3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lõszert a pálcikával betolni, az a végén beakad. Mivel a löszer végén van egy perem-horony, abba akad bele a rugos bütyök. A csö hátsó része gyakorlatilag kihúzható, vagyis kicsavarozható. Csak a rugos bütyköt és a gyújtó tüskét tartlmazza. A másik rész tartalmazza azt a mechanikét ami a tuskét megüti, illetve a hüvely kilövéséhez szükséges mechanikát. Gyakorlatilag ennyi. Aztán lehet a hátul betöltés lenne a legpraktikusabb de az olyan vagány. Viszont speciális löszer kellene hozzá mivel a hüvelynek egyezõ vastagságúnak kell lennie mint a lõszernek. Ami megoldható. Kb így.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Amúgy ezt az elöltöltõs hüvelyes dolgot hogyan képzelted? 😊

per aspera ad astra

annyira nem is, de néha azért komálom a cuccot, természetesen nem olyan értelemben mint ember ellen használatos eszköz, hanem mint technikai csoda, mérnöki megvalósítés.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Nem tudom, valahogy hozzád nem tudom odatenni a fegyvergyártást. 😄

Elöltöltõs lõfegyvert, egészen addig, amíg nem szereltlõszerrel akarod használni, nyugodtan építhetsz magadnak, és használhatod is, ha bevizsgáltattad. 😊

per aspera ad astra

poén projekt, majd ha sok pénzem lesz a snipert legyártatom és legyekre lövöldözök vele 1000 + méterrõl. egyébként 175cm hosszú a csõ és elöltöltös... oh yeah. A lövés után a hüvelyt elöl lövi ki. stb. Ha beragad hátul lecsvar és kiszed és visszacsavar. Kurva egyszerú, jobb mint a kalasnyikov, igaz, sorozatba nem lehet vele lõni.

Aldaryn
Ezek amúgy mik? 😊 Azon túl, hogy szép tiszta glossy tükrözõdések, és nagyon jó eye candy?

per aspera ad astra

ThomasGins
Állat, remélem hamarosan ki tudom próbálni végre.

\"So always look on the bright side of death\"

félig rájöttem😊 vray-es anyagnál nem exportálja ki a map-eket😞
Ha átrakom sima standard materialra akkor kimenti. Azt a Max behúzza rendesen, a textúra rögtön megjelenik, de ha Maya-ba vagy Cinema4D-be húzom be akkor még hivatkozás sincs az anyagokban, hogy mi textúra neve.
Segítség!😊
slg, és csak néhány percesek. Betettem telnetbe a kamera paramétereket, az enviromentet stb, Irtó király teljesen interaktívan belõni mindent. Elsõ lépésben csak hozzárendelek minden részhez egy anyagok, még nem állítom be, export majd telnet és belövöm a materialokat majd az a bevilágítást és kamerát.
KOOL., még van pár apró paraméter, azokat még beteszem és aztán full királyság. Ki lett javítva egy két komolyabb bug az opencl-ben is illetve az exporterben is így átlag 3-5000k samples per sec el lehet kenetni egy mezei hd4850-en. Most már valós idõben lehet tologati az objektumokat is, csak instanceként kell menteni, ami egész új dolognak számít. Stb.

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlen, hogy miért nem akaraja kiexportálni a beállított külön mappába a map-eket obj exportnál? Megjelenik a mappa, aztán amikor kész az export akkor eltûnik...
ThomasGins
Élethõek nagyon, ezeket mivel renderelted?

(azt elfeljettem megírni hogy két régi tanáromat szívattam meg a pityukkal)

meg1 sniper.

Fake weapon dev. 😄

végre valaki gyártott egy texture shaker szerû utodot. Köszi.

ThomasGins
Érdekes kis plugin. Lite verzio letölthetõ belõle.

Met
Én is megnézem elõször, csak van ami menet közben derül ki :S

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hmm en eloszor psben megnezem hogy minden stimmel😄 mondjuk en az a fajta vagyok aki eloszor elolvassa a hasznalati utasitast mielott szetszedi az uj kutyuket😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Met
Engem annyira fel tud bosszantani ha a autó blueprint nem stimmel....
Oldalnézetben odahúzom a vertexet ahova való, szembõl meg már nem ott kellene lennie

VisualHarmony
Félre értés ne essék én nem voltam tagja a 3 embernek(csak mondom még mielõtt v.ki azt hinné😊)

\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György

Aldaryn
Atyaég micsoda oldtimer RTS flashback... 😄 Jó lett, nagyon, gratula hozzá, a sok kis apró részlet rengeteget számít!

per aspera ad astra

VisualHarmony
3 Ember kemény munkája nyomán született ez a kis animáció amely az egykori Lussonium rekonstrukcióját mutatja be a PazirikStudio prezentálásában.

http://www.youtube.com/watch?v=KbzQ719ne_k

http://forums.cgsociety.org/archive/index.php/t-215323.html

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

nah latod ezt passzolom cgtalkon van egy topic keres ra ezzel foglalkozik de ok mas modszert toltak

Met
Nem mert gondoltam, hogy 2010-ben nem kell fileban manuálisan írkálni, hogy kikapcsoljak valamit.

Mit keressek benne? 2x átnéztem és nem jöttem rá.

A 3dsmax.ini nem néz körül szerintem

Met
Központilag ki lehet kapcsolni a Use Selection Bracket-et?
Mert amikor új rajzot kezdek mindig aktív

SZilaJMaGGoT
A mapok bsp alapúak? mert akkor az utat a map editorba kell megcsinálnod, a mélyedéseket elnyagyolva, és mint az elõttem szóló mondta a textúrát megtoltod normal map-el...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

akkor viszont nem displacement map hanem normal mapping

yihaaaa itt is elromlott a legkondi:/

Atikah
nem mindenáron.. lényeg h 3d legyen mert játékba lenne

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

displacement map kell neked vagy zbrush ha mindenaron meshbe akarsz kontarkodni...

Atikah
sziasztok!
hogy tudok csinálni egy meshbe gyûrõdéseket? vagy "gödröket", mert szeretnék csinálni egy kavicsos kátyús utat, és abba jó lennének keréknyomok meg gödrök..
köszi a választ!

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

nagyon szuper az engine!

korrekt..kenne modelezni egy rezsucsuszast.. hmm hmm..

SZilaJMaGGoT
wicked!

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Aldaryn

per aspera ad astra

Aldaryn
Wow... 😄

per aspera ad astra

ThomasGins
pöpec, 2009el fut, vray proxit nem tud sajna😊

ThomasGins
Pofás scriptnek néz ki, ha mûködik😊

nem az elso volt legalabb a harmadik😛

Aldaryn
Nagyon jó eredmény... 😊

per aspera ad astra

Malakai
Érdekesség, autómata retopo 3DCoatban. Kép: 1 2 3 4
Nem is rossz eredmény.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

mé'? én szótam, hogy mikortól lehet.

A nyár elsõ kezdõjét így leugatni, mondhatom...

remelem a banner alatti szovegeket gyujtod valahol😛

Aldaryn
Saját közösségi szlengünk van, azért érzitek!? 😊

per aspera ad astra

Napi felesleges render😊

VisualHarmony
Minek a rövidítése az nfr? Jobb oldalt lebeg egy nagy adag fû😊

npeter
<#eljen>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

nekem piszkosul bejön.