3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3D látványtervezőt/modelezőt keresek teljes munkaidőben.
Elvárások:
3D Studio Max és Vray alapos ismerete
Photoshop ismeret textúra készítéséhez, illetve utómunkához
Előnyt jelent:
Animáció készítésben szerzett tapasztalat
Solidworks, Rhino vagy egyéb NURBS modelező program használata
Munkavégzés helye:
Budapest
Jelentkezni önéletrajzzal, referenciákkal és a fizetési igény megjelölésével az alábbi email címen (email méret ne haladja meg a 10MB-ot)
[email protected]
igaz max2014-et még nem használtam, de 2013-án így van.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
És milyen kifizetődő! Tegnap is csomó érem esett a kajak-kenu vb-n <#idiota>#idiota>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
per aspera ad astra
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
(Állóképek a filmből ITT (Facebook) )
per aspera ad astra
per aspera ad astra
hmm szép képek.......
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Amugy reszvetem :S
per aspera ad astra
the world is mine
per aspera ad astra
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
Úgy fest, mintha beleírogatott volna valamit a fileokba. Lehet csak a headereket cseszte szét. Kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek itten tapasztalata ilyen jellegű adatmentésben.
per aspera ad astra
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Adobe master
\"So always look on the bright side of death\"
per aspera ad astra
Viszont allitgattam a beallitasokban es most mar legalabb latom amit irok.
Atmeretezes utan jo, ha nem kell ujbol berangatni a meretvonalakat egyesevel. Amugy nalam a Rhino az egyik kedvenc multi tool.
Ferihegyre terveztek kavezot es annak a tetejere/frizre kellett nyomatot csinalnom (Alul viztintes ovalis, felul szinten ovalis, de szembol nezve a hosszu oldala szep ivben gorbul. Nemet epitesziroda nem tudott teriteket adni. Rhinoban kiteritettem ugy ket perc alatt. Majd az epitesziroda visszakerte a teriteket, hogy nekik is meglegyen. Alapteruletre nezve az ovalis ugy 25m x 6m volt. Szoval nem lett volna vicces kiserletezgetni a probanyomassal. Szerencsere elsore jo lett :) )
mar egy ideje terveztek hogy at designoljak csak nem lehett sejteni hogy ennyire fossra...
(egyetlen ertelmes dolog hogy megjelent a nem vip tagoknak is a szerkesztes)
Megoldas:
1. Maxban elkeszul a tomegvazlat a butorrol (render es latvanyterv)
2. Tili-toli-val egyidejuleg elkeszul inventorban a parametrikus butor es minden modositas mar csak Inventorban keszul el es inventorbol exportalodik Max-ba. Texturazas vagy Max—ban vagy inventorban (ez meg keplekeny). A lenyeg hogy itt mar gyakorlatilag meretezett rajzok vannak papirterben, ha valaki erti az Inventort barmi modosul.
3. Mindenki mosolyog. (Designer/Asztalos/megrendelo)
A lenyeg, hogy tomegvazlat utan mar minden Inventorban keszul es onnan kerul vissza a Max-ba. Maximum egy-ket feluletet kell texturaval/UV val ellatni, ha az szukseges (bar szerintem ez inventorban is megoldhato es akkor meg ez sincs, csak a helyere kell rangatni). Ez egy olyan ont he fly megoldas ami meg finomitasra szorul, de majd referalok, ha elesben is bevetettuk.