63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Blum #55161 Faja,estefele megnézem. Kösszépen! -
pont van egy ilyen képem régebbről.
-
Vraylight material egy gömbön
vagy Vray speher
vagy Vray mesh
vagy egy sima omni(excludeolva a kellő részt) és Vraylight material egy gömbön...stb
Ez ugyan neon, de az autó lámpa is megoldható hasonlóképpen: http://www.youtube.com/watch?v=DqVnUQcKlRQ&feature=player_embedded -
Blum #55158 Azt elfelejtettem írni,hogy V-Rayhez kellene -
Blum #55157 Újabb kérdés:
Egy járműnek a világítását hogy tudom megoldani? Tehát mintha világítana a fényszóró. Hol találok ehhez tutorialt,vagy egyáltalán hogy keressek rá? -
zenoka #55156 korulnezek :P:D -
Blum #55155 Szuper,köszi szépen! -
Itt van egy elég jó felhő generátor:
http://www.simul.co.uk/cloudwright -
Blum #55153 Sziasztok!
HDR képeket honnan tudok letölteni? Leginkább olyant keresek,amin az ég van. V-Ray-el renderelnék és kéne háttérnek. JPG képeket találok,de az nem tetszik max-nak. -
nenad #55152 ha van egy objektumod kiválasztva és annak az xzy tulajdonságait át szeretnéd másolni akkor ahhoz sajnos kétszer kell kijelölést létrehozni, illetve kattintani is kétszer neadjisten többször kell.
ilyet megcsinálni nem nagy dolog, de előbb nézd meg a scriptspoton, hátha van ilyen. Ha nincsen akkor szívesen megcsinálom. -
zenoka #55151 de szepen fogalmaztal...:)
tg: megnezem du koszi!
-
Úgy gondolod, hogy az align működhetne mondjuk Sub objectben is, nem? :D -
Egy vertex copy leledzik itt: ehun -
zenoka #55148 tudod milyen scriptnek orulnek:
coordinata masolosnak:
van x darab object ahol kivalasztom az egyiket majd valami input mezon kipipalom hogy az x vagy y vagy z koordinatajat akarom atorokoltetni a tobbi kivalasztott objectre, es ez mukodhete polygonon belul is (pl vertexeknel edgeknel) :) -
You Sir are teh winrar! -
nenad #55146 fasza, igénytelen társaság :D:D -
-
nenad #55144 sorst'rsunk requestjére updatelem az attach scriptet, material id megmarad stb. Van valakinek még egyéb kívánséga ezzel kapcsolatban? Mert akkor még azt is belekódolom.
Előfordulhat hogy multithreadbe teszem...
-
unatkozunk, unatkozunk?
-
▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓░░░░░░░▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓░░░░░░░▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓░░░░░░░▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓░░░░░░░▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓░░░░░░░▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -
Midas #55141 cool
-
-
jópofa azért,nekem bejön... -
nenad #55138 ao van benne meg sima lightok, ezzel lehet itt mahinálni, a természet jól néz ki, de az épületek nem néznek ki túl jól. Valószínű ott a művészek nem aknázták ki a maxmumumot. Nincsenek jól definiálható, fény árnyák, tömegek. -
Ez itten egy nagyon antiwarez fórum. A kérdést persze úgy is felteheted, hogy nincs benne utalás arra, hogy miként használod a programot. Töröld ki a meglévő licensz infókat a gépről, máris jobblesz. De többet nem, pszt. -
meki1 #55136 Köszi nenad! Esetleg valakinek még ötlete? -
Igen, csak itt nem a rendereren múlik, hanem a hozzáadott tartalommal. :) ( pl. a Crysisban is nagyon jó volt a növényzet) -
nenad #55134 ujabb probálkozás az offline rendererek uralmának megtörésére. A természet nagyon királyos.
link -
nenad #55133 nemtom -
meki1 #55132 Sziasztok! Egy kis segitséget szeretnék kérni!A 3 d max 6 2 évig müködött,és egyszerüen tegnaptol ismételten regisztrálni kell! Pedig annak idején generaltam kodot és nem 30 napos volt a cucc! Most ugyan azt végigcsináltam generaltam kodot ugy ahogy kell,és semmi változás!Ez miért van? -
Mental ray shaderek merre találhatóak?
A http://www.mrmaterials.com/-os és a www.mymentalray.com/-ot megtaláltam de elég szegényes a kínálat (legalább is a vray-materials.de után) vagy ilyen kevés cucc van hozzá? -
úgy néz ki működik a cucc -
Midas #55129 agreed XDD -
Mocskos banda
-
jóvan, akkor nem csak engem emlékeztet arra :D -
zenoka #55126 hat nem irom le mire emlekeztett a gyumi also resze:)))) -
nfr
-
köszi
-
ment privi... -
Hát ott nincs, vagy legalább is nem annak írják :) Nem értek hozzá.
Gondoltam, hogy a mr-el renderelve gyorsabb lesz esetleg mivel alapból benne van a progiban.
A render idő egy dolog de hogy még a gépet is fogja....