63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Geccoka
    Es ha azt is mondom, hogy a szeket, meg az etkezoasztalt a tenyleg kezdo baratnom modellezte, egyedul a szek karfajaban segitettem, akkor lehet 5ös? léccilécci
  • nenad
    Szasz, CSM mióta fogadja el a panoráma képeket? :-) Sztem az egyik legjobb megoldás, a belső tér hathatós megjlenítésére. Szép!!
  • zenoka
    valaki felhivta a bannerba levo szamot?:)

Geccoka: nahj megmagyaraztad igy mar 5os ala:)
  • Geccoka
    Hat igen, az a franya kijelzo :D Eloszor nappali volt a vilagitas, es ahhoz allitottam be a mikro es suto orajat, de aztan meg kellett valtoztatni napnyugta-estire es az orakat mar nem volt kedvem atallitani :D
    zenoka: igen, a panorama kisebb AA-val keszult, de nem azert reces mozgasban, hanem mert a visszaveszi a minoseget, hogy viszonylag keves eroforrast igenyeljen. Ha nem lenne reces akadna mint a fene :D A sampling meg, hat igen... en is lattam, de csoro a gepem es igy is relative lassu a render, a kepek meg hat azonnal kellenek mindig ugye...
    Free: Jol latod, a gepek evermotionok, van kedve a halalnak azokat megmodellezni, igy is van eleg szo*as massal
  • Aldaryn
    Volt egy roppant hasonló munkánk. Tök jó. :) De ott nem volt ennyire kitökörészve minden, és ennyi hely sem akadt a konyhában. Szép lett. Mellesleg hol épül ez, ahol délben ilyen kuk sötét van odaint? :P
  • zenoka
    yeah, kurva jo lett:))
    jol nez ki egyedul az utolso kepen az asztal alatti anyag nem tetszik:) (marmint nem a minosege hanem maga az anyag)
    es hat igen mozgas kozben van nemi AA hiba egy ket helyen es ugy tunik a mosdo tal feletti reszen is van egy kis sampling problemo szerintem:) nahjo 2 es fele:P :))
  • Free
    Jó lett . nem rosz. jól látok benne egy két evermotion objektet?
    Vagy minden saját modell ?

Basic: Jó dolog a prewiev animation gomb. de pl ha a nézet amiben vagy épp a padlóban van akkor azért látsz feketeséget mert nem lát semmit. figyelj a kamerabeállításokra legyn valami fényforrás stb. ha ez mind passzol akkor látnod kell

Zenoka én benne vagyok a speedben :c))) már ha lesz rá időm.
  • ThomasGins
    Tyű
  • Geccoka
    Ahoy!!
    Jelentem elvegeztem a kezdo es a kozepesen kezdo tanfolyamot, hasznos volt!!
    Vizsgadolgozatnak a kovetkezot ganyoltam ossze :
    Mondom gányoltam össze...
    Szoval jelentkezzetek ti is, akik meg nem tettetek meg, megeri
    (Fikazni er, legalabbis asszem, nezzetek el, megiscsak kezdo vagyok )
  • Hecker007
    legújabb 4 magos intel proci, meg annyi ram amennyit az alaplap elbír, vga-nak meg valami újabb gémerkari HD4870/GTX260/280, de jó régebbi vga is
  • ThomasGins
    Nenad a speed főnök:)
  • zenoka
    lerobban a fejem a helyerol muszaly levezetni:S :))

thomas szerintem jo otlet jovohet vege hatarido?:D
  • bencsab
    core2quad, 4gb ram
  • ThomasGins
    speed modellezés fekete lyuk témában?:) Kötelező egy óra modellezéssel:)
  • Geccoka
    Ma nagyon elemedben vagy
  • zenoka
    ott van mister feketelyuk (Basic kollega) alairasaba:D azon elporog meg az is ha az univerzumot rendereled ki ha jol van optimalizalva (keves csillag, sok sotet anyag)...:P:)
  • npeter
  • Basic
    Szóval, annyira rájöttem, hogy a reactor jól működik, mert ha a create animation-ra megyek, akkor elkészíti az animációt. Csak sokkal jobb lenne, ha a preview is menne....
  • Dinike0009
    Valaki mondjon nekem egy olyan konfigurációt amin valami nomrális render időt elérhetek, köszi! :D
  • zenoka
    csak az asszony meg ne tudja jeligere?:)
  • npeter
    Ha érdekel vkit én meg realnick-képzést vállalok külnöböző fps játékokhoz
    Ja és kifejezetten kezdők számára tudok online képzést adni magas polygonszámú, csinos virtualgirl desktop válogatásból
  • zenoka
    haat
    Aldaryn: szarkazmusbol
    Thomasgins: teapotszerkezettanbol
    En meg bunkosagbol:)))

