3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de egy zuhanó repülõn mindenki tudja hogyan kell keresztet vetni 😊
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Ehhez kapcsolódóan a vallások stb éretlensége és értelmetlensége...
A Kiakasztó felismerés 6 éve történt meg, addig 30 éves koromig nem tudtam, hogy milyen játékban vagyok benne. Írtó nagy szopás nem tudni..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Akinek kéne késõbb: exportálásnál van egy kis ikon jobbra lenn levélformát átkapcs sima lapra.
Köszi! <#puszis>#puszis>
Youth
Nenad, képesek vagyunk valamit létrehozni, és képesek vagyunk pusztítani, és mindkettõt túl azon, hogy ez evolúciós kényszer lenne. Szerintem ezért nem csak az az ember, ahol végetér a bõröd. Szerintem az ember addig tart, ameddig a hatása.
per aspera ad astra
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Lehet tök hülyeségeket írtam, mert most nincs elõttem, de a lényeg, hogy pontosan célozz a csík elejére, és utána klikkelj, majd húzd el!
De ha valaki tud egy fullos(minden menüjére kiterjedõ) vray beállítást, ami szép is, de gyors is, az megajándékozhatna =):$
Még nem értek a vray-hez, ma tettem fel.
Nem tudom rávenni az onyxot, hogy olyan levelek legyenek mint a tutorban. 2x2-es planek. A blogján azt írja, hogy állítsam be, hogy egyedi levél legyen, hát én olyat nem találtam...
Van ötleted? Nenad azt mondja állítsam be a rombuszt aztán kész, de azért a plane jobb lenne...
Youth
the world is mine
the world is mine
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
nem mondom, hogy csúnya lett, de idõpazarlás 😄
nekem is frankón indult a nap: kb. éjfél körül kerültem ágyba, éjjel asszony megijeszetett, mert vmi rosszat álmodott. Õ bezzeg aludt tovább nyugodtan én meg számolhattam a köcsög birkákat 😞, Ja és ráadásul 1 órával hamarabb szólt az ébresztõ vmiéert (5:20)
Szerintem ez a nap is fekete csütörtökként fog a történelembe beíródni 😊
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"So always look on the bright side of death\"
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
néha azon gondolkodom hogy az emberek tisztában vannak e az ember definiciójával? Hehe, Az ember a bõr molekuláinak határin túl megszünik. Bármi ami rajtunk van az szemét és akadályozza az életünket. Gyakorlatilag egyfajta szar. Vagy ahogy más mondaná a holt anyag az élõn soha nem fog jót tenni. De ne felejtsük el, hogy nem egymással szórakozunk, hanem a szar szintje nõ meg rajtunk. Persze ez a szar, lehet egy parazita "mellékterméke" ami nem akar máshogyan megélni, csak szimplán rászáll az emberre. Ha tudnám,hogy egy ember tette ezt rám az már börtönben ülne...
Ember ilyet soha nem tesz maximum az aki már lélekben halott.
Bocs az elmefuttatásért, csak a multkori jutott eszembe.
per aspera ad astra
Ennyi a köze hozzá, azzal generálták a fát.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
ott nem volt megadva az onyx paraméter, itt megvan.
link
csak úgy...
the world is mine
Mitõl ien kusza minden? Úgy értem, ott a padló vagy föld. Egy sík lap, és tele van kusza wirekkal. Oda miért nem elég egy sima lap?
Tényleg bocs ha hülyeséget kérdezek😄 csak nem értem
Gondoltam unalmamba, megpróbálok egy hasonló kis narancsot modellezni 😊
Az eredmény:

\"So always look on the bright side of death\"
Egyszer mintha láttam volna egy ilyen demo animációt, hogy leszámolták az animációt karakterek nélkül, aztán meg karakterekkel és csak a különbségeket számolta, mentette le.
Youth
ok a matte jó akkor ha png be a tárgyat meg az alatta lévõ planera esõ árnyékot akarom külön png be. de tükrözõdést hogyan ?
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Vagy van rá valami sokkal hatékonyabb plugin vagy beállítás a dinamikus kamera forgatásra? Mer a steering wheel nem rossz, csak folyton be kell hozni, hogy használhassam :S
meeg még valami 😄
ha van egymásra két élem(Edge) merõlegesen, az lehetséges az alul vagy felül levõre "beleolvasztani"?
the world is mine
Picit szivatott a max, ugyanis ha egy gropuot az egyik elemere kattintva jeloltem ki akkor osszesz@rt mindent (hiaba jelolte ki a grouppot, valahogy belejelolt obejct szinten is, a viewporton meg persze szepen a group egeszet mutatta kijeloltnek). Szoval ahelyett, hogy rectselectionnel kijelolgetnek minden grouppot, a selection helyett objects-en megyek vegig, igy minden ami nem hidden bekerul a group (dummy) levizsgalasba, es show/hide-val tudom szabalyozni miket akarok renderelni... Szoval ugy nez ki evvel a modszerrel mukodokepes es hasznalhato a dolog.
Meg1x nagyon szepen koszi! 😊
u.i.
nem, nincs dummy, csak 1lvl melysegu group-ok vannak 1-6 object-et tartalmazva (jellemzoen loft objecteket)
per aspera ad astra