3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
Kis off, kis falfestés egy ismerõsnek. Mivel még nem csináltam ilyet meg is látszik rajta😊
3-4 félnapi munka van benne,és még vagy 2 rámegy a shaderezésre😊
link (24MB )

\"So always look on the bright side of death\"

Zsír új gép kellene, vagy ház, táp, odd, perifériák használhatóak?

ezzek szerint nem nvidia es nem intel? vagy az mar regi felfogashoz max jobban csipi az intelt es az nvidiat?😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

koszi leirom es utana nezek.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

55k proci, 1090T
20k 4 GB mem Kingstone, kingmax, vagy akár jobb is.
35k egy jó deszka Gigabyte
15k vinyó 500gb
10k hûtés ennek utána kell nézni.
40k videókaresz Ati 5xxx
175k, itt ott le lehet csípni belõle.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

150-160K bol most milyen gepet lehet osszepakolni? basszus el kenne mennem valami hardveres tanfolyamra mar:S

4ghz -en +0.15 volt és stabil, tátá.. 7,04 pont a cinebenchben.Ezután már az uj opteronok meg a xeonok jönnek. LOL!

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

annyi szopás van, hogy a memet vissza kelett venni 1066-ra mert a bios csak bétás és nem támogatja az 1066nál gyorsabbat 6 magossal..

ma procit cseréletem, amd phenom II 905e röl 1090T-re.
A tuningolt 3,3 ghz 905e 3,88 pontot tolt ki a cinebenc 11.5 ben, az alapfrekin futo 1090T 5,54-et dob ki. Remélem sikerül 6,2-6,3 ig felhuzni. Viszonyításképpen, a core i7 960 5.48 pont, (4+4MT).
54 000 forintért nem rossz, fõképp, hogy a 905e-t úgy néz ki el tudom passzolni 30k ért.

2008 óta csinálja, és csak simán újra kell indítani hozzá a maxot.

asszem undo (hiaba nem latszik)-> save ass 😛->ujra betolt megoldja.

FRenkie
Engem nagyon gyakran megtalál a szemét!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Aldaryn
Találkoztam már vele 2010, 2008, ésatöbbi alatt is. Ha valakinek van rá ötlete, én is kíváncsi lennék rá. Szerencsére inkább csak szakbarbári szinte, mert elég ritka jelenség.

per aspera ad astra

FRenkie
Másnak is van olyan bug 2011 alatt, hogy ha eltolsz valamit akkor a kurzor sebességének négyzetével (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) tolja a mozgatott objektumot, és miután elbaszta meg nem lehet undozni!!! MI EZ?!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

nem rég kezdtem a 3dzést ez az elsõ értelmesebb

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Aldaryn
Go go go! 😊 Szurkolunk!

per aspera ad astra

Tg:
ment privi!

ahogy a kompeticiót nézem, senki sem egy über nagy ász. Meglátjuk, hátha sikerül 😄

de ahogy latom megint valami specivel keszulsz😄 tradicionals vilagitas gi nelkul...
pedig ha maradnal egyszer a konfekcioknal akkor tuti befuto lennel😄D

egész jól néz ki.

Ha esetleg érdekel valakit: Elindultam a MAKE it live Challengen! losbellos, nick név alatt.
link

egyebkent latszik hogy oreg vagyok ezer eve nem voltam diszkoba nem is talalkoztam ilyen cuccal😄D

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!

Ezer köszönet a gyors válaszért 😊
ugye a kocka modelezese nem lesz tul bonyi😊
aztan a belsejebe teszel egy vraylightot
a kocka anyaga meg legyen vray2side material ahol a front es back material legyen ugyanaz es a translucency mondjuk 80
pl igy

És ezt ki lehet menteni valami jóféle formátumba. STEP, IGES ilyesmi?

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

Sziasztok!
Adot egy reactoros anim benne két vagy több golyó.....amikor ütköznek vannak olyan esetek az anim során,hogy az ütközés(ek) után akkora lesz a sebességük (vagy energiájuk),hogy kirepülnek az adott objektumból pl kocka belselyébõl messzire a térbe.Lehet ezzel a problémával valamit kezdeni,hogy ne repüljenek ki vagy leszebályozni ezeket a túl nagy sebességeket vagy ez a reactor fizikai számítás során kialakult extra nagy értékek és ezzel nem lehet semmit kezdeni.
Elõre is köszi.
Üdv: Koko

És valóban, kösz a segítséget!Bár az említett materialt mégsem tudom renderelni(valami olyasmit ír ki, hogy régebbi vray verzióval készült, bár szerintem akkor is mûködnie kéne), de legalább mostmár látom a többi materialt.Jövök egy sörrel<#vigyor>

1. A material/map browser ablakban meg tudsz nyitni max fájlt is library-ként, és onnan közvetlenül be tudod húzni az anyagszerkesztõbe
2. valószínûleg egy olyan plugin-re hivatkozik az anyag, ami nincs feltelepítve a maxodhoz (pl.: vray)

Végül is bementettem Library-be, de egy használhatatlan fekete semmi lesz belõle.Rendereltem is képnek egy sima kockán, de akkor is.Valamit nagyon nem jól ügyködök<#falbav>

Hát ez az, hogy már azt is próbáltam, de ilyenkor megnyitja a Max-ot, egy sphere-en már rajta van a material, de az editorban azt írja ki, hogy "Missing material/map".Ezzel meg semmit nem tudok kezdeni.

