3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the world is mine
rizzo131: ez nem kulcsos anim hanem reactor
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
rizzo erre talaltak ki a kulcs kepkockakat key frame hogy a falad akkor kezdjen ledolni mikor oda er a kocsi mert a fal ledolest is gondolom elkezdi animalni az elso kockatol kezdve.
the world is mine
olyan gondom van hogy akartam csinálni egy olyan anim-t
hogy a kocsi ugrat (eddig sikerült) és csináltam kis kockákbol egy falat.(ezis ment)
na és azt akartam hogy mikor a kocsi neki megy a fal szét megy szépen kiszettem darabokat a falból elforgattam nagyon jó.csak az a gond hogy mikor elindítom márt az elejétõl fogva fogozatossan megy szét
nem ilyen :
http://www.youtube.com/watch?v=TbVIu61fQcA
ez nem tudom mejik verzió de az enyémen nem így van elindúl a kocsi és a fal is megy szét mire a kocsi oda ér a fal már zsét is ment :S
segítsetek
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Ez már valami msn nyelv, se vesszõ se pont csak az enterek😊
\"So always look on the bright side of death\"
és rákattintok a (gördeszkára)hogy forgassam de nem a saját tengeje körül forog:S
de ha kivan kapcsolva a felvétel akkor + normálisan mükszik
valaki tudja mért?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
probaltad? ez csak viewrotate vagy rendes panra is vonatkozik?
voilá
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Nem próbálod ki ivy generátoron?😊Az is jó szivatós lenne,de nincs idõm eljátszani vele😊
the world is mine
-modified fetaures :
- support for open edges, (nem csak zárt objektumokon alkalmazható)
- new features :
- knot - csomok létrehozása. (knot distance a következö verzióban)
(help updated!)
;-)
wireizer 011
a segítségeteket kérném. van egy jelenet, melyben egy vray kamera (video cam) megy elõre egy folyosón, vele együtt mozog egy vrayIES lámpa. a problémám az, hogy ahogy halad elõre az animáció, fokozatosan elmegy a fényerõ. csak a kamera (+ target) és a lámpa (+ target) pozíciója változik a jelenetben. itt egy videó róla: KATT
szerintetek mi lehet a baj? ha single framet renderelek, akkor jó a fényerõ a jelenet minden egyes framején...
a (mentésre)
aztán betölt lejátsza a videót de mégsincs a mappában
az eddigieket mind belerakta azokat is kiszettem hátha úgy jó lesz de nem nem akarja elmenteni :S
nem tudja valaki miért?
the world is mine
Kozben megtalaltam az Octane-ban amit kerestem, igy mar egesz kezes. (igy jar aki nem olvassa vegig a readme-t)
en rendszeresen😊
Atikah: screenshot
the world is mine
de nem nagyon értem 😞
rákattintottam arra amit mutat de ott nem lehet semmit. ha beillesztem az embert azt nem engedi mozgatni
csak jobra balra de a végtagjait nem 😞
arra kéne help
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Mondjuk en se ertem miert nem tukrozodo Sphere-vel kezd mint minden rendes maxos 😊
Amugy igy szokott lenni az ilyen jobbfele cuccokkal vagy nem indulnak el vagy hianyzik etc, nekem pl mikor eloszor porbaltam ket geppel renderelni egyiken mindig becsukodott a program 😛P
the world is mine
De ezekre kulcsszavakra keress ra: biped, footstep, keyframe, motion capture.
néztem egy videót de teljesen más a gyerek 3ds max-a szerintem nem 2010-es
és azt írta lekell tölteni a basic position pack ot de ojan NINCS nem létezik nem találo😞
valaki tud segíteni az F1 et is benyomtam ott + nem írja avgy csak én nem találom