3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
de legalább van még meló, annak is örül az ember fia mostanság
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
<#vigyor>#vigyor>
jaah nenad fasza a javitott wireizer ugy vettem eszre gyorsult is!
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
the world is mine
\"So always look on the bright side of death\"
akkor azt hiszem megpróbálom 2009 alatt, ott már remélem mûködik normálisan...
még egyszer köszi!
Demó sokkal lassabb, vizjelez, és randomra fényerõt állitgat.
nem tudjáto?
off:
toredelmesen kijelentem ha holnap sikerul lefagyni az autocademnek meloban 8 szor akkor a hetre megvan a 100 dik fatal error elszallas.. nem ertem mi tortent egyenlore eddig mukodott normalisan mint az acad2010 mint a 2008 fagy aec object betoltesnel randomra hol ide hol oda, mar reinstall is volt.. kicsit bosszanto de legalabb van recovery mentes. delig nyugi volt deltol 16 szor fagyot ma (irom) szo 92 nel tartok ohh yeah. es csak a win7 es gepen.
per aspera ad astra
the world is mine
the world is mine
jol van tudom en azt (legalabbis sejtem) ne huzd fel magad😄
egyebkent teny konyebb az ilyet eloben ignoralni.😊
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
putyi az tuti😄
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra