3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF: Koszi! Nem rossz, de ez csak PCI-s kartyahoz jo, nem lat tovabb a helyi gepnel. (kozben megoldodott, megvan a hiba. Tul sokan voltunk egy csatornan, ugyhogy csak at kellett allitani es nem szakadozott a net. Most lakotelepen betonon keresztul!!! 300m-re 5,4Mbit/s sebesseget ertem el, asszem ez k. jonak mondhato. Mar csak a hutot kene osszekotni a helyi kisbolttal... Na nem, akkor marad a hugom mint Human Network... 😊
ThomasGins
Lehet egy wire kép többet mutatna nekünk...

\"So always look on the bright side of death\"

http://kepup.ingyen.org/viewer.php?id=1520REpair.jpg
http://kepup.ingyen.org/viewer.php?id=3372REpair2.jpg
Itt van 2 kép.Ezt hogy lehet eltüntetni.Próbáltam hogy kitörlöm a hibás blokkot és capolom de úgy nme lehet pls help.

Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó

off
joh a net jupiii.
nah nekem eztet adtak anno hozza benne van egy driver meg a tool is remelem hasznalhato.
link

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

na, akkor megvan, hogy miért is nem használok amúgy soha scanline-t...

pff szemetek..na majd holnap.😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

minden van csak tool nincs hozza. (MANUAL, DATASHEET, DRIVERS, FIRMWARE)
jah es az smc oldalarol miert nem megy a letoltes? link

oke este megkeresem a telepito lemezet remelem lesz netem mar es akkor feltoltom..egyebkent csak holnap😊

Az SMC tokeletes lenne, mivel ahhoz kene 😊, de az oldalukon semmi. A guglit is rongyosra olvastam, de akkor sem
off:
nekem a sima smc routerhez adott lemezen volt olyan progi ami kiisirogatta szazalekba..de ha agyonversz sem tudom most megmondani mi a neve..nezd meg az smc oldalan hatha..jah azt nem garantalom hogy kora este megnezem mert bedoglott a telefonvonal otthon..de ha kijon a szerelo megcsinalja megnezem a progi nevet

OFF:
Wifi halozathoz nem tudtok olyan programot ami a router/acces point jelerosseget irja ki?? Egyszoval monitorozza.
És be is indulna a robot prostitúció... 😄 😛
létezik :-(

Malakai
Tévedsz, egyszerre több framet renderelsz, formátumnak avit választasz és voálá, avi-ba renderel.
De azért jobb, ha vmi veszteségmentes tömörítéssel képszekvenciába renderelsz...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

eNiX
Amennyire én tudom csak képkockánként tudod kirenderelni és utána pl virtual dubbal összerakod. De lehet tévedek...

keine Signatur

Kontrakcio
sziasztok! egy láma kérdés... hogy lehet aviba renderelni?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Csak egy gyors kérdés, mert ezer éve nem használtam már scanline-t:
Létezhet az, hogy egy standard anyagú tárgynál nem lehet állítani anyagtól függõen az alpha contribution-t?

Kontrakcio
(y) köszi

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

gyí, gyí ki a renderfarmra 😛

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

ThomasGins
Még jó hogy nem tehenekrõl beszélünk😄

és semmi gondod nem volt vele úgy értem amikor legelõre elindítottad akkor sem?

szerintem igen frankon meg lett cisnalva attol meg hogy igen khmm beteg dolog..hatha elorelenditik az ilyen alkotasok a valosaghu robotok elkesziteset is😊😊😊😊is peldaul 😊😊😊

Zsolo007
Nekem tökéletesen fut vistán a 9...

pfff, no comment: http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=121&t=532817
Hecker007
ajjaj, vistát nem nagyon szereti a max9.0-a énis arra raktam aztán nézegettem mikor furábbnál-furább dolgokat csinált a progi, meg fagyott össze-vissza, vistán talán már a 2008-as max megy rendesen, de inkább rakj egy xp-t meg arra a 9.0-ás maxot 😊

Talán a .NET 2.0 hiánya lehet...

de mindent betölt csak a Welcome Screen tiszta fehér s aztán semmi...

skinnyman
"vistára"

Itt a baj 😊

Regards,

nem tudjátok mi lehet a baj? felraktam a 3ds max 9-et vistára, betölti majd amikor megjelenik a Welcome Screen nem megy tovább. Elõre is köszi a válaszokat

Shift+jobbklikk spline rajzolasa kozben es elojon, hogy hova szeretnel snappolni.
Kontrakcio
köszi 😊

Malakai
Parancssor mint olyan nincs (az inkább a cad jellegû programokban divat), viszont van a MAXScript Mini Listener a bal alsó sarokban és ha gondolod bevághatod a maxscript parancsokat és írkálhatod oda. 😊

Snapping, arange, ilyesmi ezekben a jellegû programokban jóval gyengébb, de persze van, használd a helpet, a kulcsszót tudod.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kontrakcio
sziasztok, annyit kérdeznék h hol lehet beállitani v megjeleniteni a parancssor használatát? pl. hiányolom a _snap parancsot ami az autocad-ben elég fontos...

ezazezazezaz😊
eljenek az olyan targyak amiknek nincs gyakorlati ertekuk😊

ThomasGins
A hülyeség globális,nem te találtad fel😛
link

next generation transformers...autobol gomb😊)
nagyon pentek vaaaaaan😊 dolgozzon az akineka fonoke bent van az irodaban salala..😛

Aldaryn
Egybõl egy komplett 5milla polys autót, és akkor már arra. 😄

per aspera ad astra

eejjjj....mie' nem modelezel inkabb egy ikozaedert es nyomsz ra egy spherify-t...sokkal elegantosabb megoldas..😊

Aldaryn
Gömböt is booleannal modellezek. Van ebben valami furcsa?

per aspera ad astra

fle go
hehe

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

A smooth után kapta a 32 lyukas booleant.
Valszeg azért maradt jobb a felulet.
De már nem akarom tovább lyuggatni ...

haat jo nem eroszak a disznotor...kivancsi leszek a vegso topologiara par boolen utan😊

Te burokban szulettel es biztos te vagy a kiválasztott, azert nem cseszte szet a feluleteket 😄
Nem tudtok meggyõzni...boolean nagyon is megfelel a célnak.
Fõleg, hogy sikerült megoldani. Polygon probléma volt.
Ha nagy lesz puffka lesz ... :

Aldaryn
azám! 😊

per aspera ad astra

hehe de boolennel jobb😄

Aldaryn
Azért ez a "belecsapunk egy ikszet" kicsit sántít, belehal, ha görbül arrafelé a felület. 😊

per aspera ad astra

3d totalos gyors tutor lukakrol (naaa neeem olyanokrol😉 )
itt

Rectangle+circle+extrude?? Kifizetodobb mint a boolean.