3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

boom headshot

the world is mine

valaki tudja hol van az a key frame?
kieget a szemem XD
rizzo131: ez nem kulcsos anim hanem reactor

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

überbrutál, este feltolom... sajnos munkaidõben nem ezzel foglalkozom <#vigyor3>

key frame? az hol van?
latom ma sem unatkoztok 😄
rizzo erre talaltak ki a kulcs kepkockakat key frame hogy a falad akkor kezdjen ledolni mikor oda er a kocsi mert a fal ledolest is gondolom elkezdi animalni az elso kockatol kezdve.

the world is mine

na egy kis msn írás 😄:
olyan gondom van hogy akartam csinálni egy olyan anim-t
hogy a kocsi ugrat (eddig sikerült) és csináltam kis kockákbol egy falat.(ezis ment)
na és azt akartam hogy mikor a kocsi neki megy a fal szét megy szépen kiszettem darabokat a falból elforgattam nagyon jó.csak az a gond hogy mikor elindítom márt az elejétõl fogva fogozatossan megy szét
nem ilyen :
http://www.youtube.com/watch?v=TbVIu61fQcA
ez nem tudom mejik verzió de az enyémen nem így van elindúl a kocsi és a fal is megy szét mire a kocsi oda ér a fal már zsét is ment :S
segítsetek
npeter
de legalább az xD kezd elmaradni😛

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

ThomasGins
Te érted amit ir?😊
Ez már valami msn nyelv, se vesszõ se pont csak az enterek😊

\"So always look on the bright side of death\"

Mert animalas kozben ami korul forgatod mar lehet, hogy nincs is ott. Esetleg arrebmozgattad, igy hulyeseg korul forgatna.
valaki tudja azt hogy ,hogy lehet meg csinálni azt amikor auto key be van kapcsolva veszem amit csinálok
és rákattintok a (gördeszkára)hogy forgassam de nem a saját tengeje körül forog:S
de ha kivan kapcsolva a felvétel akkor + normálisan mükszik
valaki tudja mért?
nyitott a kód, ha esetleg kell akkor bele tudom tenni a más típusú splineok támogatását is valamelyik nap...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

akkor toltsd fel ezt a brutal jelenetet😛

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins
ment privi...

npeter
nah ez tényleg hasznos kis script. thx

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

köszi, ezt akkor jól elrontottam, mert elõször úgy próbálkoztam. viszont kipróbáltam single frame üzemmódban is, és úgy is elment a fényerõ...

hali help kenne gyere mar msn ha tudsz😊

sajnos nem lehet állítani a vonalhúzás típusát. De egyébként király megoldás. Nekem nem sikerült rájönnöm hogyan kell.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

nem lehet hogy az irmapnal flight trought uzemmodban van es akkor az szopo mert csak akkor mukodik ha csak a kamera mozog a fenyforras nem

perfect!

ThomasGins
Nekem nem sikerült elinditani,ugyanaz a hiba mint az utolsó elõtti-elõtti hozzászólásba,amire irt is a srác megoldást,de nekem az nem értelmezhetõ,hova kellene beirnom azt a szöveget?

rendes panra is

erre én is gondoltam, de nem. megnéztem és végig ugyanazon az értéken van a lámpa fényereje.

Free
tedd fel a scenest megnézzük. de sztem véletlen animáltad a lámpa fényerejét is

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

erre valakinek van valami tippje? kipróbáltam, hogy semmi nem mozog a jelenetben, de úgy is elfogy a lámpa energiája. mintha az elsõ frame után fokozatosan lemenne a lámpa fényereje valamitõl... <#falbav>

nah vegre..koszi
probaltad? ez csak viewrotate vagy rendes panra is vonatkozik?

Na, az ügyes japán mérnököknek sikerült megoldani maxscriptel azt, amit már natívan várunk régóta a programtól: pannolás a vonalrajzolás közben!

voilá

Malakai
Pan viewport nem akasztja meg, i alapból a shortcut (a viewport közepe a kurzorhoz ugrik).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

FRenkie
a video elején vajon hogy csinálja, hogy line rajzolás közben odébb viszi a nézetablakot?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

ThomasGins
Ez is érdekes scriptnek néz ki.

