63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
bencsab #61649 Én már többször készíttettem drónos felvételt a skyviewair-el, bár nem tudom, hogy gps alapján repülnek-e... -
k_zoli #61648 Szia!
Nekem is ez volt a problémám, nekem úgy oldódott meg hogy feltelepítettem a 9-es verziót, aztán azzal is ez volt a gond, de azon segített a service pack 2.
Sok sikert!!!
Utoljára szerkesztette: k_zoli, 2016.01.14. 20:08:58 -
hbmeredmenyek #61647 Sziasztok felraktam a 3ds max 7 verziot de amikor elinditom lefagy valakinek van valami ötlete, hogy mit is tegyek???? a legújabb verzionál csak 30 verziot tudom használni
-
putyi #61646 ismertek olyan emberkét aki olyan drónnal rendelkezik, amely gps koordináták alapján röptethető?
-
#61645 Koszonom. -
Norb37 #61644 GFX peers -
#61643 Es hol lelted? :) -
Norb37 #61642 Komplett van csak,majd 38 gigabuta. -
#61641 Sziasztok a CG source fa texturakhoz nemtud valaki viragbolti verziot? Koszi -
k_zoli #61640 Sziasztok!
Van ötletetek arra, hogy miért van az, hogy a 2014-es Max-ben ha a Slate Material Editort használom, a View ablakban eléggé furán látok mindent...
-
Zokni #61639 Break-elni kell a spline vertexeit. -
#61638 Hali !
Garment Makerrel lehet valamit csinálni, hogy ne csípje le a sarkokat? ( Spline-ból készült .....) THX !
-
k_zoli #61637 Érdekes megoldást találtam erre a problémára:
A telepített mappában lemásolom a 3dsmax.exe-t és ugyebár lesz belőle egy xxx másolat.exe , na és az asztali parancsikonnak meg kell mondani hogy a másolat.exe-t nyissa meg és így most jó :D hihetetlen (egy kis hiba keletkezett, a quad menüben az egér kurzor rossz helyen van, de ez legyen a legkisebb baj) -
k_zoli #61636 Betöltöttem a default UI-t és ugyanaz van :(
Win8 at használok.
Utoljára szerkesztette: k_zoli, 2015.12.25. 16:30:50 -
#61635 vagy ha win7et használsz akkor kapcsold ki az aero részt , nálam az is eltünögette a quadmenüt -
tilbury #61634 Boldog Karit Mindenkinek!
k_zoli: nálam nemrég olyan ug jelentkezett, hogy unistalláltam egy plugint és jobb klikkre nem a menü jött elő, hanem vmi scriptet akart állandóan elindítani. Betöltöttem egy default custom UI-t és helyreállt a dolog. Illetve aztán betöltöttem az elmentett ui-t. Nálam ez bevált. szerintem egy próbát megér. -
k_zoli #61633 Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!
Egy kérdésem volna, tudom ilyenkor nem illik dolgozni, de hátha: ha jobb klikket nyomok bármikor bármilyen objektumra, az a terület, ahol a quadmenu megjelenik, hirtelen "megfagy" és onnantól kezdve az a terület úgy marad, nem látok ott semmit. Ez addig nem tűnik el, amíg be nem zárom a programot, és újra nem indítom. Eléggé zavaró jelenség, valakinek van ötlete, hogy mi okozza, és mivel tudnám megszüntetni?
Köszönöm a segítséget! -
nenad #61632 Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
-
Carl Davies #61631 Helló! Hogy tudnám normálisan megcsinálni, hogy olyan hatást kapjak, mintha a szövegre rá lenne terítve egy ruhadarab, de látszódjon, hogy mi van odaírva. Gondolom cloth-al kellene, de nem jól renderelte. -
k_zoli #61630 A gép részletezve:
CPU AMD FX-7500
VGA RADEON R7 M260DX
8GB RAM
Win8 64 -
k_zoli #61629 Lenovo Z50 laptop, azóta a 9-est sikerült működésre bírni, egy service pack 2 látszólag megoldotta a problémát. Annyi gondom még mindig van viszont, hogy időről időre (nem tudom mitől függ, mivel nem mindig csinálja) ha jobb gombbal kattintok egy objektumra, ottmarad a kijelzőn az a menü ami a jobb kattintással felugrik, és nem tudom eltüntetni, csak ha bezárom az egészet és újra megnyitom. egy-két ilyen megfagyott területtel még elboldogulok, arrébb viszem amit látni akarok és nincs baj, de amúgy elég idegesítő...
