3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"So always look on the bright side of death\"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
dolgozzzni!!
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
<#ravasz1>#ravasz1>
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Valami ilyesmit szeretnék csak nem gameengine formába hanem csak maxba kialakitani .
outerra
És hogyan lehet ezt a horizontal displacmentet és a textura mixelést igy megvalositani hogy a függöleges részeken ne legyen fü ?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
de nem warez topic grrr😄
Fasza fényeffekteket mivel lehet csinálni? Régebben is kerestem, de nem találtam, talán csak a Maxwellben, viszont lényeges lett volna. Gondolok itt olyan effektekre, mint reális megcsillanások tárgyakon, a nap ahogy belesüt a kamerába és beégeti a képet, tehát egy csomó olyan dolog, amit ha az ember lekameráz a valóságban, akkor észlel a kamera, az objektív hibái miatt. Ezekre van lehetõség közvetlenül maxban? Természetes, hogy utómunka esetén sok mindent rá lehet tenni a képre, viszont az ízlés kérdése, én meg inkább olyat keresnék, ahol a gép kiszámolja helyettem. 😊
A másik kérdést már részben feltettem. Van e jelenleg MAX2010 alatt mûködõ Vray? Egy SP3-as verziót tegnap telepítettem, de vízjeles és eszméletlen lassú.
per aspera ad astra
Tehát a növényzetre jelenleg az általatok mostanában tesztelt onyx az egyik legjobb megoldás? Viszont ha jól látom abban is van fû készítésre lehetõség. Azzal van valami probléma? Lassabb, gyorsabb, szebb, csúnyább mint a vray fur?
Illetve azt még esetleg elárulhatjátok, hogy ha pl. az onyxban csinál valaki növényzetet, akkor ott az ágak, lombok, levelek, stb. mozgását mi is számolja le? Maga az onyx, vagy a maxban lévõ reactor?
Elsõ körben tudna esetleg nekem valaki egy privát üzenetben segíteni, hogy 3Dmax 2010-hez van-e jelenleg Vray és ha igen, akkor... 😊
Megvannak még a régi anyagaim. A régi 6-8 Max és a hozzá való Vray, de gondoltam ha már újra kezdem az egészet, akkor indítanék frissen, új szoftverekkel, hátha ki tudok aknázni pár elõnyt.
Amennyiben valaki tudna kis segítséget adni, azt megköszönném.
My Life for Freedom!
Ha van egy jelented amiben a repulot lemented es mikor ujra megnyitod a pivit point 30 ezer egysegel fontebb van a motion pathot nem tolti be es disconektalja is a geptol mit csinalnal a biztonsagi menteseddel mivel ket kulonbozo programot hasznalok es nem tudja 100% osan kezelni.
Az en jelenlegi tudoasommal elmentem amit lehet a tobbit legyartom jelenetekent es imadkozom hogy ne legyen baj mig kirendereli a az image sequence-t. Amugy ha nem teljes a sequence tok mind1 amugy is kepkockankent.
the world is mine
Vagy ez nem olyan egyszerü mint ahogy én ezt elképzelem ?
include "filename"
the world is mine