3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
per aspera ad astra
link
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
http://www.lantos3d.com
Direkt link a videóhoz:
http://www.lantos3d.com/download/Lantos3d-DemoReel-2010.avi
www.lantos3d.com
direkt link:
David Lantos DemoReel 2010
per aspera ad astra
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én pl nem is reméltem hogy bejutok. 😄
link
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
kivanok nektek komolyabb baratnot.
😄😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
ismét rászántam magam egy fps megvásárlására. A OFP darabos játékmenete után egyenesen felüdülés, a BattleField Bad Company 2 multiplayer játéka. A játékot valahol a battlefield 2 szabadban szaladgálós arcade feelingje és az OFP, vagy ARMA határozottabb játékmenete közé ékelõdik be. A pályák szépek és változatosak, nagyon hangulatosak, továbbá sok lehetõséget adnak taktikázásra. A növényzetbe megfelelõen el lehet bújni, és baromira dûhítõ preciz mesterlövész müveleteket lehet végrehajtani. Semmi sincs túlzásban a játékban, ezért is ajánlom. Kifejezetten kellemes vele játszani mivel nem is túl pörgõs, és nincs is túlzottan drabolt a játékmenet. A rangok, illetve az ujabb fegyverek elérése/megszerzése is okosan lett megoldva. Itt is ugyanaz tapasztalható mint az elõzõekben - kiegyensúlyozott megoldás, nem túl gyors és nem is idegörlõen lassú. Nem akarom a lelõni a poénokat. A jármûvek és az ejtõenyõzés is sokat fejlõdött, vége egy olyan fps gamma, amiben az ember mindenféle játékstílust megfelelõen tud õtvozni. A gyors kés elõrántás és ledöfés 😄 zseniális lopás a modern warfarebõl. Ez azzal toldották meg, hogy elveszi a dögcédulát is egy komolyabb döfés után. 😄😄 A lödékek ballisztikája fantasztikus, és mégsem öli meg az arcadot. A játékba beépített balance funkciókkal szabályozzák a játékmentetet, mint pl max 2 sniper/team. Ezek szerver adminoktól függnek. A jármûvgek fegyverei nem tudnak végtelen ideig lõni, hanem egy kozepes sorozat után ujra kell tölteni õket így akár egy profi gyalogosnak is esélye van felvenni a harcot velül. Kurva brutál feeling amikor kilövöd a helikopterbõl a pilotát a mesterlövész puskával, s az ellenfél a helikoperrel együtt elõtted csapódik a földbe. LOL. A játék már elfogadható áron kapható, 8-10k ért vihetõ. Ritkán vásárolok ennyiért játékot, de ez most megérte. A engine vereti a 30-60fpst a 4850-en a 1090T vel hajtva. AA nélkül full hdben, 8x anisofilter + AOval. Ebben a játékban meglepõ modon az AA bekapcsolása furcsa elkentésget okozhat, kicsit elburozott fotó feelinget. winxp64 alatt az AO nem akart menni ezért win7 alá is feltettem. Egyébként a kontrasztja elég alacson, inkább az épültekben belül van számottevõ hatása.
A single player játék része sem rossz. Bár ujrajátszhatósága erõsen izlés kérdése, nekem nem olyan kirobbanó tapasztalat volt mint pl a crysis warhead.
Összeségében 2-3 évre ez is megteszi a battlefield2 után. Az OFP-t ott rontották el, hogy nem volt dedikált szerver a játékhoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
hanem csak a saját felületén marad ,és igazodik a közelében lévõ vertexekhez/edgekhez/polygonokhoz ,mintha csak csúsztatnám. Gondolom véletlen rányomtam valamire, de mire? pls help kösz😊
szoval gts 450 hiaba lassabb? miert jobban szeretni nvidiat a max? nem csak urban legend ez mar? meg valamiert azt gondoltam eddig hogy ha intel proci akkor nvidia videjo ha meg amd proci akkor ati vidijokari?
off:
emlexem 3 eve mennyit segitett Free a gep osszepakolasban..ejjj😞
on:
creep dogoljek meg nem ertem a kerdesed ha texturat akarsz csinalni fesd meg ps ben es azt tedd ra a kifeszitett modelre (uv-zd: http://www.youtube.com/watch?v=mA_Qaiwwjac )
Ez a kígyóm lenne:
És szeretnék a száj rész és a fej rész között egy átmenetet készíteni.
Elõre is köszi a válaszokat 😊
szerintem nagyon frankók, jó az elrendezés, szellõzés is.
de a lényeg nem ez, a lényeg az hogy az x6 ból sok elmegy alpfeszen gyári hûtõvel 4ghzen, és így jelentõsen gyorsabb mint a 960... És sokkal olcsóbb is...
cinebench
per aspera ad astra