3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.evermotion.org/vbulletin/showthread.php?t=89923
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Egyébként tök jók ezek a kreatív prezentációk(Nem csak épület látványtervre gondolok).
\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
http://vimeo.com/31536742
Csak több elérhetõ anyaggal kéne, pl natúr fa, lakkozott fa, pácolt fa, stbstb.
pl
http://en.wikipedia.org/wiki/Bidirectional_reflectance_distribution_function
mondjuk persze van osszefugges a refrakcios index szam es a reflekcio kozt de olyan lista pl ahol a bör reflekcios (fenyvisszaverodesi erteke) van olyanrol nem tudok.
fizika!!
Nem tud valaki olyan site-ot, könyvet, akármit ahol megtalálhatóak Freshnel IOR értékek(tehát Index Of RefLECTION!!! nem Index Of Refraction)?
a ctrl+s az tényleg jó dolog szinte minden progiban használható <#email>#email>
én pl. excel-ben szinte minden második-harmadik sor, érték beírás után autómatikusan nyomom a bill. kombót 😊
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
az öregebbek a ctrl+s kombinációt használják. ebben az a jó, hogy beíródik az ember tudatalattijába és egy-egy fagyásnál derül ki, hogy igazából 5 perccel elõtte úgy mentett, hogy nem is emlékszik rá.
Ki korán kel, poligont lel.
Ha esetleg lõne nekem róla valami jó képet, fehér háttér elõtt, azt megköszönném 😊
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
Nemtom már mennyi idõ volt, ez a kép nem is a végleges verzio. Esténként készült maga a látvány, de a tervezés az hetekig tartott ha jól emléxem.
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
Közben találtam frankó kõszikla modellezõ oktatóvideót is, igaz kicsit highpoly technológia, de talán elbírja a gép 😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
a zöldet én mohás sziklaként jeleníteném meg.
http://www.scriptspot.com/3ds-max/scripts/patternmaker
amit én javasoltam ahhoz leginkább a tadao ando féle világ hasonlítható. az nem lepusztult, hanem patinás.
amúgy nem biztos, hogy jobb lenne, ahogy én csinálnám. marketinges szempontból meg egyenesen õrület.
Amúgy nemtom Putyi mit akarna kihozni belõle, de az biztos, hogy nagyságrendekkel nagyobbat ütne, mint az enyém most. Na mind1, ha már nem lesz annyi meló, a szembetûnõ hibákat orvosolom, bár tényleg nem akarom nagyon, baromira lepusztultnak 😊
A padnak még utána kell néznem, hogy mi passzolna a legjobban ide.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
tuják---> kuka
gömbbokor----> kuka
a padot én lecserélném valami egy tömegû minimalista csodára, ami kõbõl, betonból, vagy tömör fából van.
talajra kavics+ nagyobb sziklák+ néhány lehullott levél
a fán túl nagy a map ennek kb a negyede méret a reális
a vakolt cuccokra plusz részlet(chamfer stb.)+ displ.
a fényt kamerát addig tekergetni, amíg az elõtérben nem lesz egy luknak az árnyéka, illetve a legközelebbi vakolt elemnek látszon a falhoz csatlakozása.
az íves falon nagyobb textúra.
npeter: Azért nem kontrasztos jobban, mert nem szeretném, ha nyomtatásban túlságosan sötét lenne, ezért is fogtam vissza az utómunkánál kicsit magamat. Amúgy tényleg monitorfüggõ, nálam a laptopon túl világos, de az asztali monitoron egész tûrhetõ 😊
Amúgy pedig nem kell mindig hazai viszonylatban gondolkodni, hogy mindent összetörnek és összefirkálnak, ott van a külföld, ahol bizony vagy nem graffitizik össze az ilyen helyeket, vagy pedig másnap már el is tüntetik a rondaságot a falról.
A kép nagy hibája viszont számomra is, hogy igazából nem volt elõre betervezett koncepció, csak egy szakmai továbbképzésre készítettem pár geometriai formát, aztán végül továbbgondoltam a jelenetet, de tényleg nincsen benne semmi különleges és megfogható, hogy akár címet adhatnék neki.
A legközelebbi képemnek már nagyobb koncepcionális körültekintéssel fogok nekiveselkedni 😊
nekem úgy tünik több kontrastot is tudott volna viselni a kép, de majd megnézem otthon is a jobbik monitoromon is
tuják tényleg nem a legjobbak.
kevésnek érzem a "bump" értékeket, de ez lehet csak nekem,
jófélék azok a padok, de az tuti, hogy elsõ nap már az alsó pár léc le lenne rugva/törve, tuti. vagy direkt vagy csak véletlenül, már csak az emberi mentalitásból kiindulva 😉
miez amúgy? út a 2012-es szebb, jobb, politikamentesebb jövõbe? 😛