3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Kergetek most egy érdekes elképzelést. Scanneltem be leveleket 3D-ben, kíváncsi vagyok, egy erdőt lehet-e így renderelni point cloudokból )
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
CPU Bruteforce, GPU Bruteforce, CPU GI cache. Kb. próbáltam hasonló zajszintre belőni mindet, a GI cache kakukktojás, ott ugye a GI zaj "nincs", vagyis sokkal nagyonn léptékű. Info gomb jobbfelül időkért, adatokért. Nem sebességteszt volt, teljesen mást tesztelgetek, melléktermék.
per aspera ad astra
Pl: sz@ros plotmaker is minden egyes nyomtatás után kifagyott:-( nem bírja új hálózati nyomtatót<#falbav>#falbav>
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
per aspera ad astra
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Max 2010, vray 1.5sp5, vrayscatter.
Egy élmény :-(
azt is hozzátették, hogy csak 300w hőt disszipáló pengeszerverbe ajánlják :-)
per aspera ad astra
Esetleg a 6GB-os kartyakbol 24-et osszerakva lehetne ezt megoldani de ugy hogy a splitter koztes tarkent vagy automatikusan fel tud tolteni minden kareszra adatokat egyszerre a bandwith szetosztasa nelkul... Alternativ megoldal pci-e v12.0, es marad 4-6 gep kartyakkal, halozaton. LOL.. (100MB/s top)
Szoval az adatok lassan mennek es a render zajos lesz es nincsen displace es egyeb. Meg irradiance chache se tettek ra pedig azt megtehettek volna...
per aspera ad astra
Amúgy nekem -mint alant írtam is- mindig ott szakad el a cérna, hogy nézem a sending data(vagy mi) feliratot, majd megunom és visszatérek a hagyományos offline renderhez. Pedig árnyékokat belőni nagyon jó volna az online és ha működne rendesen, akkor igen nagy ívben tojnék arra, hogy zajos. Most az intel akciósan 500 dollárért szórja ki a xeon phi-t, lehet, hogy az a megoldás:-)
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nekem a nyáron volt két éves, Összes Olvasott Adat,"2 557 MB, 2 299 198 MB telepítés óta (2013.09.29.)"
Összes Írt Adat,"1 221 MB, 675 504 MB telepítés óta"
Napi átlagos olvasás,"5 409,88 MB"
Napi átlagos írás,"1 589,42 MB"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vagy valamit rosszu ltudok?
Tárolni semmiképp nem szeretnék rajta, maximum proxy file-kat (ideiglenesen)
Amit belinkeltél elég "pofás" vas :-)
Rendszernek vagy gyorsitotaraknak jo. Lehat maradi vagyok de nem kifizetodo hosszutavon. Persze gyorsan ir es olvas, de amortizalodik is minden iras olvasasnal es a Gb/Ft sem mindegy. Atmenetileg mig tart a projekt rakhatod ra az adatokat, de tarolni ne tarold rajta.
Kérdezném, hogy Ti miképpen használjátok az SSD-t?
Mármint az érdekelne, hogy a pl. a proxy file-kat oda érdemes menteni? Elvileg onnan gyorsabban kezeli, mint sima hdd-ről.
De, ha oda akkor meg jó lenne 1 plusz partíció ssd-n. (?)
Mos készülök beszerezni egyet csak azért kérdezgetek, mielőtt nekiállok partícionálni.
per aspera ad astra
http://www.ipon.hu/hir/brutalis_teljesitmenyt_nyujt_a_gigabyte_videokartya_szettje/31714
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
Alapesetben teljesen jól működik, hogy minden gépet legalább két hálókártyával kötsz be a rendszerbe, de ez 10+ gépnél már kezd nagyon szövevényessé válni. A 2Gbps-es 250MBps sebesség teljesen helytálló, ezt kihasználni akkor fogod, ha minden gépben SSD megyen, az ajánlott NAS pedig nagyjából 250-et tud outputon, nagyon penge vinyókkal többet is, de ott erősen megy felfelé az egész rendszer ára.
És ahogy Putyi írta, minimum 500-at érdemes/kell beletenni, azzal kapsz egy jól skálázható rendszert, amit 100-200E-es csomagokban tudsz tovább bővíteni, ahogy nő az ígény. Valamint ajánlom, hogy ne sajnáld a pénzt a kábeltől sem, érdemes németet venni, Cat 6-ost, rendesen árnyékolt csatlakozófejekkel, ahol valóban ügyelnek rá, hogy a csatlakozó árnyékolás és a kábel árnyékolása között legyen fizikai kapcsolat... Kínaiban ugyanez nem volt meg, hehe... Ez egy kb. 10 gépes rendszernél megint plusz 50-60 ropi.
Sajnos a 10Gbps-es ethernet adapterek még drágák. De realistán drágák, mert kb. 10x annyiba kerülnek, mint az 1Gbps megoldások.
per aspera ad astra