3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köcce!
A modell készen van, csak még kellene bele 14 db lyukacska!
De boolean után olyan mintha 2db különálló lemez lenne ....

Ne hasznald a bolean-t. Modellezz helyette.
Lehet megent láma kérdés de megakasztott.
plane-bõl készült az ojjektum, shell-el kapot vastagságot.
Már nagy csomó módosítást elvégeztem, kapot smooth módosítót.
a végsõ dobás egy boolean lenne, DE!
A módosítás után az ojjektum mintha üres lenne. Ez mitõl van?
Egy korábbi mentésnél használva a boolean-t jó a módosítás.

nagy poen hogy meirt vannak bent egyszerre ennyien:
Currently Active Users: 1168 (584 members and 584 guests)
ha ugysem megy😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

persze nem baj ha elotte kiprobaltad az F1 gombot es a guuglit😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Kontrakcio
köszi szépen 😊 ( nem baj ha néha felteszek pár láma kérdést)

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Aldaryn
Át lett nevezve pár verzió óta "Auto Key" gombbá.

per aspera ad astra

Kontrakcio
szevasztok! 3Dsmax v9-ben holt találom az Animate-gombot?😮 ( nagyon durván kezdo maxos)

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Malakai
Kétlem, hogy a vBulletint nehezebb lenne feltörni, de legalább nem ment simán az átállás.. Vagy már régebb óta vBulletin volt? 😛 (phpBB rémlik)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

biztos tul sokszor tortek fel 😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Malakai
Van már vmi élvezhetõ minõségû videó?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

fle go
jaja a multiplier jo nagy érték

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

a felulteket éri egyfajta szórt fény, de a felületek csatlakozása - ami talán a GI effekt egyik legfontosabb hatása - nuku. Ezt realtime AO val kiegészítve jobb lenne.
Viszont az a video a vray realtime GI preview-ról sokkal hatásosabb.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Nekem meg ez az erõsség izébizé fura. Amióta vrayezek, standard max light lerakásakor mindig átkapcsolom invers square decaybe a lámpicseket, és akkor elég magas értékeket kell intenzitásnak megadni, gondolom ezért nem tûnt fel.

per aspera ad astra

ThomasGins
LOL.Hogy élhettem igy eddig?!😊

\"So always look on the bright side of death\"

Malakai
Van caustics spotlightnál, told fel az erõsségét és meglátod. 😊

Mintha vmi történt volna chaosgroup fórummal... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

eNiX
Neonnal próbálkoztam. Nem tudom mennyire lett jó, nekem annyira nem tetszik. Kiterjedtebb fényt akartam neki de nem sikerült. Milyen így?

keine Signatur

ThomasGins
target spot nincs caustics,átváltom directre van.😊

Aldaryn
O_o?

per aspera ad astra

ThomasGins
Én csak directtel tudtam elõhivni meg vray pilácsokkal.

Aldaryn
ööö... miért is ne lenne spottal? 😄

per aspera ad astra

ThomasGins
Spottal elvileg nincs caustics csak directtel,a deacay állitást meg nem értem minek😛

fle go
Target Spot lampaval van megvilagitva 2 oldalrol, Decay Type Invers square, multiplier 1500-on. A tükör meg sima VrayMat Diffuse meg Reflect van egyik csont fekete masik csont feherre huzva.Caustic beallitas: Multiplier 1.5, Search dist 5.0, Max photons 200
Asszem ezek a beallitasok.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

ThomasGins
Végülis hogy oldottad meg?😊

fle go
Egy kis NFR:
Disco gömb effect

Asszem nincs már messze az idõ, hogy a renderengine-ek a videókártyákkal karöltve realtime köpködjék ki a látvány...
http://dee.cz/lightsmark/index.html

Aldaryn
olvasgatunk, olvasgatunk, a fórum meg pang? 😄

per aspera ad astra

ThomasGins

Köszike...
Ezt megérdemeltem...
<#falbav>

<#eljen><#worship>😊😊

Felhasználói hiba:
Cserélje ki a felhasználót es nyomja meg bármelyik gombot...
Hogy én mekkora marha vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt nem is néztem meg, hogy mekkora kép mérete.
3900x1050. Na eztet nem bírta a MAX megjeleníteni.
3000x807 -nél már jó, romlott a kép minõsége a részleteknél, de legalább már látom az egész képet.
Bocsánat a bénázásért, de lehet ebbõl mások már tudnak okulni!
És Thanx a segítséget skacok.

Real world nincs bekapcsolva,
Material is csak simán van hagyva,
Nincs UW a planen.
DE! más képekkel mûködik..... csak ennek a tárgynak a jpg-vel csinálja. Már újra elkészítettem a képeket Ps-ben de akkor is.
A mat editorban, sample type-nál teljesen jónak tûnik.
Bassz, eldobom az agyam....

akkor nalad inkabb az lehet a gond hogy rosszul van rafeszitve a planre a kep! tobb problema lehet planenel bevan kapcsolva real world coo. ize vagy a materialnal van bekapcsolva vagy a tilling (1 re kell allitani) ugyanott elvan allitva vagy rosszul van feluw-zva a plane de azt nehezen tudom elkepzelni..

Thanx.
Akkor valami más lehet a gond. Mert akkor is csak a kép 1/3 része van a plane-en bármit is csinálok.
Bocs az értetlenkedésért, de mérgesítõ a dolog.

mert downloadnal nincs is csak backroundnal de elegnek kenne lennie.
nah megyek dolgozom.

OOOPSZ, 1024 nincs a download texture size -nál nálam lehet ez a gond, de miért?

jelentem itt bent meloba direct driver (valami inteles szar) van es mukodik most probaltam ki.

ott ahol Met is irta ott rateszed 1024 re mind ketto szamot es esetleg ujrainditod scene-t ennyi...mukodnie kell. vagy ted ki valahova scene backroundostul.

OK, De csak OPEN GL beállítással mûködik.
DIRECT 3D -vel nem jó.
Nekem meg az kellett volna.

Help Zenoka. Már annyira bepörgettem magamat, hogy mingyá format c: lesz a végeredmény...
Sehogyan sem jó....

Met
#41263<#zavart1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

jah haha vajon miylen renderelot hasznaltak:
hogyan epul a negyes metro anim

customize ->preference->vieport->configure driver->appearance preference es ott nyomogass😄

Bocsánat. Elõbb járt a kezem mint a gondolkodásom.
Match bitmap ...
De most meg csak a kép 1/3-része van a plane-en!

Segítsetek!
Még nem találkoztam a következõ problémával:
blueprint képet akarok beilleszteni, de a viewport ablakokban iszonyat elmosódott az egész. Lehet akár nagy felbontású 4000x2000, akár csak 640x480 a kép, az eredmény elképesztõen rossz minõség.
Max 9 SP2, direct 3d driver.
Eddig Max 8-at használtam softveres driverrel, ott nem tapasztaltam ezt.

woooowwwww!
úgy látszik, nem csak a honi kollégák elégedetlenek a 3dsmax-al.
tessék bõvíteni a listát:
http://www.cgarchitect.com/vb/160-3ds-max-wish-list/

popec😊szinvilagba ez jobb😄
tenyleg mi lett a faval? azzal a boszme naggyal?😄

Aldaryn
Még egy kis klein.

per aspera ad astra

npeter
kis OFF:

Már a rossmann is teapot függõ lett ;-)

kis viaszgyertya

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.