Egyébként netframework nincs telepítve, legalábbis én nem telepítettem kézzel semmi ilyesmit. -
#61628 Komoly agyvérzés kerülget... váltanék 2011-ről 2015-re, és most ismerkedek az alap "újításokkal". Mi az, hogy ha bezárom a "Scene Explorer"-t, akkor semmilyen billentyű nem működik? "M", "Alt+W", "H", stb. És nézve a fórumokat eléggé globálisan anyázzák ezért az Autodesk-et a júzerek... -
pr3cious #61627 Magával az exportálással volt a probléma. de legalább most már ezt is tudom. -
pr3cious #61626 -
pr3cious #61625 Arra már rájöttem hogyha megfelezem a modelt és úgy "weld"-elem az uw-t akkor tökéletes, csak hogy én az egész felületre szeretnék texturát húzni úgy viszont hibás a lightmap. -
putyi #61624 Smooth problémának tűnik. Próbáld úgy, hogy csak a diffuse-t nézed specular és reflection nélkül. -
pr3cious #61623
Pedig az uw alapján szerintem nem lehetne ott semmi ami meglátszik. -
pr3cious #61622
Sziasztok! Próbálok textúrázni egy egyszerű hengert de a varrat még mindig látszik -
tilbury #61621 Milyen gép, oprendszer? netframewok van telepítve? -
k_zoli #61620 Sziasztok!
El szeretném kezdeni az ismerkedést a 3ds Max-xal, de van egy nagy problémám: tegnap megpróbáltam a 3ds max 7-es verzióját elindítani, de ahogy elindítottam, lefagyott a progi. Keresgéltem itthoni és angol fórumokon egyaránt, próbáltam a -h paraméteres elindítást, nem működik. Frissítettem a VGA driveremet, a direct x-et is, nem segít. Ma a 9-es verziót is megpróbáltam, ugyanaz történik. Ahogy betölt minden az ablakban, lefagy a program. Valakinek valami ötlet? El szeretném már kezdeni az ismerkedést, de így nem tudom :(
Köszönöm a segítséget! -
Zokni #61619 Egy minimális segítség ahhoz, hogy az ember el tudja helyezni sebességben azt a (dual) Xeon 5650-et:
https://www.cpubenchmark.net/compare.php?cmp[]=1304&cmp[]=2340&cmp[]=2336 -
putyi #61618 -
bencsab #61617 http://www.gekko-computer.de/Workstations/Intel_c127.htm
Ebből elvileg még lejön a 19% német áfa, bár még nem vettem tőlük, de gondolom ezt EU-n belüli vásárlásnál közösségi adószám ellenében automatikusan csinálják. -
putyi #61616 Fú ezt aforrást oszdd meg légyszi ! érdekelne. -
bencsab #61615 Hát új gépnél nem is éri meg! De használtan a németeknél már lehet venni 800 EUR környékén dual X5650-es gépet 24-48GB rammal, azért ennyi pénzből nem lehet kihozni egy új desktop gépet ilyen teljesítménnyel.
Egyébként én is úgy gondolkodtam, hogy mivel a prociknak saját memóriamoduljaik vannak, ezért egy kétprocis gépbe 2× annyi memória kell. Persze lehet, hogy a parasztlogika itt nem igaz. -
putyi #61614 Persze ez újonnan vásárolt rendszerre értendő. -
putyi #61613 Ha azon töröd a fejed, hogy duálos rendszert építesz el kell keserítselek. Nem éri meg. Legjobb esetben is a sima desktoppal megegyező árra fog kijönni a 1 gigahertz költsége. Vagy két éve én is ebbe az irányba forgolódtam, de a végén csöndes elismeréssel adóztam az intelnek a zseniális árképzésért. -
putyi #61612 Azért attól is függ, hogy hogyan van a memóriavezérlés megoldva. Egy átlag xeon rendszerben szerintem a prociknak saját memóriájuk van, azaz procinként kell számolni a memória igényt. -
bencsab #61611 Köszi! -
sirpalee #61610 Nem. Minden szoftver hasznal magonkent egy kis extra memoriat (tls, stack, stb), de az altalaban elhanyagolhato mennyiseg a teljes memoriaigenyhez kepest. A te esetedben is igy lesz.