3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3-4 félnapi munka van benne,és még vagy 2 rámegy a shaderezésre😊
link (24MB )
\"So always look on the bright side of death\"
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
20k 4 GB mem Kingstone, kingmax, vagy akár jobb is.
35k egy jó deszka Gigabyte
15k vinyó 500gb
10k hûtés ennek utána kell nézni.
40k videókaresz Ati 5xxx
175k, itt ott le lehet csípni belõle.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A tuningolt 3,3 ghz 905e 3,88 pontot tolt ki a cinebenc 11.5 ben, az alapfrekin futo 1090T 5,54-et dob ki. Remélem sikerül 6,2-6,3 ig felhuzni. Viszonyításképpen, a core i7 960 5.48 pont, (4+4MT).
54 000 forintért nem rossz, fõképp, hogy a 905e-t úgy néz ki el tudom passzolni 30k ért.
per aspera ad astra
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
ment privi!
pedig ha maradnal egyszer a konfekcioknal akkor tuti befuto lennel😄D
Ha esetleg érdekel valakit: Elindultam a MAKE it live Challengen! losbellos, nick név alatt.
link
Ezer köszönet a gyors válaszért 😊
aztan a belsejebe teszel egy vraylightot
a kocka anyaga meg legyen vray2side material ahol a front es back material legyen ugyanaz es a translucency mondjuk 80
pl igy

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Adot egy reactoros anim benne két vagy több golyó.....amikor ütköznek vannak olyan esetek az anim során,hogy az ütközés(ek) után akkora lesz a sebességük (vagy energiájuk),hogy kirepülnek az adott objektumból pl kocka belselyébõl messzire a térbe.Lehet ezzel a problémával valamit kezdeni,hogy ne repüljenek ki vagy leszebályozni ezeket a túl nagy sebességeket vagy ez a reactor fizikai számítás során kialakult extra nagy értékek és ezzel nem lehet semmit kezdeni.
Elõre is köszi.
Üdv: Koko
2. valószínûleg egy olyan plugin-re hivatkozik az anyag, ami nincs feltelepítve a maxodhoz (pl.: vray)
Szoval ott ül bahamákon egy zsák pénzen és lufipolygon kutyát hajtogat félvér nõknek😊
\"So always look on the bright side of death\"
the world is mine
1.) ps, barmilyen 3d szoftver ket kulon vilag.
2.) egy ilyen karakter elkeszitese becsontozasa nem 1 ora (also hangon 1-2 nap azoknak a profiknak is akik a jatekot csinaltak)
3.) hajra a netrol valo tanulassal ez pozitiv
4.) kb 5 perc volt mire begepteltem hogy tenyleg lassu legyen.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
jaaaah hogy nem a csajt rajzoltad hanem az "effekteket"
jopenzert fogsz talalni embert aki csinal neked karaktert a jatekobol ingye fotoreal minosegben biztos nem..
Ez volt amit utoljára csináltam PS-el.
kép
az egy dolog hogy valami directx lopo cuccal szedted ki a karaktert valami jatekbol (ME talan?) de ezzel igy tovabbdolgozni nem lehet mert se becsontozva nincs a karakter se egy normalis alappozicioval... egyebkent elethu kepeket karakterrekrol nem egy ket ora alatt szokas csinalni..