3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Nem, van egy olyan hogy Hiren boot cd vagy mi, azon van sok segédprogram, arról bootolsz és onnan tudod a Memtestet indítani (vagy van floppys változata)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

youth
Annyira nem értek sajna hozzá. Memtesztet a bootolásnál érted? Mert ott elvileg minden rendben van.

Ezt a burn testet mindjárt kipróbálom a következõ fagyás után vagy ha lejárt a render, még 4 óra.

Köszi, délután jelentkezem

Youth

azt hiszem a rossz tanácsokban elvihetnéd a fõdíjat ....

intel burntest, annál nincs jobb 2 perc alatt kimutatja vagy kifagyasztja a képet

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Met
Memteszt lefut rendesen?

Sorry, ATOMICMEDIA a PeerBlock nem engedi megnyitni az oldalad 😛

Sziasztok!!
Ha valakit érdekel a 2D/3D-s programok használata és ezek különbözõ egyvelege tovább fejlesztése az látogasson el az alábbi oldalra. Mindezt HD minõségben, és teljesen free.
atomicmedia.tk

Mindenkit szeretettel várunk!
youth
Hali!
1-2 hete beépítettem a 6GB ram mellé még 6-ot. Tök jó, hogy render mellett meg tudok még nyitni még egy maxot, stb nem futok ki a memóriából. Viszont, most egy animációt számol a gép és folyton kifagy a max, amit eddig nem csinált. Elfehéredik a max és kijön a win7 ablaka, hogy zárja be a programot stb... Nem a maxos aplication error. Hozzá kell tenni ennyi ideig nem futtattam a maxot ezelõtt, max egy éjszakára hagytam benn számolni, de akkor úgy fagyott mindig ki, hogy újraindult a gép (talán kékhalál).
A projectet még 6GB memóriával kezdtem, út közben raktam be a másik adagot.
Van valakinek ötlete, hogy mit tudnék tenni az ellen, hogy kifagyjon a max? Lehet a memória visszabontása megoldaná, de jó lenne ha benn maradhatna...
Elõre is köszi! Mindenkinek jó pihenést!

Youth

Lehet hogy dupla élek vannak ott, azokat kellene megszûntetni. Szerintem egyszerûbb ha újra csinálod, addig is gyakorolsz.

kifli
kalapács
Sziasztok kellemes ünnepeket!

a kérdést szerintem egybõl kitaláljátok 😊 mivel tudom ezeket a csúnya 3szögeket kisimítani? van erre valami jó eszköz?

Kellemes karacsonyi unnepeket!!!

the world is mine

Kellemes Ünnepeket és Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

imihaver
Sziasztok!
Kellemes karácsonyi ünnepeket és renderben gazdag boldog újévet kívánok!!!

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

ThomasGins
Boldog szent délelõttöt!

\"So always look on the bright side of death\"

youth
Boldog Karácsonyt! Érezzétek jól magatokat!

Youth

Boldog Karácsonyt minden egyes forumtársnak.
Bejglire fel!!

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Mindenkinek Boldog Karácsonyt!

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Boldog Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!

npeter
Hali!
Kívánok Minden fórumozónak és Kedves családtagjaitoknak Kellemes, Békés Karácsonyt és renderben gazdag Boldog Új Évet.
Mivel nem volt idén nem volt idõm képre, jobb híján a tavalyit nyomom be: Xmas
<#law><#wave><#integet2>
Aztán aki teheti, pihenjen, egyen, igyon, szeressen lehetõleg MAX nélkül

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

youth
Valamiért nem ment el az elõzõ üzenetem.
Közben próbálgattam a kalkulátort és kiderült, hogy kb mindent 1 óra alatt számol ki x frame alatt, szóval 1 képre is egy órát ír meg 200-ra is csak több procit von be a számolásba. Egyelõre még mindig számol... ja és találtam egy mûködõt, amirõl szó van az a renderflow.com

Youth

nálam megy, de közelébe sincen a minõségnek amit a videón lehet látni...

