63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    a hajnal 2es helyesírási endzsimem nem túl jól adja ki... :D
  • nenad
    upgaredlje ay operáját, az új opere sok tekintetben megleptés nekem is.
    sokkal jobban kezeli a css/jajscriptet :D
    piszok gyors v9,52+
  • ThomasGins
    :D
  • Aldaryn
    Hehe... :D bármiféle CMStől az tartott vissza, hogy azzal mégtöbb munka lett volna, nem kell nekem olyan komoly funkcionalitás egyelőre. Legyen mit mutogatni, és ennyi. :)

Diszkrét JS-t szeretem, el se tudom képzelni a webet nélküle. Szintaktikától annyira már nem esek hanyatt, nem feltétlen szeretem, de elvagyok vele. De eszement régen kódoltam, oly érzés, mintha most tanulnám... :|

Effendi: Engem speciel nem zavar, gyak. IE kivételével mindenhol ugrál, de akár be lehet kapclni ix megjelenőre is a görgetősávot, nem sokat számít. Engem mondjuk jobban zavar, ha valamin van egy nem használható görgetősáv, mint egy kis ugrás aloldal váltáskor. A közeljövőben meg minden bizonnyal kinyúlik mindegyik aloldal annyira, hogy mindhez kell majd görgetősáv egy átlagos monitoron (1200px magas)

Nenad köszi! :)
  • Effendi
    Levél küldése megtörtént...
    A lapodhoz még annyit, hogy tetszik a magyar népi motívum a háttérben. (az m1 is ezzel kísérletezik :))
  • Effendi
    Az index.html oldalra és a partnerek oldalra rögzítsd be a fix görgetősávot, mert opera alatt (másikba még nem néztem) a kattintgatások hatására ugrál ide-oda az oldal, mert hol megjelíti a gorgetőt, hol meg leveszi.
  • zenoka
    szerintem dobj neki egy mailt a tisztesseg kedveert:)

Free: ÖÖÖÖÖÖÖÖ:DDD
  • Effendi
    Bocsánatot kérek a művésztől!
    A bögrés képet egy bizonyos benizs nick-nevű srác készítette /fotozz.hu/, remélem nem veszi ezt a malőrt véresen komolyan.
  • nenad
    én is, ezért is csináltam meg volna az egészet joomlában... :D
    mondjuk tabs and slides pluginnal. ;-)
  • Free
    azért te is belezavarodtál hirtelen mi ? :c)))))
  • zenoka
    melegszik..LOL:D
  • zenoka
    hul a levego melekszik a topic:D:D
  • Free
    ugyan már cicabogár :c)))))
  • ThomasGins
    Mondjuk én bármi javascriptol behányok,és sztem minden js tudó ember perverz...:D
  • nenad
    némelyik perpektíva szenzációsan jó...
  • nenad
    nem rossz, annyit csinálnék még, hogy amikor egy másik galériára kattintok, akkor bezáródjon az előző.
  • ThomasGins
    Mondjuk a ps utómunka látszik h tőled származik,hacsak nem vagytok hasonszőrüek:)
  • npeter
    Gratula Aldaryn & Putyi, tényleg szép, frankó tervek találhatók az oldalatokon.
    respect......
  • Aldaryn
    Bevételt. Sokat.
  • zenoka
    erdekes
    Az Autodesk felvásárolta a 3D Geo vállalatot
    eloszor a realviz image modeller most ez kivancsi vagyok mit terveznek tenylegesen..
  • zenoka
    mea culpa mea maxima culpa..jah index.htmlre nem frissitettem ra rendesen es meg az elozo verzio volt:S
    sejtettem hogy igy van a szamozas csak irtam hogy most jelenleg furi nekem:))
  • Aldaryn
    Átnézem még, linkek rendben, nálad van a gixer, nálam minden aloldalon rendben vannak már a linkek. A számozás a belső projekt számozásunkat mutatja, lesz majd helykitöltő jelölés ott, ahol kimaradt, de annak a designján még dolgozom. Azok azért nincsenek kint, mert nem lehet őket megjeleníteni bizonyos okokból. Jogi, nem galériába való anyag, nincs még kész, értelmetlen bemutatni,... ésatöbbi.
  • zenoka
    ehh..barmelyik al oldalrol megyek vissza a homologuevel a fooldalra akkor a mar nem lathato a galeria meg a partnereink link...marmint az index..# ra linkel..
    nahjo abba hagyom:D
  • zenoka
    tudod mi tulajdonkepp az egyetlen problemam az oldallal..a szamozasok..furcsan mutatt hogy oldalt meg van szamozva es egy egy kimarad..mert igy rakezdek gondolkodni hogy az vajon miert nincs fent...tehat vagy rendesen sorba a szamok vagy kiirni csak a 100as nal hogy ez volt a 100dik project de igy most furi nekem:S
  • zenoka
    helyesiras,buglista kel vagy meg atnezed egy parszor?:)
  • Geccoka
    Az szep akkor :D
  • Aldaryn
    Ketten. De azt nagyon.
  • Geccoka
    Hanyan vagytok a cegnel, hogy ennyi munkat meg tudtatok csinalni mar 2008ban?
  • FRenkie
    Még jó hogy nem találtál benne hibát :)
  • Aldaryn
    Bénázok itten... Ez történik, amikor szinkrinizáció közben kifagysz.
  • ThomasGins
    Egy glow kellene rá ps-ben,és ugyanolyan lenne.De én is bekajáltam h a második render:)
  • zenoka
    galeria gomb meg mindig az index oldalra vezet vissza hiaba nyomtam ctrl+f5 ot:)
  • Aldaryn
    Nah, Up 'n Ready. Galériát folyamatosan töltögetem, de már van fent pár új dolog. Helyesírás ellenőrzés, ésatöbbi folyamatban. Ajánlott böngésző Firefox.

Nyitó még üres, oda kell majd valami mi vagyunk a legfaszább arcok a vidéken szöveg.
  • nenad
    kérünk egy nagyfelbontásut a művész signójával, he lehet. (nekem az első pseciel jobban bejön)
  • zenoka
    lehet egy kis utomunkaval osszelehetne hozni olyat mint a 2dikon..szerintem:)
  • Aldaryn
    Na, et benéztem. :) Bocsi.
  • Effendi
    Most arra álltam rá, hogy vannak nagyon jó csendéletet ábrázoló fotótémák, és azok fénykörnyezetét, meg pesze a materialjait próbálom lemodellezni. Már amennyi tőlem telik....
  • Effendi
    A második azért szép mert az fénykép :)
    Annak a bevilágítását próbáltam követni, omnikkal és Vraylight-al.,azok megfelelő színválasztásával.
  • Aldaryn
    Nem, minden egybe lesz ömlesztve, amiben ilyen csikicsuki módszerrel navigálhatsz, az egyes projekt infókat meg aktívan töltögeti befelé.
  • Aldaryn
    Második nagyon tetszik! Szép, szép!