63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#45790 nekem is van, tulfeszvédőm, pont emiatt vettem kb. 1 hónapja. eddig életemben nem volt gondom tápokkal. most meg mikro megvan tulfeszvédő nesze nekem.... csit-csatt :(
de a jó hír a roszban (legalább is nekem), hogy talán a vinyóm nem sérült meg. -
zenoka #45789 eleg szerintem egy tulfesz vedo van vagy 3 ezer forint 5 dugaszos..soha nem volt gondom a tapokkal (jah egyszer utana vettem egy ilyen szart es azota popec minden) -
zenoka #45788 nah:) az utso elottit betettem alairasba nem ismertem kiraly:D -
#45787 nah csak hogy tudjátok , az én gépeim is lassan a 8. tápnál tartanak ali fél év alatt. kis érdeklődést követően (elmü) megtudtam hogy a 220 V az már nem 220 V hanem 250 V jah és eddig 220 és 230 között ingadozott nagyjából 50 Hz - n 0.01 es tűréshatárral. nah ez maradt a régi csak épp az ingadozás most 220 és 250 között van ami valójában 240 és 250 közé tehető többnyire. ez elegendő hogy a stabilizátor tranzisztorok megsüljenek a tápban. ekl is mesélte a elektronikai Guru ismerősöm hogy valami feltölti amikor nagyobba v aztán leadja mikor kisebb de ekkora ingadozást nem bír el. pontosabban ekkor a V. t. na most a megoldás 1, vagy egy szünet mentes táp ami mindezt kiküszöböli. abból is érdemesebb jó minőségű darabot venni. vagy 2, lehet kapni kimondottan számítógépekhez készített elosztókat avagy más néven kontaszeptet amiben van valami kis kütyü ami ezt az egészet megoldja. nah nekem ez utóbbi van most jó ideje és minden megy rezzenéstelenül. a szünet mentes táp tizedébe kerül de nyugodtan hagyom a gépeket akár 1 hétig is menni. -
hitman090 #45786 Köszönöm!!XD a google-t amugy már néztem én is mielöt irtam enyire nem vagyok tudatlan hozzáteszem!!csak nem találtam rola leirást remélem amit linkeltél ot akad
-
#45785 Minden , Információ, Amire, Csak, Szükséged, Lehet. -
putyi #45784 bixorama -
nenad #45783 //gomb/cylinder panorámás quicktime movot mivel lehet windows alatt készíteni? (3dsmaxon kívül) -
hitman090 #45782 Hello letöltötem a virtualdubot de nem nagyon vágom! kellene egy kis help! megnyitom a videot de akor hogyan álitom be pl hogy egy perctöl kétpercig vegye fel csak a hangot a videoból? mp3 ba kellene a hang.köszönöm -
#45781 Újabb szép képek. Jó nézni őket, és az a sok részlet....
a kormányzati negyed kifejezetten tetszik ,az a sok üveg (kár hogy valszeg nem lesz belőle semmi, legalabbis közeljövőben). Azokat az autókat, kamionkat ti modelleztétek vagy vmi vásárolt modellek? csak kiváncsiság, hogy még ienre is lenne időtök? -
zenoka #45780 ment par priv:) -
#45779 Banner. Komolyan. Pár óra, és menni fog. Leírni én nem fogom, ha már előttem leírták kb százan az internet bugyraiban. -
hitman090 #45778 köszönöm még egy kérdésem lene hogy magyar ez a program? mert hogyismondja m ha elöször kezelem aki is tudom majd használni ugyértem felveni a zenét amit akarok vagy ezt hogy csinálom ezzel a virtualdubal ha leirnád hálás lenék :D -
#45777 Bármilyen lineáris vágóprogram, de egy VirtualDub (http://www.virtualdub.org/) is tökéletesen megteszi. -
zenoka #45776 :D tegnap ota hany odlal megtekintesetek volt?:) -
hitman090 #45775 Hello mindenkinek azt szeretném megkérdezni hogy nem e tud valaki olyan programrol ami amikor elinditok egy videot és nézem megy alata egy zene na most kellene nekem az a zene ami a video alat megy de nemtudom hogy van e olyan progi amivel kilehet szedni a zenét a videobol vagy felveni!!???és más video alá szeretném beteni.köszönöm -
#45774 Nah, kezd alakulni a siteunk, akit érdekel, tettem még fel pár tucat képet. -
zenoka #45773 oke de nem en voltam aki kilopta a mayabol a kezelhetoseget...:P:) -
#45772 Zenoka ment PM -
#45771 Tipikus eset amikor okosabb vagyok mint a szgép és tudom hogy hova mennyi foton megy... -
#45770 Szépek szerintem is! Még kívülre dobálj be pár fát vagy bokrot! -
Geccoka #45769 Ja megvalami: majd nyomok kepet, hogy milyen lett, ha mar a tervezonek is tetszik :P -
Geccoka #45768 Csak a vilagitas, meg par textura.
