3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
per aspera ad astra
Utána ha minden jól megy visszaáll a régi helyzet madzagos net és erös asztali gép.
Illetve ha csak a szerksztést végezném a laptopon a rendert meg az asztalin akkor elég lenne kisebb teljesitményû is , ha egy 10" os kis cuccot probálnék azzal mit lehetne kezdeni csak hobby szinten semmi komolyabb scene max pár 100k-s modell.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nenad: Szerintem kellõ támogatást kapnak a fejlesztõk NVidiáéktól, hogy ne érezzék magukat hülyének miatta. 😄
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"freedom is not a licence for chaos\"
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
minden kívánságunk ilyen gyorsan teljesüljön!:
glu3d gpu
\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Erre gondoltál?
Bár a path animot lehet hogy le kell kulcsolni elõtte.
\"So always look on the bright side of death\"
Egyébként a tükör két ablak között van csak lusta voltam normális ablakot modellezni, a "kuka" meg nekem direkt dizájnosnak tûnt(tényleg kancsal vagyok).
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Kompoziciót már többen bírálták, nekem v.hogy ez esett jól a szememnek. Lehet kancsal vagyok😄
per aspera ad astra
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
a többi kép is frankó. azzal a qrva emberekkel annyi idõ el tud menni, mire normálisan be tudja tenni õket az ember. én legalább is annyi idõt el tudok velük "pöcsölni" 😞
meg hát mire összeszedi az ember - az adott témához illõ - sok cutout people-t
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
gondolom ezek szkennelt képek a weblapon
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Jófélék. Lehet még van köze hozzá innen is vkinek.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
nezd meg hogy mit modositottal utoljara
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
http://dl.dropbox.com/u/13839724/retro_room.jpg
azert itt is elmondom utanad ovatosan mutatom meg..😄
a szek az letoltott model.
Itt megleshetõ az eredeti render is(ahol még nincs kiégetve a bal oldal) úgy gondoltam, hogy balról jön a fény meg kevés por ect. Lehet tényleg túlzásba estem.
Ha csak megemlíted a nevét @-el a tweetben, az megjelenik nála kiemelve, akár egyikõtöknek sem kell a másikat követnie.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
@friend : hello
amit nem reply-ben retweetben teszek.
Nem üzenetre gondoltál véletlen? (message)
@nenad: Directet (ami privát) csak olyannak tudsz írni, aki követ.
(\__/) ( X.x) ( } . { )