3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ezt a burn testet mindjárt kipróbálom a következõ fagyás után vagy ha lejárt a render, még 4 óra.
Köszi, délután jelentkezem
Youth
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Sorry, ATOMICMEDIA a PeerBlock nem engedi megnyitni az oldalad 😛
Ha valakit érdekel a 2D/3D-s programok használata és ezek különbözõ egyvelege tovább fejlesztése az látogasson el az alábbi oldalra. Mindezt HD minõségben, és teljesen free.
atomicmedia.tk
Mindenkit szeretettel várunk!
1-2 hete beépítettem a 6GB ram mellé még 6-ot. Tök jó, hogy render mellett meg tudok még nyitni még egy maxot, stb nem futok ki a memóriából. Viszont, most egy animációt számol a gép és folyton kifagy a max, amit eddig nem csinált. Elfehéredik a max és kijön a win7 ablaka, hogy zárja be a programot stb... Nem a maxos aplication error. Hozzá kell tenni ennyi ideig nem futtattam a maxot ezelõtt, max egy éjszakára hagytam benn számolni, de akkor úgy fagyott mindig ki, hogy újraindult a gép (talán kékhalál).
A projectet még 6GB memóriával kezdtem, út közben raktam be a másik adagot.
Van valakinek ötlete, hogy mit tudnék tenni az ellen, hogy kifagyjon a max? Lehet a memória visszabontása megoldaná, de jó lenne ha benn maradhatna...
Elõre is köszi! Mindenkinek jó pihenést!
Youth
a kérdést szerintem egybõl kitaláljátok 😊 mivel tudom ezeket a csúnya 3szögeket kisimítani? van erre valami jó eszköz?
the world is mine
Kellemes karácsonyi ünnepeket és renderben gazdag boldog újévet kívánok!!!
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Bejglire fel!!
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Kívánok Minden fórumozónak és Kedves családtagjaitoknak Kellemes, Békés Karácsonyt és renderben gazdag Boldog Új Évet.
Mivel nem volt idén nem volt idõm képre, jobb híján a tavalyit nyomom be: Xmas
<#law>#law><#wave>#wave><#integet2>#integet2>
Aztán aki teheti, pihenjen, egyen, igyon, szeressen lehetõleg MAX nélkül
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Közben próbálgattam a kalkulátort és kiderült, hogy kb mindent 1 óra alatt számol ki x frame alatt, szóval 1 képre is egy órát ír meg 200-ra is csak több procit von be a számolásba. Egyelõre még mindig számol... ja és találtam egy mûködõt, amirõl szó van az a renderflow.com
Youth
Egyszer kipróbáltam a rebusfarm.com-ot de valamiért azt írta ki, hogy nem 'jó' a szoftverem, nem is értem miért... 😊
Youth
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
twinmotion2
Itt ez a screenshot : http://img443.imageshack.us/img443/2386/helpw.jpg a modelemrõl ,de akadt vele pár probléma.
1. Én még nem tapasztaltam ilyet ,de mikor a modelben a select type-t poligonra állítom, kijelölök pár polygont ,és azokat "hide selected"-el elrejtem, a megmaradt, látszódó polygonokból egy pár elszínezõdik rózsaszínre , pedig elvileg zöld az alapszínük mindenhol. (Pirossal bekarikáztam az alapszínükön megmaradt polygonokat. ) Ez miért van? (Ha Unhidelem az elrejtett poligonokat, akkor visszaszínezõdnek az alapszínre) wtf..
2. Néhány polygon gondol egyet, és smootholva kezdi el mutatni magát (kékkel bekarikázva) . Semmi nem változik ,nincs több éle, stb, nem is állítottam be tudtommal semmit, csak fogta magát és smooth.
És ez a dolog terjed is😛 : pl ha szerkesztem a smootholva látszó polygonok körül a modellt, akkor egyre több polygon lesz smootholva körülöttük.
3. És ezektõl független kérdés ,hogy hogy is lehet beállítani ,hogy ne tudjam kiválatszani a takarásban lévõ vertexeket, stb? Az ignore backfacking az ?
Kösz a válaszokat elõre is😊
teló ugyanaz, 70 570 1337
amolyan filmszerûséget(nem építészeti) készítünk.
kitartast!
Ti szivtok ket unnep kozott vagy vegre alszotok is?
van egy csomo gomb rajta programozhato😊
az eger alatetet passzolom evek ota nem hasznalok mar😊
Vennem kéne egy egeret, de nem nagyon tudom milyet is kéne. Csak 3dhez(MAX)+pshez de ott csak minimálisan használom semmi matte painting semmi gamerkedés meg hasonlók!
20E a felsõ határ.
Nézegettem ilyet:http://www.argep.hu/product_1204588.html
+alá valami igényesebb egérpadot az kb 20E lenne, de eddig csak tuskós, interspáhros egereim voltak.
Várom az ötletetek tanácsokat, elõre is köszi!
Üdv, Adam
\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ha valaki tud másik challanget szóljon legyen szíves! 😄