ThomasGins
Frankó lesz.
Nem próbálod ki ivy generátoron?😊Az is jó szivatós lenne,de nincs idõm eljátszani vele😊

a vegen milliomos leszel 😄

the world is mine

tsá, kis update a wireizerben, Changelog alá chaosgroup.

-modified fetaures :
- support for open edges, (nem csak zárt objektumokon alkalmazható)
- new features :
- knot - csomok létrehozása. (knot distance a következö verzióban)

(help updated!)

;-)

wireizer 011

sziasztok!

a segítségeteket kérném. van egy jelenet, melyben egy vray kamera (video cam) megy elõre egy folyosón, vele együtt mozog egy vrayIES lámpa. a problémám az, hogy ahogy halad elõre az animáció, fokozatosan elmegy a fényerõ. csak a kamera (+ target) és a lámpa (+ target) pozíciója változik a jelenetben. itt egy videó róla: KATT
szerintetek mi lehet a baj? ha single framet renderelek, akkor jó a fényerõ a jelenet minden egyes framején...

de nem mert ugy nyitom meg hogy a videó lejátszása közben jobb klikk és megnyitás a mappájápa erre tallóznom kell -.-
ThomasGins
a program a parancsaidat csinálja nem kivánságokat😊 ha nem menti el nem álitottad be,ha vicces helyre menti akkor te nem állitod be hogy hova rakja rendesen. vagy dokba ment vagy az elõzõ helyedre.

u msot nagy gondom van végre sikerült egy jó anim-ot csinálnom rámegyek az animation make pre....
a (mentésre)
aztán betölt lejátsza a videót de mégsincs a mappában
az eddigieket mind belerakta azokat is kiszettem hátha úgy jó lesz de nem nem akarja elmenteni :S
nem tudja valaki miért?
a rizzo mokajra irtam csak rossz helyre ment 😄

the world is mine

3DS r2 -ben meg nem volt teapot.

Kozben megtalaltam az Octane-ban amit kerestem, igy mar egesz kezes. (igy jar aki nem olvassa vegig a readme-t)
te is szoktad a monitoron levo piszkokat megprobalni egerre eltakaritani?😄
en rendszeresen😊

Atikah: screenshot

vagy mondjuk egy pattogo tea pot 😄

the world is mine

+néztem amit montál tomasgins
de nem nagyon értem 😞
rákattintottam arra amit mutat de ott nem lehet semmit. ha beillesztem az embert azt nem engedi mozgatni
csak jobra balra de a végtagjait nem 😞
arra kéne help
ThomasGins
mutass egy screenshotot, igy azt hisszük koszos a monitorod😊

Atikah
Nem ilyenre gondoltam, de azért köszi. Tudok valamennyire modellezni, de az a bajom h ha csinálok valamit néha úgy befeketedik egy kis rész .. arra szeretnék valami megoldást keresni,találni!

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Indigoval rendereltem 4 gepen, az ugy jo volt. De filoztam, hogy befogom a tobbi 20 gepet is 😊
De ha egyszer ot csak az animacio erdekli...
Mondjuk en se ertem miert nem tukrozodo Sphere-vel kezd mint minden rendes maxos 😊
ThomasGins
maxban: help/tutorial és ott character-anim tutorial

szerintem eloszor modelezen le valamit ami mozogni fog 😄
Amugy igy szokott lenni az ilyen jobbfele cuccokkal vagy nem indulnak el vagy hianyzik etc, nekem pl mikor eloszor porbaltam ket geppel renderelni egyiken mindig becsukodott a program 😛P

the world is mine

Mennyire vagy jartas animacio keszitesben??
De ezekre kulcsszavakra keress ra: biped, footstep, keyframe, motion capture.
hali nem tudjátok véletlen hogy az emebreket hogy lehet mozgatni?
néztem egy videót de teljesen más a gyerek 3ds max-a szerintem nem 2010-es
és azt írta lekell tölteni a basic position pack ot de ojan NINCS nem létezik nem találo😞
valaki tud segíteni az F1 et is benyomtam ott + nem írja avgy csak én nem találom