Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Dinike0009
    Jó reggelt, minden maxos kis embernek! Köszönöm az észrevételeket elöször is. A növény tényleg rossz helyről jön ki, kijavítom majd, kisebbre veszem a leveleit is, sajnos az egész képhez nem használhatok displacet, mert kilép ez a szemét vista, fent az ég felé álló kis oszlopokkal az volt a baj hogy csináltam rá nagyon jó textúrát, de egyszerűen nem tudtam rávenni hogy az unwarp mapot elmentse az istenért sem, amint kiléptem belőle visszaállt palanarra. Megpróbálom jobban optimalizálni de úgy döntöttem belekezdek egy másik projektbe amig meg nem jön az új gépem, mert ezzel sajnos nem lehet ezekszerint, az újra majd rakok 64 es vistát. A mosott kontúrt az égen direkt raktam rá, meg azt is direkt akartam h kicsit a házba is belelógjon, amúgy Ps el van megcsinálva, sorry elfelejetettem mondani, majd csinálok egy olyan képet amikor nem lóg bele a házba a blur. Köszönöm mindenkinek az észrevételeket, majd rakok még fel egy két munkát, addig is próbálok aktív fórumtag lenni, örülök hogy végre egy olyan fórum ahol meg lehet az ilyeneket osztani:) csirió