3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
Jópofa ez a cucc, kimaradt eddig ez nekem...

\"So always look on the bright side of death\"

Hát ez még életem elsõ modelljének renovált változata. 😊 Itt minden gyakorlatilag az elmúlt 5 hónap terméke. Talán a droideka modell ami 2008-ban látott napvilágot. Minden most készült itthon.

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Aldaryn
Hátizé. 😄 Ugye szoftverrel szponzorálni egy gyártónak gyakorlatilag nem kerül semmibe, mert minimális az anyagköltség. ( Fejlesztési költséget nem nézve ) Railclone nagyon jó kis cucc.

per aspera ad astra

texture4Ever dvd(k)? azért mégis valami. A vrayhez való manager program viszont inkább vicc, mivel az elsõ nyerte a vrayt. Szoftver szinten nyomathattak volna egy railclonet vagy valamit. Nem mintha maxban modellezek, de néha jól jönne.

link

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

VO101Tom
Nagyon jól néz ki.
A Stuka mihez készült? 😊

www.pumaszallas.hu

Aldaryn
Most nézem csak, hogy szabtak új ruhát MAyának, tök jó, nagyon kellett már, így egész pofás lett az UI.

per aspera ad astra

Aldaryn
Vannak nagyon jó pillanati, rigek, constraintek mûködését nagyon inspiráló nézni. 😄

per aspera ad astra

nah copy past-al nem müxik 😄
http://www.lantos3d.com

Direkt link a videóhoz:
http://www.lantos3d.com/download/Lantos3d-DemoReel-2010.avi

Kész a demoreelem. Kb 5 hónap alatt készült el és 1300 munkaóra van benne. Fogyasszátok egészséggel. 😊

www.lantos3d.com

direkt link:
David Lantos DemoReel 2010

Aldaryn
Gratula! 😊 Azért az vicces, hogy az elsõ visz mindent, a második meg, hát izé... 😄

per aspera ad astra

npeter
gratula. <#taps>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

youth
Gratulálok! Ahh póló csak az elsõnek jár 😊))

Youth

gratula!!!

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

gratula, szép eredmény!

gratulálok!

Jim Morrison
grat !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Met
A harmadik helyezett képét nem tudom hova tenni, szavazat számokat nem lehet tudni?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ThomasGins
Gratula!!!

Met
sokan járnak ebbe a totyikba<#wink>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

2. lettem a pályázaton, mint minden szavazósnál most is meglepõ eredmények születtek, 😄
Én pl nem is reméltem hogy bejutok. 😄

link

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

haaaattttt...
kivanok nektek komolyabb baratnot.
😄😄

hat ilyen osszefuggesben meg nem gondoltam ra de ugye ha a meghatarozas igaz marpedig igaz hogy gyonyoru es egesz ejszaka verte nenadot akkor igen egy konnyuveru milf😊))

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

npeter
milf? <#kuss> 😊

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

ThomasGins
<#eplus2>

ven europa gyonyoru no😊)

európával 😄

kivel?

2 ig verettem 😄

Aldaryn
Frag out!

per aspera ad astra

ThomasGins
<#violent>

kicsit off:
ismét rászántam magam egy fps megvásárlására. A OFP darabos játékmenete után egyenesen felüdülés, a BattleField Bad Company 2 multiplayer játéka. A játékot valahol a battlefield 2 szabadban szaladgálós arcade feelingje és az OFP, vagy ARMA határozottabb játékmenete közé ékelõdik be. A pályák szépek és változatosak, nagyon hangulatosak, továbbá sok lehetõséget adnak taktikázásra. A növényzetbe megfelelõen el lehet bújni, és baromira dûhítõ preciz mesterlövész müveleteket lehet végrehajtani. Semmi sincs túlzásban a játékban, ezért is ajánlom. Kifejezetten kellemes vele játszani mivel nem is túl pörgõs, és nincs is túlzottan drabolt a játékmenet. A rangok, illetve az ujabb fegyverek elérése/megszerzése is okosan lett megoldva. Itt is ugyanaz tapasztalható mint az elõzõekben - kiegyensúlyozott megoldás, nem túl gyors és nem is idegörlõen lassú. Nem akarom a lelõni a poénokat. A jármûvek és az ejtõenyõzés is sokat fejlõdött, vége egy olyan fps gamma, amiben az ember mindenféle játékstílust megfelelõen tud õtvozni. A gyors kés elõrántás és ledöfés 😄 zseniális lopás a modern warfarebõl. Ez azzal toldották meg, hogy elveszi a dögcédulát is egy komolyabb döfés után. 😄😄 A lödékek ballisztikája fantasztikus, és mégsem öli meg az arcadot. A játékba beépített balance funkciókkal szabályozzák a játékmentetet, mint pl max 2 sniper/team. Ezek szerver adminoktól függnek. A jármûvgek fegyverei nem tudnak végtelen ideig lõni, hanem egy kozepes sorozat után ujra kell tölteni õket így akár egy profi gyalogosnak is esélye van felvenni a harcot velül. Kurva brutál feeling amikor kilövöd a helikopterbõl a pilotát a mesterlövész puskával, s az ellenfél a helikoperrel együtt elõtted csapódik a földbe. LOL. A játék már elfogadható áron kapható, 8-10k ért vihetõ. Ritkán vásárolok ennyiért játékot, de ez most megérte. A engine vereti a 30-60fpst a 4850-en a 1090T vel hajtva. AA nélkül full hdben, 8x anisofilter + AOval. Ebben a játékban meglepõ modon az AA bekapcsolása furcsa elkentésget okozhat, kicsit elburozott fotó feelinget. winxp64 alatt az AO nem akart menni ezért win7 alá is feltettem. Egyébként a kontrasztja elég alacson, inkább az épültekben belül van számottevõ hatása.

