3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Lehet, hogy ez a rohanó mai világ miatt, de nekem kicsit lassúnak tűnik a videó.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Az állóképeket pár hónapja mutogattam itten, ha jól emlékszem. De most volt egy fél nap, hogy összefűzzem, és rendes köntösbe csomagoljam az animációt.
per aspera ad astra
Pár napja nem érem el az oldalt, upc-s vagyok de más upc-s eléri, próbáltam másik gépen is.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az RT egy path tracing megoldása a dmc samplerernek, per pixel dolgozik, nem egyszerűsít. Ezért zajosabb, és ezért lasabb. De bizonyos irányokból használhatóbb, egyszerűbb, és van, amiben gyorsabb is. (pl. agyunk számára felismerhető, kiértékelhető képet alkotni rövidebb időn belül)
per aspera ad astra
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Majd' mindennap látom a plakátot és tök furcsa volt látni képernyőn a képeket, mivel monitoron nagyon gagyinak tűnik, kinyomtatva viszont teljesen jó. Ha engem kérdeztek, akkor zoa(bár ezt zénó jobban tudhatja), vagy Lőrincz Áron, illetve még lehet a föltörekvő ifjak egyike.
Építészeti szempontból nekem kezdetektől antipatikus az egész, mert lelki szemeim előtt látom az újra megjelenő bódé erdőt, amit szívből utálok. Ezekben a dézsákban 8m-esre megnövő fákban meg nem hiszek.
Úgy látszik manapság a "térkővesítés" a menő mindenhol. A zöldet elhagyni, marad a térkő meg a "dézsában" fa, bokor. :-(
Felénk pl. a polgimester azzal indokolta az egyik utca teljes térkövezését, hogy úgyis letapossák az emberek rendezvénykor azt a kis (1,5-2m) füves területet úttest és járda között, hogy inkább legyen térkő :-(
Már most éreztem késő nyáron, kora ősszel, hogy jövő nyáron kiba meleg lesz azokon az utcákon, tereken, ahol alig hagytak fákat, zöldet :-(
Dehát nagy a térburkoló lobbi (egész országban) úgy látszik.
Ahol mi lakunk (még) viszonylag sok fa van, simán érződik - főleg nyári melegben - a pár fokos hőfokkülönbség a "fő" utcához képest.
Volt idő, mikor olyan helyen laktam 1-2 hónapot, ahol sok fa volt, szinte már erdő, hát összehasonlíthatatlan a levegő a térköves várossal. Na de mind1 ez nem ide tartozik ez nem az a fórum ;-)
Amúgy a látványtervekhez visszatérve: frankó a növényzet, környezet, emberkék viszonylag jól be lettek helyezve.
elsőre nekem kicsit ZOA-s volt, de valszeg tévedek
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
per aspera ad astra
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Egész pofásak.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Ki korán kel, poligont lel.
per aspera ad astra
Találkozott már valaki olyannal, hogy a MAX nem hagyja abba a renderelést? Beraktam egy VrayZDepht-et a Render Elements-ek közé, és azóta egyszerűen nem áll meg a renderelés. Megy szépen sorban, hogy "Light Cache", "Irradiance map 1-2-3", "Rendering Image" és utána kezdődik az egész elölről. 😞
Ki korán kel, poligont lel.
Ez a "parádézós" scannerünk, de erre a célra tökéletesen megfele. Egy ember kb. egy, másfél perc alatt van meg teljesen. Tudunk más eszközzel sokkal részletesebben is scannelni, de ahhoz 5-6 percig kell a delikvensnek többnyire nyugodtan maradnia, és ez alkalmatlan arra, hogy egy nyüzsgő kiállításon bevethető legyen, vagy nagyon ügyes embermenedzment kell hozzá.
per aspera ad astra
bronz az zsir szerintem.
Volt egy rendezvény, ahol egyszerű 3D scannerrel sok embert bescanneltünk. Onnan ez egy válogatás, egy sorsolás győztesei. Procedurális bronz akarna lenni.
per aspera ad astra
http://forums.cgarchitect.com/73983-problem-max-2014-object-disappears-when-i-go-into-sub-object-mode.html
egyebkent esetek nagy reszeben tok jol elvagyok 2011 el abban amit en csinalok nem kell evet lepni😊
per aspera ad astra
Amúgy a linkelt oldal szerint állítottam be a dolgokat.
írod: "fényekre meg minőségre gondolok", vannak fények? világít a kanna vagy mi? amúgy miért ilyen lowpoly a teapot?
erre qrva sok az 50 min. vmit elállítottál a paramétereken.
http://sg.hu/cikkek/107894/cukorbetegseget-okoznak-a-mesterseges-edesitoszerek
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Magyarul nem sokat fogsz találni, maga a program is angol, jobb ha olyan tutorialokat nézegetsz.
Itt van pár magyar tutor: link
Remélem tudtam segíteni valamit és kiolvasol vmi hasznosat a témában, habár ezek nem konkrét példák, hanem általánosan a vry-ről.
per aspera ad astra
meg minidg elofordul az uj maxoknal is?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
<#boxer>#boxer> <#boxer>#boxer> <#boxer>#boxer>