Amugy komolyan mondom, ennel a melonal a vilagitas volt a szenvedes es lesz is, nem a modell, nade most munkara fel :D
Jah, es a kepek 1 ora alatt renderelodtek, sajna ennel a munkabeosztasnal ez a max, amit megengedhetek, szoval erosen kell optimalizalnom mindent... -
#45767 Csak a render vagy a scene megy a kukába?Mert ha a scene akkor én meglesném hogyan áll össze egy ilyen komolyabb interior.
Kamera világitás kisebb dolgok stb.. -
Geccoka #45766 Jaja, a lepcso aljat javitottam mar, de ezen a kepen meg nem latszik.
Sajna a tervezonek nem tetszik (ha meg a megrendelonek nem tetszene...) a vilagitas, ezert csinalhatok ujra mindent, meg 90 kepet. Hat nem csodas az elet ? :D -
marcee #45765 Ha csak jót szabad mondani, akkor kurvaszépek! -
#45764 Jaja,jóféle... -
zenoka #45763 franko..egyedul a masodik kepen a kornyezet (hianya) zavar:D meg azon agyalok hogy lehet tobb feny jutna a lepcso ala mint most..
de reggel kave nelkul az elso kepet egy "lakaskultura"ban bezabalnam hogy foto:) -
#45762 Nem is olyan rossz, első blikkre nagyon realisztikusnak hat. -
Geccoka #45761 Gondoltam bedobok par kepet, ugyis mennek a kukaba, mas vilagitas kell, áááh.
Mondjatok ra velemenyt, de csak jot, hogy jobban erezzem magam, mint most :D
-
#45760 egy ismerősömmel dumáltam,felkerült bash.hu-ra
"Petra üzenete:
áramszünet van, csak a szünetmentesek mennek
Petra üzenete:
a kávégépnek még szerecse találtam eg yszünetmentest ...
" -
#45759 a fémbe az a jó hogy kb ezerféle fém-szén keverék van és mindnek más a shaderje,olyan mint a műanyag:) -
marcee #45758 Nincs valakinek egy épkézláb, megosztható fémlemez fedés shader-je vray-hez? -
#45757 hat akkor probald meg masik tappal aztan meglatod
#45754 ez a feszultsegingadozastol van erdemes venni egy szunetmentes tapot az kiszuri ezeket a problemakat -
Dark Geo #45756 Szép napot! Érdekesség,hogy az utóbbi 1 hónapban 4 ismerősömnek szált el a tápja. Bizonyára a kormány keze lehet benne, túlárammal kiiktatják a számitógép felhsználókat :P -
#45755 megtörént már, azzal kezdtem, resteltem biost is, de semmi :(, lehet vhonnan kerítek póttápot megnézem azzal megy-e -
#45754 utóbbi időben az én gépem 3 tápot evett meg,mind igy kezdte,de ettől még bármi lehet,ha egy alkatrész nem jó nem megy a többi se,bár ha a többi nem jó sipol,ha ez divat még:) -
#45753 probald meg aramtalanitani majd szurd vissza es probald meg felcsukni hogy mit csinal -
#45752 Sziasztok!
1 kis off help kéne:
tegnap renderelés közben elszállt a gépem:( vagyis igazából nemtom mi lett vele, otthagytam számolni, mentem kajálni, mire visszamegyek nemmegy a gép. A monitor ledje is csak villog, a pc-n meg világit a led. nyomok 1 resetet és semmi. Meg sem mukkan. Mintha nem kapna áramot az egész. szerintetek a táp lehet a bibi? estleg vkinek vmi ötelte? remélem nem szállt el az egész cumó :((
bocs az off-ért -
#45751 Addig nincs baj, amíg értelmezni lehet. :D