3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
egy tuti igen nagy valtozas lesz a renderidoben 😊 most ket 1.86 ghz mag van a gepben e helyet jon 6db 3,2 es😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
egyeb amit tudnom kenne?😊
egyebkent ez lett az uj gep marmint a tervezett:
AMD AM3 Phenom II X6 1090T BOX Black Edition
Asus M4A77T/ USB3 sAM3 Alaplap (AMD 770 AM3 DDR3 ATX)
ASUS TA-B11 Számítógépház Fekete Tápegység Nélkül
Chieftec 500W Aktív PFC 12cm ErP Tápegység OEM (CTCTG50080P😎
Cooler Master Case Fan 12cm R4-BMBS-20PK-R0 Blademaster PWM
Gigabyte PCIe HD5770 1GB GDDR5 DDVI DSUB HDMI PCIe Videokártya (R577UD-1GD)
Kingston DDR3 6144MB 1333MHz DDR3 Trial Kit Memória PC10600 CL9 (KVR1333D3N9K3/ 6G)
Samsung 1000GB 1TB SATA Winchester EcoGreen 5400RPM 32MB Cache (HD105SI)
Sony Optiarc AD-7243S-0B SATA DVD Író Dual Layer
170 pinz korul brutto. vidikarin meg agyalok
Bár ha találsz nekem Scania 143M blueprinteket, minden oldalról azt elküldhetnéd privibe 😉
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
http://www.the-blueprints.com/blueprints/trucks/
Ha a mesh nem tiszta, nincs weldelve, nem lehet kitisztítani, stb, akkor jön a nagy brummogó maci, aki elõveszi.
per aspera ad astra
www.pumaszallas.hu
Max9 sp2 64bitet használok.A másik beállitást az alapbol elvégzem ,anélkül nem látnék semmit a refképböl.
Hobby szinten elbajlodok a progival,de inkább csak modellezek és ha valami fura történik akkor nem tudom hogy most én vagyok a hülye vagy a progi mivel nem használom olyan sürün mint ahogy szeretném.
Elõre is köszi! 😊
Lenne egy problémám, elmagyarázni ne tudom, de képet adok róla. 😊
Tehát látszik az árnyékprobléma az éleknél. Ez egy importált modell, és csak mikor módosítást végzek rajta, akkor jön elõ. Nos még a Normal modifier elsõ látszatra megoldotta a problémát, de ez mind addig tartott, amíg nem volt elõtte tükrözve a modell... miután használtam a Miror modifiert, utána a Normallal átlátszóvá varázsoltam egy-két részt... (pontosabban Max-ban korom fekete lett a tükrözött rész...)
szép lett grat még 1x.
igazándiból én is több indulóra gondoltam, habár sokan biztos nem fejezték be.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
nenad: a hagyma bevallt ugy tunik😊
es +1 szavazat😊
per aspera ad astra
http://www.mattguetta.com/index.php/2010/12/12/make-it-live-time-to-vote/
Nincs mit. 😊 A mostani kérdésre próbáld ki azt, hogy az ablak nevén jobb klikk, majd Configuration (Viewport Configuration) és ott a Lightning and Shadows fülön az Enable Hardware Shading elõl vedd ki a pipát (asszem az alapértelmezésben be van kapcsolva).
Meg nemtom mennyit használtad még a Maxot, nézd meg ezt is, mert alapbeállításban rossz: Customize menü / Preferences / Viweports fül / Configure Driver gomb. Az itt megjelenõ ablakban a textura méreteket én maxra állítottam, de ami fontos: legyen kipipálva hogy Match Bitmap Size as Closely as Possible. Amikor modellezel, és nagy felbontású forrásanyagból dolgozol, akkor így tényleg nagy felbontásban látod a blueprint textúrát (és minden más textúrát). Késõbbi munkafolyamtoknál, animációknál, kamera mozgásoknál viszont ettõl szaggathat, ha zavaró, akkor majd visszaállítod. Modellezéshez, anyagozáshoz viszont fontos szerintem.
www.pumaszallas.hu