A single player játék része sem rossz. Bár ujrajátszhatósága erõsen izlés kérdése, nekem nem olyan kirobbanó tapasztalat volt mint pl a crysis warhead.

Összeségében 2-3 évre ez is megteszi a battlefield2 után. Az OFP-t ott rontották el, hogy nem volt dedikált szerver a játékhoz.

SZilaJMaGGoT
Elég carmageddon feelingje van, nagyon fasza! 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Meg is van😊 A constraintsban véletlen beállítottam az edge-t
Helo. Olyan kérdésem lenne, hogy mi az oka annak ,hogy újabban ,ha mozgatni akarok egy vertexet, edget, polygont például felfele ,akkor nem úgy viselkedik ,mintha extrudelném ,szóval kiemelkedne, vagy mintha kihúznám ,felemelkedne a sikjából,
hanem csak a saját felületén marad ,és igazodik a közelében lévõ vertexekhez/edgekhez/polygonokhoz ,mintha csak csúsztatnám. Gondolom véletlen rányomtam valamire, de mire? pls help kösz😊
Slipknot14
hát ebben lehet van valami 😄DD

[/url] Uploaded with ImageShack.us[/img]

Üdv, kezdetleges még ,de saját tervezés😊
es akkor miert nem modositgatod kezzel? ez csak lustasag.. nincs varazsgomb😊

Slipknot14
hát 1000 féle képpen próbáltam már le uv-zni 😄 de hülyének bizonyultam hozzá :S mer ha flatten-el kilapítom darabokra akkora katyvaszt csinál nekem, szétcincálja nagyon.. :S meg ott ha a különálló részeken használom a kígyó bõrt, akkor nem lesz egymástól elütõ a ott ahol a modellen érintkeznek? :S

a mostani haz is cooler master.. most lattam meg😊
szoval gts 450 hiaba lassabb? miert jobban szeretni nvidiat a max? nem csak urban legend ez mar? meg valamiert azt gondoltam eddig hogy ha intel proci akkor nvidia videjo ha meg amd proci akkor ati vidijokari?
off:
emlexem 3 eve mennyit segitett Free a gep osszepakolasban..ejjj😞

on:
creep dogoljek meg nem ertem a kerdesed ha texturat akarsz csinalni fesd meg ps ben es azt tedd ra a kifeszitett modelre (uv-zd: http://www.youtube.com/watch?v=mA_Qaiwwjac )

Slipknot14
Valaki tudna segíteni, hogy hogyan lehetne egy egyszerû narancssárga textúrát csinálni, úgy, hogy a felhasznált testnek a szélein egy bitmap-ba legyen átfedve. Milyen módszerrel valósítható ez meg?

Ez a kígyóm lenne:

És szeretnék a száj rész és a fej rész között egy átmenetet készíteni.
Elõre is köszi a válaszokat 😊

npeter
jah nekem is gigabyte házaim vannak melóban/otthon is.
szerintem nagyon frankók, jó az elrendezés, szellõzés is.

gigabyte házak elég jók és árban is oké.

koszi vegig gondolom.. igazabol a hangzavar sosem zavart😄 nyomdasz szulo+ egesz nap egy plotter megy a jobbomon😊

Még annyit fûznék hozzá, hogy ez a számítógépház jó eséllyel papírból van szinte, alig halkít az ilyen valamit, sõt inkább rezonál mindenre. Chieftec vagy középkategóriás Cooler Master lenne ideális (mondjuk egy Sileo 500) de azért azok drágábbak is egy tizessel. Max-hoz én inkább a kicsit lasabb nv GTS 450-et venném mint Ati-t ebben az árkategóriában. Tápból Cooler Master Real Power vagy Silent sorozatból, vagy méginkább Corsair VX450-et (ez tényleg halk).

egyértelmûen nem,
de a lényeg nem ez, a lényeg az hogy az x6 ból sok elmegy alpfeszen gyári hûtõvel 4ghzen, és így jelentõsen gyorsabb mint a 960... És sokkal olcsóbb is...

cinebench

Aldaryn
Hmm, egy teljesítménye határára húzott i7 920/950 is lassabb, mint egy teljesítménye határára húzott X6? Van errõl valami teszt nagy interneteken, ami kellõen átfogó? (érdekel)

per aspera ad astra

nem rossz szándékból mondom, csak sztem bestbuy.

ezért, mert jóval gyorsabb meghúzva 😄

Aldaryn
Miért lol?

per aspera ad astra