3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
végleges, mert mostanába sok dolgom lessz.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Tehát van egy jármû, aminek megvan a külseje, és mondjuk ebbe berakok egy téglatestet, majd átalakítja úgy hogy illeszkedjen a külsõhöz.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Érdekesség: VRay RT-ben BPT nagyon szépen muzsikál már. Nagyjából egyforma sebességgel tisztul a zaj a lamberttõl egészen a full indirekt specularig, ami, szvsz elég jó elõjel. Sajnos GPU-n nem tudom kipróbálni, valamiért szétfagynak a gépemen bizonyos openCLes alkalmazások. 😞 Van, ami hibátlanul lefut, de van (az ATI-s példaprogik között is) ami el sem indul, kifagy.
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
\"So always look on the bright side of death\"
Batch renderrel hogy lehet az rgb-n túli többi csatornát is kimenteni?
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
jah meg miért a kulcslyukon van a fokusz, ha kilincs a kép neve? <#nevetes1>#nevetes1>
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
\"So always look on the bright side of death\"
Brütal speed, igaz egyenlõre még csak diffuse.

http://www.ylilammi.com/BerconMaps.shtml
Esetleg ezeket is lesd be ha még nem találtál😊
\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György
Amúgy próbáltam plane re rakni háttérbe a panoráma képet de az is homályos, pedig amúgy a kép tû éles.
Mirp: neked az kell hogy editable polyt varazsolsz eloszor a kockadbol aztan edge modban megkeresed a chamfer modositot/gombot..
tudod megtenni, ha még standard primitive akkor a legegyszerûbb a boolean-nel
amit a compound objects alatt találsz. ez boole algebrával tud összeadni, vagy kivonni
tárgyakat egyiket a másikból. írd be a google-be a részletes lecéért. world 3d-n pl találsz hozzá
max texturázáshoz ps-ben szerkeszted meg a képet amit uvw-vel texturázol
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
az environment-ben a background legyen kipipálva
ha viewportban látszik az más, attól még nem lesz háttér
egyébként ha hátteret akarsz pl több rétegben, akkor beraksz egy egyszerú plane-t
ami akkora, és olyan szögben áll ahogy neked jó, vagy egy kifordított cylindert ami körpanorámát
ad és uvw-mappel rátexturázod amit látni akarsz a háttérben (pl ha fák vannak és utána az ég akkor
célszerû ezt használni, és nem csak egy képet betenni egy rétegben)
http://klebik.netau.net/modellek/3dmodell.htm itt is így csináltam pl a bal felsõ képen a hegyeket a 3d
házak mögött. remélem segített egy kicsit.
üdv,
Wili
max-ben csináltam egy autót, amihez akarok egy rövid jelenetet. arra gondoltam, hogy nem
fogok cécózni az egész környezettel, meg a mozgatással egyszerûbb lenne game engine-nel.
nem tudjátok, hogy milyen autós játékot lehet könnyen szerkeszteni ami jól is néz ki?
korábban vice city-hez csináltam egy modot, de a nagy poly szám miatt ezt nem írom bele
meg azzal az engine-nel nem lehet igazán szép környezetet alkotni. köszi a segítséget
Wili
<#help>#help>
Shade map nagyon jó dolog. Egy prepass render után pl. dof-ot renderelni nagyon gyors így. Friss builddel próbálva a prepass render 1:08, ezután DOF nélkül, de AA-val a render 0:11, DOF-fal pedig, úgy, hogy szétkentem direkt a kép majdnem egészét 6:23, shade map nélkül a DOF render 22 perc. Szerintem kellemes az 1+6 perc a 22 ellenében ugyanazon zajszint mellett.
BPT is alakul.
per aspera ad astra
nekem meg olyan kérdésem lenne, hogy elmentettem pár bokrot-fát proxyként. Csak az a bibi, ha egy új fájlba akarom behozni a vrayproxy-n keresztül, akkor a textúrát nem "hozza" magával, csak valami random szint kap az egész objektum.Van vVmi megoldás erre, vamit tuti nem jol csinálok 😞
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.