Ackro
hát akkor nyisd meg a max fájlt és nézd meg a material editort. ha ott megtalálod amit keresel, akkor ki tudod menteni a materialokat mat kiterjesztéssel és azt ezután vissza tudod tölteni késõbb.

Sziasztok!Van egy kis gondom materialokkal kapcsolatban.Leszedtem netrõl egy-két jól kinézõ materialt *max kiterjesztésben, de lövésem sincs hová kellene bemásolni, hogy a progin belül megjelenjen a mtl library-ben.Autodesk 3D S Max 9-em van.Találtam ugyan egy könyvtárat "materiallibraries" címmel, de az kapufa.Elõre is kösz a segítséget.

ThomasGins
LOL😊
Szoval ott ül bahamákon egy zsák pénzen és lufipolygon kutyát hajtogat félvér nõknek😊

\"So always look on the bright side of death\"

ey azért van mert al webshopot csinált a fórumból. 😄

Amióta én itt vagyok még soha nem állt le 4 napra a fórum. Lehet, hogy kifogytunk a mondanivalóból... kérem kapcsolja ki!

errõl a progiról nem halottam de sértegetni azért nem kell másokat csak azért mert nem tud dolgokat, honnan a halálból tudjam hogy 2 nap a csontozat elkészítése.Mondtam hogy nem értek hozzá csak szépen megkérdeztem hogy vállalná-e valaki az elkészítését, ezért még nem kell így viselkedni.De akkor hagyjuk is nem is írok akkor többet mert semmi értelme.

hasznalj posert ahelyett hogy itt vinnyogsz arra eleg amire neked kell.

the world is mine

akkor lassan irom hogy megertsd:
1.) ps, barmilyen 3d szoftver ket kulon vilag.
2.) egy ilyen karakter elkeszitese becsontozasa nem 1 ora (also hangon 1-2 nap azoknak a profiknak is akik a jatekot csinaltak)
3.) hajra a netrol valo tanulassal ez pozitiv
4.) kb 5 perc volt mire begepteltem hogy tenyleg lassu legyen.

jólvan csak megkérdeztem de ez hozzáállás kérdése hogy megcsinálja-e valaki vagy nem én pl szoktam avatarokat készíteni másnak persze az hamarabb megvan, de sose szoktam kérni érte semmit azzal hogy megcsinálom azzal is gyakorlok finomítom a tecnikám...stb de akkor úgy tûnik ennyi volt.Meg addig minek álljak neki a 3ds max-nek amig a ps-t se tudom használni rendesen és igen én is a netrõl szedem le a tutorialokat meg mindent.Na császtok.

SZilaJMaGGoT
De hogy tudja... XDDD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

persze persze... redtube tube8 etc....😊)

SZilaJMaGGoT
Úgy értem az internet segítségével tanultam mindent, és nem a "netrõl" tanultam... XD <#idiota>

SZilaJMaGGoT
Én magamtól tanultam a netrõl mindent szabadidõmben. Ha azt az idõt is tanulásra fordítanád ameddig fórumokon vergõdsz akkor neked sem lennének ilyen problémáid. Egyébként nem 5 perc egy ilyet megcsinálni és hülye lenne bárki is erre pazarolni a szabadidejét... 😄

sok sikert...

és a képen csak az effectteket csináltam a csajt nem.Bárcsak így tudnák dolgozni a ps-el és a 3ds maxel akkor nem kéne itt kunyerálnom.A PS-t fél éve kezdtem el kb de melózok mellette meg néha játszani is kéne meg persze egy csomó más dolog szóval nincs rá sok idõm.Talán egyszer elvégzek egy tanfolyamot de csak akkor ha el is tudnék vele helyezkedni mert csak azért hogy magamnak csináljak dolgokat nem éri meg kiadni 100.00-ket.

hát akkor ne fotoreal minõségbe de nézzen azért már ki valahogy.Amúgy meg mekkora összegrõl beszélünk több 10.000-t biztos hogy nem adnék érte.

hmm a csajt igen ugyesen megrajzoltad O_O tetszenek a bor tonusai es igen valosag hu lett a szeme...bar a jobb keze kicsit furcsa.. izomsorvadasa volt a modellednek? sajnalom😞

jaaaah hogy nem a csajt rajzoltad hanem az "effekteket"

jopenzert fogsz talalni embert aki csinal neked karaktert a jatekobol ingye fotoreal minosegben biztos nem..

hát az gond hogy én ezt nem tudtam én nem értek a 3ds max-hez ezt egy srác csinálta de hogy hogy azt én nem tudom de egyébként akkor lenne rá vállalkozó aki csinál egy-két karaktert a játékból?Csak ps-hez értek de ahhoz is csak olyan kezdõ haladó szinten.Ha esetleg lenne valaki akinek van ideje türelme vagy csak unatkozik, vagy csak kihívást keres akkor írjon pm-et ott megbeszéljük.
Ez volt amit utoljára csináltam PS-el.
kép

noh megneztem.
az egy dolog hogy valami directx lopo cuccal szedted ki a karaktert valami jatekbol (ME talan?) de ezzel igy tovabbdolgozni nem lehet mert se becsontozva nincs a karakter se egy normalis alappozicioval... egyebkent elethu kepeket karakterrekrol nem egy ket ora alatt szokas csinalni..

Ha nincs aki esetleg megcsinálja nem tudtok ajánlani valami oldalt vagy fórumot ahol lesz aki megcsinálja?