ThomasGins
nálam nem megy😞

ez az...

youth
Tud valaki jó online renderfarmot?
Egyszer kipróbáltam a rebusfarm.com-ot de valamiért azt írta ki, hogy nem 'jó' a szoftverem, nem is értem miért... 😊

Youth

ThomasGins
<#eplus2>

mintha a titkarnonk mondta volna...😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins
Na akkor lekapom én is😊

ez az akkor amirol tegnap beszeltel? leszedem megnezem mit tud ugy latom a trialba is van par tesztjelenet beleepitve.

Twinmotion 2. Valahogy nekik sikerült reaétimeba megoldani pár dolgot, csak azt nem értem. hogy az én kareszmon az output miért nem ilyen...?

twinmotion2

Helo . 3 kérdésem lenne:

Itt ez a screenshot : http://img443.imageshack.us/img443/2386/helpw.jpg a modelemrõl ,de akadt vele pár probléma.

1. Én még nem tapasztaltam ilyet ,de mikor a modelben a select type-t poligonra állítom, kijelölök pár polygont ,és azokat "hide selected"-el elrejtem, a megmaradt, látszódó polygonokból egy pár elszínezõdik rózsaszínre , pedig elvileg zöld az alapszínük mindenhol. (Pirossal bekarikáztam az alapszínükön megmaradt polygonokat. ) Ez miért van? (Ha Unhidelem az elrejtett poligonokat, akkor visszaszínezõdnek az alapszínre) wtf..

2. Néhány polygon gondol egyet, és smootholva kezdi el mutatni magát (kékkel bekarikázva) . Semmi nem változik ,nincs több éle, stb, nem is állítottam be tudtommal semmit, csak fogta magát és smooth.
És ez a dolog terjed is😛 : pl ha szerkesztem a smootholva látszó polygonok körül a modellt, akkor egyre több polygon lesz smootholva körülöttük.

3. És ezektõl független kérdés ,hogy hogy is lehet beállítani ,hogy ne tudjam kiválatszani a takarásban lévõ vertexeket, stb? Az ignore backfacking az ?

Kösz a válaszokat elõre is😊
mire elkészül az elõzetes már le kell majd adni(január vége)

és lehet valami elõzetest látni belõle? amolyan teasert...

ma felmegyek pestre, örvendenék ha összefuthatnák egy két komával innen.
teló ugyanaz, 70 570 1337

elundolok rajta 😄 hátha

Aldaryn
bipp-bipp, utasításra vár, bipp

per aspera ad astra

pillanatnyilag a droid hajlamainkat éljük ki.

fuuu az jo.. Al kielheti a muveszi hajlamait akkor😊

ahogy vesszük.
amolyan filmszerûséget(nem építészeti) készítünk.

ejj az nem jo..
kitartast!

sok év után elõször szívunk, de nagyon.

meg szerencse mar csak par kemeny nap az evbol aztan pihi😊
Ti szivtok ket unnep kozott vagy vegre alszotok is?

ThomasGins
😊

no, úgy látom ma is megvirrad.

npeter
Én egy ilyet használok, alatta pedig ez van.
Nekem nagyon bejött. Munkában és itthon is ugyanezeket használom.

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Met
Jahh, egérpad? Passz, nekem fekete eloxált aluminium van 😊

logitech mx revo nekem is bejott😊
van egy csomo gomb rajta programozhato😊
az eger alatetet passzolom evek ota nem hasznalok mar😊

Met
Nekem még mindig a Logi MX518 jött be a legjobban

VisualHarmony
Sziasztok!

Vennem kéne egy egeret, de nem nagyon tudom milyet is kéne. Csak 3dhez(MAX)+pshez de ott csak minimálisan használom semmi matte painting semmi gamerkedés meg hasonlók!
20E a felsõ határ.
Nézegettem ilyet:http://www.argep.hu/product_1204588.html
+alá valami igényesebb egérpadot az kb 20E lenne, de eddig csak tuskós, interspáhros egereim voltak.
Várom az ötletetek tanácsokat, elõre is köszi!

Üdv, Adam

\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György

Malakai
Dreamscaperõl gondolom tudsz... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

köszönöm mindenkinek!
Ha valaki tud másik challanget szóljon legyen szíves! 😄