3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdekes, én pont a 11-rõl éreztem ugyanezt
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
W7-x64 Geforce 7300GS, AC12 hasít
na, erre varrjatok gombot 😊
Max viewport-tal én sem vagyok elégedett. Annó valamelyik régi, gagyi (addigra túlhaladott volt mire megszereztem) nv kártyámat sikerült softquadro-sítani és maxtreme driverrel használni kitudjamármelyik max-ot, nah' ahhoz semmi nem volt fogható eddig azóta sem.
Egyik irodában egy gainward 9500gt-vel szívok, mert SketchUp és AC alatt (opengl) is bugzik, fagy erõssen, de a karinak semmi baja, tökéletesen megy D3D-ben. Az egyedi dizájnra gyanakszom, de így nem lehet gariztatni. Nem ezt várná az ember egy nv kártyától. (hejj, ha nem minden irodában szarból akarnának várat építeni...praxisomban elég gyenge az arány legalábbis)
the world is mine
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Configure External Fiel Path ablak fog felugrani
-Add gomb
kitallózod a mappát ahova raktad õket (Use path)és már mûködik is😊
\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György
Az más, de mihez kell ekkora render?
kép
mondjuk nem értem azt sem, hogy ezt a funkciót miért kellett egyáltalán kirakni gui-ra (biztos akkoriban még kevés gui komponens volt a renderpanelen és nem nézett ki úgy mint egy ûrhajó mûszerfala).
ha nagyobb méretet írsz be mint amit õ le tud kezelni, automatikusan feldarabolhatná és leszámolná maga csöndességében a darabokat ahogy tanulta, aztán meg összerakná és kidobná a végeredményt vagy lefagyna ahogy szokott, de legalább nem kéne itt õrködni mellette. ráadásul ez a nyakatekert logika, hogy megadod a render panelen a blowup region méretét, a viewport configban meg ennek annyiadik részét, ahogy a végleges kép arányul a regió méretéhez ahelyett, hogy megadnád a végleges méretet a render panelen, a blowup region-nál meg egy darab méretét és pozícioját és ezt az értéket venné alapul a render méretnél.
még sok évek óta benne lévõ dolog sem mûködik úgy ahogy kéne, de már a 2011-es változatot adták ki. 2009-óta pl szar a loft. nem mûködött normálisan a shell soha. spline divide-nál nem lehet megadni, hogy vertex súly alapján vagy szegmens hossz alapján ossza fel a szegmenst. nincs benne alapból egy rakás alapnak számító modellezési technika. nincs benne seamless noise. a default értékek általában a ritkábban használt esetekhez van állítva (pl: apply mapping->off loftnál - mivel miért akarnád letextúrázni azt a szerencsétlen objectet? amikor meg már collapsoltad kicsit késõ bánat)
szar a group extrude is (ha nem egy irányba állnak a normalok) ennek kb ugyanaz a baja mint a shellnek. az unwrap új feature-ei is csak keddenként 7 és 8 óra között mûködnek normálisan meg egy rakás ilyen kis apró kellemetlenséggel van tele.
de a csillivilli hülye új felület a 2010-ben az fontos volt....meg a memoria gyilkos viewcube vagy mia kolera az is nagyon jó lenne, ha nem fosná össze tõle a rendszer magát pár óra használat után.
nna kisírtam magam megyek kínlódok tovább... 😊
lehet írok egy blowup scriptet...
\"So always look on the bright side of death\"
Viewport configba be lehet lõni számokkal is. De hát jah...
\"So always look on the bright side of death\"
A blowup pedig az általad megadott felbontásra és képarányra számolja le azt a kép részletet amit megadsz neki. Bár lehet tévedek, de ha így nézzük nem arra való, hogy egy képet szétvágjon X felé majd azokat batchrender szisztéma szerint autómatikusan kiszámolja és lementegesse.
komolyan egyesével kell beállítgatni a régiók pozicióit kézzel és egyesével lementegetni õket? bakker ez a 21. század! remélem a jövõre kjövõ max 2300-ban már lessz automatikus blowup... hááát komolyan gyerekek még nekem is menne ennek a résznek a leprogramozása pedig nem vagyok programozó. még assemblyben is menne egy osztás leprogramozása ezek mi a fenét csinálnak ott az autodesknél? manualdesk-et?
szétmegyek!
(nem akartam az egész ablakot kivenni az árnyékvetésbõl és szét detachelni sem )
mi okozhatja, hogy az üvegen nem világít át a nap? vray sun, vraymtl->reflaction->fehér reflection 18-as szürke. úgy tûnik, a fény átmegy az üvegen, mert nincs teljesen sötét mögötte, de ez szerintem csak a secondary bounce. 'éles' napfény nincs mögötte. mit állíthattam el, vagy mit nem állítottam be?
thx elõre is
the world is mine
munkamániás .... 😉
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Meg van halva a topic vagy mindenki az ameriaki nagybácsival beszélget a google-én keresztûl?
😄
http://www.google.com/chat/voice/compare.html
internetes telefon hívás az egyesült államokba: ingyenes... 😄
hogy haladsz a M fele cumoval?
Meglehetõsen bosszantó, fõleg ha elfelejtem kitörölni és az éles renderben veszem csak észre.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
slg realtime obj editing (transformation)