3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sok dof miatt amugy is a háttér olyan erdõsnek tûnik, mint füvesnek.
\"So always look on the bright side of death\"
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
per aspera ad astra
nekem még ehhez is tutorial szükséges😞
valami konkrétabb link?
A MAXhoz adott helpben van egy sor tutor. Csúnya képekkel, de minden lényegeset nagyon szájbarágósan elmagyaráz. Komolyan. Profiként végigolvasva is teljesen korrekt oktatóanyag.
per aspera ad astra
furcsa egy reklamgrafikus vagy ha nem ismered a googlet..
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
http://3dstudiomax.lapozz.hu/
Pár magyar oldal is van. De guglinál nincs jobb barát😊
.. de most komolyan kerdeztem amit kerdeztem ... most komoly... nem akarok egybõl ezt meg azt..tudom mennyi ora ez meg az van egy szépen megvalositott munkaban... de en csak mos kezdem es alapokat akarnak tanulni... es nekem mindig is a tutorialok foleg videok valtak be .. pl PS -nél... nos? valaki tud ajanlani vayg mennyek a pics@ba? XD
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
amikor jönnek a pistikék, hogy: 3d-zni szeretnék melyik progit válaszam?, vagy pedig miért nem látom a kockán a tégla mintát? és a többi és a többi. aztán erre nem túl lelkes válaszokat kapnak, aztán fele megsértõdik, amásik fele pedig beszól.
Ui: mennyi van meg a nyári szunetbol?
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
koszi!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Also, it appears that you can bring the old editor back to CME/SME. Close Max, open SME.ini (in your plugcfg folder in your user directory) in a text editor, change UseOldMtlBrowser=0 to UseOldMtlBrowser=1, save the file, open Max, Open CME, Get Material. To use with SME, close the in SME browser, and Rendering | Material/Map Browser. Which can actually give you access to both in SME, not sure what kind of issues this could cause thhough.
It will be in your hidden user directory so you must search hidden folders as well. on XP it would be \Documents and Settings\user_name\Local Settings\Application Data\Autodesk\3dsmax\version_number\enu\plugcfg\ on Vista/Win7 it should be in \Users\user_name\AppData\Local\Autodesk\3dsmax\version_number\enu\plugcfg\.
Aldaryn miért nem látod? Mondjuk nekem csak Benq monitorom van, de nálam nem setít, jobb minõségû monitoron ennyire gyász?😞
\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György
lennne egy kérdésem, egy biped karakterhez rendeltem bip mozgást.
szeretnék rajta módosítani Track view - Curve editorban, de nem látom az egyes csontok position, rotation görbéit. Jól jönne egy kis help remélem tud valaki segíteni.<#worship>#worship>
Elõször is elsõ ránézésre alig lehet kiigazodni az ikonok között, teljesen egybefolyik az egész UI. Alig látni, hogy mi van benyomvan, tök egyformák az ikonok.
A viewport már egy családiháznál használhatatlanul belassul a 2009-es verzióhoz képest.
És legnagyobb fájdalmamra az alt+görgõ nem mûködik már (ugye a finomzoomolás).
A material/map browsernél nem lehet szûrni, hogy csak a kijelölt objektumok anyagait lássam benne. Egy új maptípust betenni egy anyagba kb. 5× annyi ideig tart, úgy túlszervezték az egészet.
Ezek csak az elsõ pár óra nyögései, gondolom jönnek majd újabbak.
-felenk eso sarka az epuletnek a csunya mint a text rosszul illeszkedik a saroknal mint a disp miatti feketeseg
-balra a kerites nagyon egyhangu erdemes lenne valtozatosabban
-fent a kisteto olyan mintha egy plane es disp lenne semmi vastagsaga a tetonek
-a viragok nem jonnek be nagyon egysikuak mintha nem is lennenek elforgatva sem
-a fu bejon lusta gazda jo hosszura hagyta😄
osszesegeben tetszik😊
jah es udv itt😄
the world is mine
A kép biztosan jó, nálam itt szinte semmi nem látszik belõle, éstudom, hogy nem amonitoromban van a gebasz. 😉
per aspera ad astra
Nekem kicsit sötétnek tûnik a kép. De lehet csak nálam ilyen.
Jah az autogras+scatter eléggé rossz viszonyban állnak egymással.
Amúgy grat a képeidhez, láttam más-más 3d-s oldalon már ezt-azt tõled. ;-)
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Új vagyok még itt a fórumon, gondoltam bedobok egy képet véleményezésre😊
Az épület egy kb 3évvel ez elõtti projekt most csak kicsit felturbóztam.
Autograss + Vray scatter másnak is izom lassú együtt?
Várom a kritikákat ötleteket mivel tehetném szebbé a következõ munkámat.
KÉP itt: http://dl.dropbox.com/u/405131/1FULL.jpg
\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György