3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
De a topologiaja miatt valoszinuleg nem lesz az igazi ezert nyomj ra egy INSET-et es utana mar jo lesz a chamfer.
keine Signatur
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Al: remelem viccelsz😊 baar nincs ott a smiley szoval gyanus😛
Jók ezek a kancsók. 😄
per aspera ad astra
keine Signatur
erre tellet😊

ha egyszer jok lesztek megmutatom a koroshegyi viadukt statikai terveit😊
egyebkent statikusok....ehhh...(tessek idoben adatot szolgaltatni mindig a jovoben)😛😊😊
kérdésem hogy erre hogy csinálok texturát? hogy kinézzen vhogy ne csak ilyen szürke legyen
egy emberre lenne szukseg freelancer-kent egy alkalmi projektre, aminek viszont folytatasa is lesz biztosan. A feladat egy kulter, pontosabban egy irodahaz szintu epulet, a vegeredmeny egy rovidebb intro/video lenne, amiben a kamera bemaszik a szallodaba is, es 1-2 szobat, ill. folyosot megmutat. A minoseg kb az http://aekostudio.com on levo (a forgathato cucc, kozepen) 3d-szint kellene, tehat komoly munkarol van szo, komoly ember kellene, aki ilyet megbizhatoan tud csinalni.
[email protected] -ra, vagy [email protected] ra irjon ref-ekkel akit erdekel,
koszi.
és is elég sok kihajlást számoltam, emiatt mondom, hogy egy 2-3méter magas és 10-12cm vastag gerendánál nincs értelme még emlegetni sem.
Szarkazmus volt részemrõl, mert nekem meg annyira tetszettek a képeid, hogy felb...ta az agyam, hogy belekötött a srác.
Putyi: "nincs az a statikus, aki kihajlás számítással bíbelõdik" Hidd el én éppen kihajlásszámítással bíbelõdök (igaz, ez egy teniszcsarnok 10m magas pillére). Amúgymeg ahogy mondani szokás "A statikus bármit ki tud számolni, csak nem teszi!" (kivéve én most, mert nekem muszáj 😞 )
Örültem hogy kesz lett az az uszoda, egyebkent az a melo meg mindig nem zarult le nyar ota, mindig talalnak valami kis modositani valot a kliensek 😄
A meniszkusz az a viz elvezeto csatorna? Hat igen, az kimaradt, de mivel senki nem szolt erte masik oldalrol, nem is foglalkoztam vele tobbet...
Meghat amennyi info volt errol, pff, felet en talaltam ki, en meg nem vagyok epitesz, szal nemtom hogy amit kitalalok meg lehet e epiteni, azt majd mas eldonti 😄
Meg tu ugyis megmondjatok <#vigyor4>#vigyor4>
Hjajj, amugy suli miatt mar reg nem inditottam Cinemat, lassan elfelejtek mindent 😞
per aspera ad astra
Youth
beltérben csak a feszített víztükör(meg a sokáig nyugalomban hagyott vízfelület) nem fodrozódik(nem emlékszem a medencére). a többinél elég, ha kinyitsz egy ablakot, vagy ajtót.
Enix,vray-nél csak spot lghttal asszem és nem vray buffernél.
\"So always look on the bright side of death\"
per aspera ad astra
es hol maradnak a novenyek korul repkedo zumik?😛😊)
siman el lehetne adni hogy foto...😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
valaki tegyen mar fel nekem gyorsan egy teapotot, 15s felosztassal.
3ds vagy obj formatumban valahova.
Ezer Koszi. (nincsen maxom)
\"So always look on the bright side of death\"
De az anyagok baromi szépek!
Érdekes, nekem magamtól soha nem jut eszembe egy szép NFR-en, konstrukciós hibákat keresni, sõt, még munkán sem nagyon, ha szép. Mutattam Geccoka medencés képeit építész cimborámnak, rögtön azzal jött, hogy a fodrozódó víz zárt térben neki hazavágja az élethûséget. Mire én megjegyeztem, hogy talán még a meniszkuszt sem modellezte meg, amilyen trehány ez a munka 😉 aztán itt beszüntettük a társalgást a témáról. (jobb is)
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Régen volt vhol egy ilyen AK-47 modellezés magyar tutorial. Nem tudja vki hol van az?
A boolean szenvedés végeredménye

Youth
per aspera ad astra
A Fa valami nagyon dúrván jól néz ki :c) a szinek nekem nagyon bejönnek... mennyi volt a rendertime ?
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..