Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Irgum76
    Háleluja!
    végre egy aktív 3ds max topik!
    végre elsírhatom a bánatomat és hátha valaki tudja a megoldást
    szóval elkezdtem játszani a Dota 2-vel és kitaláltam, hogy csinálok tárgyakat konkrétan egy egész szett van a fejemben
    szóval megtanulom a 3d modellezés alapjait
    kb 2 héttel ezelőtt volt ez azóta megnéztem vagy 20 óra tutorialt a YT-on kezd megyegetni
    a konkrét problémám a következő: csináltam egy sisak modellt UW-ztam kiszintezem visszatettem a materialként és viola szépen megcsinálta
    aztán meg bake-lem és az is lefut rendesen viszont mikor beküldöm a játékba (4 példányban ahogy a játék megköveteli normál mapal is) nem pozicionálja be a részeket hanem az egészet bitmapként ráhúzza és ilyen rnd össze-vissza kutyulék lesz
    mit rontok el?
    sehol nem találtam a megoldást se fórumon se youtubon mindenhol csak az van, hogy hogy kell bake-lni, feltölteni de ilyen hibáról nincs szó sehol legalábbis én nem találtam
    ahogy elnéztem a Maya praktikusabb lenne a szerkesztéshez de az meg nagyon bonyolultnak tűnik nekem még a 3ds max is húzós internetről tanulva
    szóval jól jönne egy kis segítség
    köszi
    mindenhol simán megbake-lik aszt föltöltik kész semmi problem én meg itt szopok össze-vissza