszerû feladatot találni a magyar neten, ahol lépésrõl-lépésre le vannak írva a "tennivalók"? Olyanra gondoltam, hogy pl. két tárgy egymásba van ágyazódva és ezek a szoba egyik sarkából meg vannak világítva. Egy vizsgához kellene ahol nem ez a tárgy a fõ tantárgy. Légyszi segítsetek!
A másik probléma, hogy ha átnyomom havok3-ra az engine-t, létre sem tudom hozni az animációt (hajjal) mert feldob egy script ablakot meg hibát. A havok3-al amúgy a ruha animálása sem mûködik. Mintha nem is lenne ruha. Nem értem.
Valaki tapasztalt esetleg hasonlót? Mert értelmeset nem találtam sehol.
\"So always look on the bright side of death\"
Legyen maar evvege!!!!😊😊
tuti hogy a modelfelepitessel van gond. (vagy tevedek)
Radiosityvel ismerkedem és sehogy (ill sehol) sem találok megoldást a problémámra, pedig nyilvánvalóan evidencia, és ez rettentõen dühít. Remélem tudtok segíteni. A problémám az, hogy egy USB dugót renderelnék radiosity használatával, és ekkor az objektumokat - gondolom a meshing miatt - "meggyûri", "horpadások" keletkeznek a felületén. Próbáltam játszani a Radiosity mesh beállításaival, kicsire venni max méretet meg a minimum méretet, de semmilyen beállítás nem mûködött. Sima Advanced Lightinggal pedig rendes, elvárt felületet dob ki, csak éppen a render nem annyira szép, mindenképpen radiosity kellene. Gondolom a probléma összefüggésben áll azzal, hogy az objektum mérete akkora, mint egy valódi USB csatié, úgy 1x3 cm, ami elég kicsi.
Mellékeltem a képet a "gyûrõdésekrõl" és nélkülük.
Köszönöm elõre is!