3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azert kossz.
the world is mine
My Life for Freedom!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
erdekel valakit egy 3ds max 5 gyakorlatok konyv?
ha igen privizzetek
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Valaki tudna segíteni abba, hogy hogyan tudnám megcsinálni, hogy az ablakokat hagyja meg szögletes kerettel a Mesh smooth?

the world is mine
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
per aspera ad astra
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Van egy tervem egy quadpolykat generáló fagenre, de egyenlõre még nem jutott rá idõm sajnos.
Minden összerakva a legrelaisztikusabb fákat arbaro-val lehet legenerálni, a 2,0 nak mér van normális uv támogatása. Az onzx pedig egy nagyon jól paraméterezhetõ sokféle fát generálni képes szoftver marad.
amúgy a speed tree vagy evermotion-os fák nem jók neked?
vagy szeretnéd saját magad alakítgatni õket?
igaz ez e módszer lényegesen kevesebb polyt használ el.
2.0 érdekes dolog. NDA miatt max privátban.
per aspera ad astra
Amúgy küldtem emailt, megkaptad? Vagy más embernek ment el ? 😄
Youth
per aspera ad astra
Tilbury: netrõl szedett fotó kicsit megmókolva PS-ben, de majd ha beindul az igazi fa gyártás, akkor azért szeretnék saját fotókból készíteni textúrákat.
Youth
No meg a gravitáció se biztos hogy tömeg-vonzás, lehet taszítás is, de ezekrõl lehetne rengeteget mesélni 😊 a lényeg, hogy amit az elején írtam filozófia, de csak mert nem ismerjük még rá a lehetséges választ, de sok mindent nem ismerünk, még ha azt is hisszük róla 😊
DE nem szeretnék senkivel kötözködni, nem azért írtam le a nézeteim 😊 Mindenkinek saját dolga ez és nem szabad ezért elítélni magát a személyt..
Én mint írtam csak az egyházat, hisz lásd Vatikán = öregek otthona, ráadásul mennyi pénzük van a semmit tevésért. Idõsebb kiadása a Magyarország és még sok más ország vezetõségének 😊 Kapitalisták és öncélúak, egy szerintük "nagyobb és mindenható" nevében.
Nos de ez is csak az én nézetem, ne kövezzetek meg, nem kötekedésbõl írtam le.
per aspera ad astra
Nagyon faszán fest az a nyírfa, hajrá, hajrá. 😊 Lesz ez még igazán büntetõ!
per aspera ad astra

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Youth
Demó esetén lehet trükközni distance blend falloffal, ha nem is olyan kényelmes, szép megoldás...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Youth
Youth, f*sza nagyon a nyirfácska!
\"So always look on the bright side of death\"