• eNiX
    Milyen tanfolyamok? Ez komoly vagy csak poénnak szántátok? :))
  • putyi
    szerintem túl nagyra állítottad a gravitációt, és egy fekete lyukat idéztél elő. :-)
  • zenoka
    Lol a banner:)) de hova tuntek a giffek?:)
  • Basic
    Sziasztok! Kezdő szinten vagyok a 3ds maxban, csak néha szórakozásból használom. Most hétvégén próbálkoztam először a reactor használatával ezen a tutorialon keresztül. Az a problémám, hogy amikor reactornál rámegyek, hogy preview animation, akkor az egész ablakban, ahol kéne látnom az animáviót csak egy nagy feketeséget látok. Vki tudja mi lehet a probléma?
  • hunkircsi
    Majd meghívlak valamikor, valahol, valamire...
  • Hecker007
    a fiát 500-as az jó kis tutor :) énis azt találtam meg anno először, bár szerintem nurbs-sel egyszerűbb a modellezés, de kinek mi jön be :)

Tapper: énis ALT+X-re emléxem, de nem mindíg használom, van amikor egy átlátszó shadert rakok a kocsira és azzal dolgozok... de ez elég egyedi megoldás
  • repvez
    auto modellezés
    Már többször volt linkelve ez a tutor is a magyar nyelvü változatát nem találtam meg, de ha ezt lépésröl lépésre végigcsinálod akkor sok probléma megoldodik.

Vagy innen a tutorok közül a fiat 500-ast
    (hunkircsi a reklámért mit fizetsz :D )

Amugy meg ami neked kell az a shift+Az egér gombbal arra huzod azt az élt amerre akarod.
  • tapper
    Még 1 kérdés ha mondjuk én csináltam 1 planet.... és az 1ik oldalát le akarom huzni ugy hogy azt amit megcsináltam az ottmaradjon ugyanugy és 1 ujj elem jöjön ki onnan ahonnan huzom vagyis olyna mint ha lehuznám/folytatnám arra
    remélem érthető
  • tapper
    Köszi a gyors választ
  • repvez
    Ha jol emléxem akkor az ALT+X komboval lehet átlátszová tenni az objectet vagy az ablak wiev port nevén jobb gomb és bepipálni thight truth vagy valami ilyesmi szöveget nem tudok angolul ugyhogy sorry
  • tapper
    Kösz Hecker007.
    Azt nem tudná megmondani valaki hogy hogy kell átlátszóvá tenni 1 elemet.
    pl.: csinalok 1 planet mind1 milyen színű csak átlátszó legyen ez érdekelne ha valaki tud pls help me.
  • Hecker007
    itt vannak blueprintek és tutorialok is kilóra
    és itt van mégegy
    mind két linken vannak blueprintek és tutorialok is, hátha másnak is hasznos lesz :)
  • tapper
    EZ nagyon jól jött köszönöm !!!
  • tapper
    értem de én nemtaláltam rá tutorialt mármint ogy blueprintet hogy kell elhelyezni stb...
  • npeter
    blueprint setup
  • ThomasGins
    Álltalában egy autó modellezés elég hárdkór,ham már a blueprinttel gondok vannak akkor az egésszel szivni fogsz,tanuld meg az alapokat előtte, meg sok tutor van ami blueprintet is elmagyarázza.
    De ez csak tanács,ami vagy jó vagy nem. Mindd ugy kezdtünk bele h nagyot akartunk alkotni,de ha nem tanulunk meg járni nem tudunk futni...
  • FRenkie
    Ilyenkor célszerű croppolni a képet hogy ne az alap 640x480ba rendereld, jobb lesz a kompozíció, és a sallangot nem kell renderelnie.
  • tapper
    autó modellezésben kéne segíteni... de csak a blue print elhelyezésében mert az nemmegy.