3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the world is mine
\"So always look on the bright side of death\"
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
Ha jól értem ugyan ezt mondod csak DOF-ot kell alkalmazni.
1.Zdepth mapot rakok be új csatornának
2. r-g-b csatornánként külön-külön, más-más Blur Focal Distance értékkel blur
3. Örül? 😄
Így kipróbáltam és asszem erre gondoltál, de nekem túl elmosett lett tõle a kép majd még próbálgatom.
Ha nem így kell majd írd le légyszi, hogy is van ez szakszerûen 😊
\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György
szöszökre meg ott van a max jó kis PFlowja, vagy bármelyik részecskerendszere, modellezel 4-5 különbözõ koszt, porszemet, szöszt, ilyesmit, és had szóljon. Azt nem fogja látni senki, hogy az most ott pont ráfekszik-e, vagy sem. 😊
Nenad: melyik ötlet homályos? Használd már azt a válasz gombot. 😛
per aspera ad astra
Az meg tökéletesen igaz, hogy jó sok dollár megy a gépek fejlesztésébe és a hibák kiküszöbölésére, de én meg nem tudok elég valósat csinálni ezek nélkül(bár még ezekkel a kis cselekkel se 😄). Nah szal nekem kell az CA meg a kis szöszök meg a vignette mert máskülönben még kevésbé hihetõk a képeim 😞
Akartam kis szöszöket is rá(valami szimuláció vagy nem tudom), de sehogy se sikerült valakinek ötlet?
Amúgy meg kaptam én már ilyet is: "CA is the new lens flare" és persze igaz is 😄
Al: pont ezt fejtegettem par hete VH-nak msn de meggyozhetetlenek a mai fiatalok a kromatikus abberaciorol😊 mindenki tolja orba szajba neha tulsagosan is (mondjuk ennel a kepnel engem spec nem zavar), remelem lefog csengeni mint a lensflare.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A kromatikus aberráció egy kicsit szerintem sok. Annyira vicces, hogy amíg a fényképezõgépeket folyton a minél tökéletesebb, tisztább, egyenletesebb kép létrehozására fejlesztették, nem kevés pézeket ölve abba, hogy eltûnjenek a becsillanások, az aberrációk, a diffrakció minimális legyen, ne legyen peremsötétedés, ésatöbbi, addig a renderelés pont ellenkezõleg, egyre inkább egy gagyi fényképezõgépet akar utánozni. 😊
per aspera ad astra
Jó lett VH,de Nekem is az a vélemény mint az elõttemszólónak😊
\"So always look on the bright side of death\"
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Rakok fel egy újabb képet, az éjjel számolta ki a gép meg egy kicsit PSben bizgeráltam.
Nem tudom túlzásba vittem e, de próbáltam nem szét maszatolni a képet(mint általában) hanem megõrizni valamit a kontrasztos éles mivoltából.
Várom a véleményeket, ötleteket😊
KÉP: http://dl.dropbox.com/u/405131/1PS.jpg
Köszönöm,elkezdek tanulni...😄 <#bohoc>#bohoc>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
masodik lepesben elkezdesz utana jarni hogy mi az a bump, specular es a tobbi material tulajdonsag
harmadik lepeskent elkezdesz bevilagitassal foglalkozni
es par ev es a te feluleteid is szepek lesznek😄😛
Most a problémám a következõ.
Sok render képen látom,hogy egy adott textúra (legyen az például egy laminált padló) rajta van egy egyszerû sík felületen és a textúra gyönyörûen kirajzolódik rajta.
Én is rárakom a sík felületre a textúrát,de renderelésnél az egész elmosódik a felületen. Gondolom valahol bekéne állítani,hogy mekkora objektumra szeretném rárakni az adott textúrát. ('Gondolom én...')
Tehát hol kell ezt beállítani?
the world is mine
Kész van az elsõ modellem. Egy bögre. <#idiota>#idiota>
Ugyanúgy csinálom,mint a kolléga a videóban. (bár õ 2009-el dolgozik,nekem viszont 2011-em van..nem tudom ez mennyire jelentõs most.)
Remélem az az a gomb,amirõl beszéltél,amelyiken épp rajta van a kurzor. ( Show end result on/off toggle.)
Bizonyára én vagyok (megint) a láma,de csak van rá valami megoldás. 😊
Megint én...
Néztem EZT a videót és nem tudok rájönni,hogy 4:45-nél melyik gombot nyomja le,hogy szögletesbõl hirtelen átmegy ilyen szép elsimítottba?!
the world is mine
Amugy tegnap a kozvetitesen mondtak hogy sc2 mecsek mar menni fognak eurosporton is 😄
the world is mine
Öszintén szolva nagy érv at SCII melette hogy sokan játszák, így emiatt is játszom.
Sajnos kevés emberben csillan meg a vágya annak hogy igazi stratéga legyen, eseteleg értékeljen más játékokat is. Ezért komálom a springet pl.
Persze ez igaz SCII re is gondolom...
per aspera ad astra
the world is mine
the world is mine
the world is mine
Nekem a zergek szine nem jon be meg olyan fenyesek nem matt a szinuk szoval szinte mar csak a hello kitty logo hianyzik rolluk. Amugy durvak tenyleg jok.
the world is mine
Amugy jah a zergek eleg benak lettek de kemenyek protost konyeben megverem mint a zerget.
the world is mine
the world is mine