3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A modell készen van, csak még kellene bele 14 db lyukacska!
De boolean után olyan mintha 2db különálló lemez lenne ....
plane-bõl készült az ojjektum, shell-el kapot vastagságot.
Már nagy csomó módosítást elvégeztem, kapot smooth módosítót.
a végsõ dobás egy boolean lenne, DE!
A módosítás után az ojjektum mintha üres lenne. Ez mitõl van?
Egy korábbi mentésnél használva a boolean-t jó a módosítás.
Currently Active Users: 1168 (584 members and 584 guests)
ha ugysem megy😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
(\__/) ( X.x) ( } . { )
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Viszont az a video a vray realtime GI preview-ról sokkal hatásosabb.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
Mintha vmi történt volna chaosgroup fórummal... 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
keine Signatur
\"So always look on the bright side of death\"
Asszem ezek a beallitasok.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Disco gömb effect

http://dee.cz/lightsmark/index.html
Ezt megérdemeltem...
<#falbav>#falbav>
Cserélje ki a felhasználót es nyomja meg bármelyik gombot...
Azt nem is néztem meg, hogy mekkora kép mérete.
3900x1050. Na eztet nem bírta a MAX megjeleníteni.
3000x807 -nél már jó, romlott a kép minõsége a részleteknél, de legalább már látom az egész képet.
Bocsánat a bénázásért, de lehet ebbõl mások már tudnak okulni!
És Thanx a segítséget skacok.
Material is csak simán van hagyva,
Nincs UW a planen.
DE! más képekkel mûködik..... csak ennek a tárgynak a jpg-vel csinálja. Már újra elkészítettem a képeket Ps-ben de akkor is.
A mat editorban, sample type-nál teljesen jónak tûnik.
Bassz, eldobom az agyam....
Akkor valami más lehet a gond. Mert akkor is csak a kép 1/3 része van a plane-en bármit is csinálok.
Bocs az értetlenkedésért, de mérgesítõ a dolog.
nah megyek dolgozom.
DIRECT 3D -vel nem jó.
Nekem meg az kellett volna.
Sehogyan sem jó....
hogyan epul a negyes metro anim
Match bitmap ...
De most meg csak a kép 1/3-része van a plane-en!
Még nem találkoztam a következõ problémával:
blueprint képet akarok beilleszteni, de a viewport ablakokban iszonyat elmosódott az egész. Lehet akár nagy felbontású 4000x2000, akár csak 640x480 a kép, az eredmény elképesztõen rossz minõség.
Max 9 SP2, direct 3d driver.
Eddig Max 8-at használtam softveres driverrel, ott nem tapasztaltam ezt.
úgy látszik, nem csak a honi kollégák elégedetlenek a 3dsmax-al.
tessék bõvíteni a listát:
http://www.cgarchitect.com/vb/160-3ds-max-wish-list/
tenyleg mi lett a faval? azzal a boszme naggyal?😄
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.