3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Ki korán kel, poligont lel.
- nincs csöves a padon
- semmi nincs összegrefitizve
- a madár nem szart a padra
Ez mind teljesen hétköznap (életszagú, az egyik különösen<#idiota>#idiota>) esemény
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
http://hardverapro.hu/apro/intel_core2quad_g6600_komplett_gep_elado/friss.html
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Volna egy kérdésem !
A kész karakter animációt (biped rig), hogyan tudnám elmenteni, kiexportálni, vagy valahogy eltárolni hogy egy másik projectben megtudjam nyitni? Karakter, alatta a csontváz, meg ugye a mozgás. FBX-be, meg 3Ds-be próbáltam már de vagy eldeformálódik a karakter, vagy nem nyitja meg... stb. Biztos van rá egy egyszerûbb megoldás, remélem tudtok segíteni ! Az is jó lenne ha csak copy/paste lenne... Szóval kimásolnám az animációt utána megnyitnám azt a projectet amibe látni szeretném, és be illeszteném.
Elõre is Köszi!<#rolleyes>#rolleyes>
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Ki korán kel, poligont lel.
nekem az elején a felvillanások közötti szünet kicsit hosszú, a paci plusz oroszlán mozgása pedig picit gyors, de egészen jól hozza a hangulatot.
Amúgy meg komoly forral indult a dolog, mert alapból tetszik ez a kollázsos bábozós stílus.
ja a pergamen kitekeréséhez valami finomabb susogós hang jobban illet volna, tekintve, hogy nem töredezett szít, amikor kitekerõdött.
a "gazgenerátor" tényleg jópofának néz ki, várom már a teapot alakú bokrokat/fákat 😊
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Tehát biztos, ami biztos: Köszönöm!
A figyelmeztetést és a tetszésnyilvánítást is.
http://algorithmicbotany.org/TreeSketch/
http://chaosgroup.com/en/2/phoenix.html
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
npeter fórumgyilkos lett 6 napra, ez igen! 😄
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A 'Solaris City 2011' galériában mindkét kép ugyanaz. Gondlom nem direkt.
A diplomaterves testszik a legjobban.
<#eljen>#eljen>
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Egyébként az opteronokat nézem most egész olcsóak lettek, és ha két 16 magosat bele lehetne tenni egy ilyen intel konfig áráért akkor az bõven megérné....
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Bencsab: Köszi! Nagylátós és DOF-olt jelenet csak egy van, a többinél 50-85mm volt a gyújtótávolság, mégha ez nem is látszik, ennek ellenére teljesen jogos a kritika, ha erõsnek érzed a DOFot. 😊
Játszótérbõl milyen a modernebb? Én itt leragadtam. 😞
per aspera ad astra
Korábban egy ilyen anim kb fele volt az épület modellezése a maradék idõben megoldottad a többit.
Most a teljes projekt 10% idejében összerakod az épületeket, a maradék 90-ben pedig parkosítasz, környezete építesz, stb.
Régen nem zavart senkit, ha egy ilyen animáción összesen 50db fa volt, manapság meg 5000 növény is kevés... 😄
- Az autók, emberek mozgása mindenhol lassú, szerintem ×1,5 tempóval életszerûbb lenne
- Néhol túlzó a DOF. A széles látószögû objektíveknek nem tud olyan kicsi mélységélessége lenni, ahogy azt néhány helyen látni
- Játszótérnek valami modernebbet választottam volna, jobban illett volna az épületekhez.
Persze ezek csak apróságok, összességében nagyon komoly megjelenésû animáció. Nagyon szép a növényzet, jók a fények, ötletesek benne a gegek is.
frankó, tõletek megszokott minõség <#eljen>#eljen>
per aspera ad astra
A víz viszont kicsit "zselés" hatású lett, a kövön való fodrozódás is mintha nem a követ érintené.
HD-ban persze úgyis átirányít vimeo-ra. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szóval:
Hengermalom - Építészeti animáció by Homologue
Épület tervezés és modellezés, terep tervezés: Ölbey Zoltán
Terep modellezés, tágymodellezés, növényzet, animáció, fény, render és utómunka: Lipka József
Remélem elnyeri tetszésetek!
per aspera ad astra
Bencsab, csak ezt ki veszi meg, ha az áráért akár három db 2600K-t vagy 5 db 1090T is vehetsz.
Az árakra visszatérve ez sajnos marad is még így, illetve lehet rosszabodik is a szitu.
de bocs ha nem ez lenne kellene keresni skin vs physics oldalt.
\"So always look on the bright side of death\"
Segítség kellene! Becsontoztam bipeddel egy modellt physics módosítóval és amikor a kézfjet elforgatom, az alkar kb fokonként kétszer fordul körbe. Tehát feltekeredik az alkar miközben elfordítom a kézfejet. A biped közben nem figure módban volt, az envelope-ok nem lógtak annyira egymásba, hogy a felkar teljes hosszán hasson a kézfej envelope-ja, ráadásul ha a forgatást cancel-ezem (jobb egérgomb) akkor az alkar és a kézfej visszaáll eredeti pózba, a váll viszont kifordul. <#conf>#conf>
A physicset vagy negyedjére rakom rá és mindig ugyanez.
Skinnel is próbáltam, de jobb lenne a physics, ha mûködne.
A kevesebb néha több.