3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyurjad meg ha van idod😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Sima blur screent probáltam azzal csunya lett.De majd kipróba a többivel is.
\"So always look on the bright side of death\"
per aspera ad astra
Sajnos többre nincs idõm és lehet nem is lesz. De megkérdem mit ajánlotok mappingre? A szakálla van vrayfur-ral a többi hair fur modifier-rel. Látszik még a beállításaival is hadilábon állok de nincs most több idõm.
Kösz a választ. 😊
keine Signatur
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
hmmm..lehet hogy megusztad volna a forumban a kerdesre valo varakozasi idot ha azzel kezded hogy F1->sweep 😊)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
mivel a Speedek elmaradtak idõ gép energia kedv hiányban ezért most lehetne új Speed dec6 az elsõ de 24 a második és dec 30 az utolsó. és mikulás, karácsony újév témákban várnám a produkciókat :c)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
megrajzolod a profilt
sweep modosito a line-ra majd keresztmetszetnel custom pick profil es woala ha forditva van akkor mirrozhatod meg megadhatod hogy melyik legyen a sarka meg ilyenek😄
Lecci segitsen vki. Szeretnek egy padloszegelyt gyartani. Volt egy egyszeru trukk amivel konnyen korbe lehetett futtatni a szegelyt a fal aljan, de nem jovok ra hogyan. Ugy remlik, hogy Sweep modositoval kellett vmit ugykodni. Megrajzoltam a profilt, aztan valahogy rafuttattam a falra, de nem jon ossze, pedig regebben csinaltam mar ilyet. Help valaki. Koszi.
A perspectiv nézetben miért nem látszik a beillesztett blueprint?Igy nem látom hogy milyen helyzetbe vannak egymáshoz merre modositsam öket és a backgrund bitmap opcionál van esély hogy forgatni is lehessen a képet mert csak mozgatni tudom.
Bocs az offért.Amugy v4.0-ás rhino
Rhinot tudom ajanlani 😄
B
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ha Nenad még kétszer leirja milyen jó akkor kipróbálom én is. 😄
C4D-t egyre többen és többen használnak.
per aspera ad astra
Acsati az autodesk honlapján ugy emlékszem kint van a max help és tutor file.
De probáld még meg a 3dtotal.com oldalt ott is sok kezdö tutor van.
egyebkent meg ne tegyel egymasra ket plane-t mert igen csunya eredmenyeket kaphatsz.
Acsati:
haat erdemes volna tenyleg a beepitett tutorialokkal kezdeni F1 ha meg problema az angol tudas akkor szotar+webforditas.hu mert elobb utobb muszaly leszel basic angolt megtanulni..ha a helpben levo tutorialokat vegig nyomtad akkor el lehet kezdeni a neten levo tutorialokat van boven pl www.tutorialized.com
sok sikert.
Pl az also lenne a talaj a másik meg rajta az ut és a wievportba meg a rendernél is átlátszik a talaj az uton.Az utnak nem akarok adni vastagságot megt ha jo lesz akkor lehet hogy egy játékba is bekerül igy sok lenne a poly.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az a dolog fricskája, hogy a programozók nem 3d-znek.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
4. Nyomj egy breaket a kérdéses vertexen és utólag tisztázd a dolgot (törlés, weld).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
amúgy kíváncsi lennék, hogy ez direkt, vagy hiba? ha direkt, akkor tudják kivel szórakozzanak...
1. A vertexeket rakd oda utólag.
2. Zárd le a splinet és úgy outlineolj, utólag pedig töröld a végeket, de ekkor nem megfelelõ lesz a lezárásnál.
3. Kicsit helyezd alrébb a kérdéses vertexet, ha amúgy a spline egy síkon van, akkor a síkra merõlegesen és így az outlinet nem rontja el, ha ez nem lehetséges, akkor a kérdéses szegmensek outlineja nem lesz jó.
Amúgy biztos meg van az oka, de rákérdek, minek vertex a vonalra, ha nincs benne törés? 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )

nálam ha 2 szegmens folytatólagosan kapcsolódik egymáshoz, vagyis nem törk meg szögben a vertex-nél, akkor az outline azt a pontot lefixálja. ettõl megõrülök, mert így nem lehet dolgozni. a max8-ban biztosan nem így mûködött. nincs erre valami opció?
Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó
Maradj a négyszögeknél.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Itt a wire kép turbosmooth-os lehet hogy ha polyvá convertálnám akkor meg tudnám csinálni
Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó
na akkor eltavolitom😊