3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
per aspera ad astra
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Kitartás, utána úgyis rosszabb lesz! :-)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
el kenne adni egy kanapet, egy iroasztal, 2 monitort..😊 aztan osszeszerelni vagy 3 szekrenyt 1 kisagyat (nahjo utobbikat megcsinalom elobbik a feladat😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Al: szamomra ez nem jarhato ut.. varosi gyerek vagyok nem szeretem a mezogazdasagot a favagason kivul...
Visual Harmony, Egyeztetsz a nevünkben? :-)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ettől függetlenül én is szoktam szőlődombról lefelé kocogva ábrándozni, de aztán mélyet szippantok a gombaölőből és visszatérek a földre.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Meg ugye sok cégnél most kell "elbaszni" az évvégi manit ezért gyorsba megrendelnek terveket, de tegnapra. Igaz pályázat csak tavasszal lesz kiírva, de legyen meg nekik még idén az engedély.<#confused>#confused>
Amúgy nyáron is szokott ilyesmi hullám végigvonulni, mikor visszajönnek újgazdagék a nyaralásból és ŐK ott tök jól kigondolták ezt, meg ezt, módosítsuk már a beadott eng,/kiviteli terveket.<#guluszem1>#guluszem1>
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
A vezetőség ha lenéz, csak a szart látja, a beosztottak ha felnéznek csak a seggfejeket (angolul az asshole-al jobban kijön 😄)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Az alábbiak a fent említettek képi bemutatását szolgálják. Különösen a 2-es aktuális:

Mert hogy nálunk jelentkeznek, hogy basszus karácsony és adni kell a dolgozóknak/ügyfeleknek valami szart, megszokott de mi történik ha nincs a fa alatt egy irodaház látványterve?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
per aspera ad astra
Sose hasznaltam egyik Graphite toolt sem, de igy hirtelen proba utan nem is akarom. Inkabb nezz szet scriptspot.com-on, biztos talalsz hasznosabb es kevesbe bugos toolt.
Sajnos, ha mar az undo nem eleg akkor marad a kezi javitgatas 😞
Elvileg Backspace-el törölhető, de utána elég összevissza állnak a polygonok valamint TurboSmoothnál is elég hülyén néz ki az egész.
Utoljára szerkesztette: blountex, 2014.12.16. 13:13:56
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
Kitalaltam magamnak, hogy egy meglevo latvanytervunket atultatem az unnepek alatt. Meglatjuk mi lesz belole. Nyomozgattam hogy ne csak spot es omni fenyforrasok legyenek, akkor bukkantam ra hogy hogyan lehet vilagito materialt letrehozni. Elvileg minden adott, de majd meglatom hova jutok vele.
per aspera ad astra
UDK (Unreal Development kit)
pld: link
Utoljára szerkesztette: GixEr, 2014.12.15. 13:23:50
Az adatbázist még böngésztem egy kicsit. Vannak elektronikai elemek is :-)
A modelladatbázis kifejezetten hasznos, job itt, egy helyen keresgélni, mint húsz gyártó saját rendszerében szimultán.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
már eleve a tény, hogy a kutyaszaros utcáról a lakásba viszel elyeneket! utána meg még tisztogatni is... bele sem merek gondolni, hogy mik azok a feketék rajta! :-)