63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
putyi #45990 ilyen kérdéseket csak nyári szünetben, de akkor is csak augusztus végén szabad feltenni. -
#45989 Ne,... Neee... Ááááááá -
zenoka #45988 bordy irta maya forum | #21985 hozzaszolas..
Frenkie: sokat gondolkodtam rola de nem jottem ra..nem tudod feltolteni vlaahova vlaami butitott formaban..pl csk azt az egy fallat vagy vlaamit meg azt a szinte ures scene amibe behivod hatha ugy konnyebb..
mapol: szoftverek letolt trial version, kiprobal, kitalal melyik tetsz, nyomogat..olvas, tanul.. -
mapol #45987 A 3ds MAX a 3D világa c. könyvet kezdőknek érdemes megvásárolni?? -
#45986 Ja, és a unit setupok egyeznek, mindenhol metric, 1unit=1 cm. -
#45985 Szép napot!
Továbbra is olyan problémám van, hogy egy vraydisp moddal ellátott ojjekt amíg xrefként van jelen, túl erős rajta a displace, de amint a színbe merzselem, rögtön normálissá válik. Más módosítókkal nincs baja. Mi lehet? -
#45984 hy, schorby mondta hogy egy pár héttel ezelőtt leírta ide vki hogy hogy szokták csinálni azt a glow-t a karakterek köré meg ilyesmikhez...keresgéltem, de nem találtam
tehát aki tudja hogy mikor volt ez kb az mondjon már egy kb-i dátumot vagy sorszámot, vagy ha leírná még1x úgyse rossz
köszi -
mapol #45983 Sziasztok, felvetődött bennem a kérdés, hogy melyik 3d-s progival foglalkozzam inkább (kezdő vagyok), miért érdemesebb a 3dsMax-szal, mint más progival? A Maya nem részletesebb, jobb, egyéb? Nemértek hozzá, ezért kérdezem.
Köszi előre is minden választ! -
nenad #45982 hehe, ez mire föl, új barátnő? :D -
zenoka #45981 hmm:)
tenyleg:)
egy kis googlizas utan meg is van az eredmeny hogy how to :)
akarok egy ilyet kar hogy hulye vagyok az elektronikahoz:D -
#45980 Az egyik képen látszik egy kis darab nyák mindenféle leddel meg izébizével, ebből gondoltam, hogy nem szita, hanem konkrétan az itt a frankó, hogy nyomtatva van. -
zenoka #45979 hehehehe:)
Al is tul lott a csokinyomtatovval:P
de vajon ki lehetett az a nemnormalis aki utah teapotot vagot ki sablonnak:) -
#45978 Frankó!
Mutattam asszonynak, hogy milyen frankó capuccinó féleségek vannak itt, csak azt nem tom hogyan készítették, mire ő: hát úgy hogy ráraktak 1 kivágott sablont és leszórták kakaóval. ennyi.
Hát én ilyen egyszerű megoldásra nem is gondoltam :) én rögtön 3D-ben, Ps-ben kezdem gondolkodni -
-
#45976 Reméltem, hogy vagy te, vagy Thomas bedobja ide. :) Csokiporsugaras, fahéjsugaras nyomtató. ^_^ -
zenoka #45975 :) itt volt tobb is:D -
nenad #45974 piszok jó! -
zenoka #45973 jah az sg-s humoros/aranyos topicbol:
-
zenoka #45972 erik a szekreny....csak meg meg kell csinalni:P:) -
#45971 köszi -
zenoka #45970 hehe en nem latom:)
1.) ne hasznalj ekezetet kepnel
2.) fent a bannerba van egy kepfeltolto azt hasznald
3.) ha megvan a kep cime a hozzaszolas alatt van egy olyan hogy kep beszurasa oda beirod a kep cimet es enter:)
-
szeleb #45969 okés akkor ezek szerint látszik a kép.Okés köszi szépen a segítséget, majd holnap kijavítom -
szeleb #45968 ja előbb azt mondja el valaki hogy hogy kell ide képet beszúrni és akkor utána megmutatom h mi a problémám.köszi és bocsi a bénázásért -
#45967 Nem látszik a polygonok "hátulja".
2 Sided materialt rakj rá . -
szeleb #45966 Sziasztok!Még eléggé kezdő vagyok a témában de lelkes úgyhogy minden segítséget és tanácsot szívesen fogadok.Szóval magamtól próbálgatok modellezni a studio maxban.Csináltam....azaz próbáltam csinálni egy vázát magamtól, aminek a formája egész jó lett csak nemtudom miért de a teteje nem az igazi, mutatom a képet.várom az ötleteket hogy miért lett ilyen a teteje amikor szerkesztem pedig minden normális csak renderelésnél ilyen szar.Köszi előre is.Sziasztok
-
#45965 Könnyen meglehet, hogy sehogy, mivel a max fileok verziónként változnak, visszafele nem kompatibilisek, ezzel pedig külső programok se tartanak lépést. Arról nem is beszélve, hogy a .max nem nyílt formátum, így standalone konverterek nem is tudják általában.
Meg lehet próbálni a gmax-ben megnyitni és onnan exportálni, de megintcsak attól függ, hogy mi is van abban a max fileban.
A max file max-hez készült, ha azon kívülre készít vki vmit, akkor eleve vmibe exportálja. -
#45964 hy!
megtudnátok mondani hogy mivel tudnám a .max fájlokat .obj-be konvertálni, anélkül hogy letöltsem a 3DMAX-ot? polytrans-t már próbáltam az nem ismeri a .max-t -
#45963 A növények az EVERMOTION féle Archmodels csomagból vannak. Vol. 41 és 42. -
#45962 -
bencsab #45961 F2 -
imp99 #45960 fákat mivel nyomtad rá? -
#45959 Ügyes! -
zenoka #45958 ooo hat ez nagyon jo!! -
nenad #45957 artrages, egérrel, sajnos nincsen wacoom táblám, de beruházok majd a jövőben rá, úgy néz ki érdemes.
Ambient occlusionoztam a scenet, aztán egy üres layert hoztam létre es overlayben felülfestettem.
(multiplyvel a szinek kicsit korlátozottabbak)
következő móka az lesz, hogy a szinesnek fogok fekete fehérrel aláfesteni, fény-árnyék.
-
#45956 Erre a képedre emlékszek,de engem is érdekelne hogy lett ilyen...?
Olyan artrage-es -
#45955 Ambient occlusionos alapon? o,0 -
Dark Geo #45954 Otthonos, nagyon jó hangulata van ennek a képnek! -
nenad #45953 egy kis festős eljárás, a ambient occlusionons alapon.
work in progress.
-
#45952 az összkép elsőre tetszett. másodikra nem . a padtól eltekintve amit Zénóka mondott ( amúgy a magyar kertészek így oldják meg hogy ne kopjon a pad) nekem csak a nyitott nyílászárók nem tetszenek. mintha az üvegekre lenne húzva a textúra. olyan fura nekem az . ha már az életszerűség felé megyünk.
Amúgy egyre jobb :c) -
#45951 azt hol tudom visszaállítani, hogy ha kijelölök egy polygont akkor ne csak a körvonala legyen piros hanem az egész?