3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
final gather végén
render után
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Egy lap mögé akarnék egy hátsó megvilágítást tenni ies-bõl kirakni sokáig tart és látszódna a pontozás is.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ki korán kel, poligont lel.
Olyan problémám volna, hogy amikor csinálok egy boxot például, és rámegyek hogy convert to -> convert to editable poly ... aztán a polygonra kattintva, ahol egy egész oldalát lehet kijelölni a kockának akkor nem jelenik meg a piros kijelölés... azthiszem kijelöli de nincs piros szín. És van még egy olyan jelenség hogy egy plussz átlós vonal jelenik meg egybõl a kockán ami eddig nem volt.
Nemtudom mit nyomhattam el, de a reset sem segít sem a reinstall.
Üdv Gábor
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
Lehet, hogy megnézem az Autograss-t újra, de legutóbb amikor játszottam vele, akkor még mindig messze volt attól, hogy élesben használható legyen.
tesztelni úgy szokás, hogy a lehetõ legjobban próbáljuk a valós körülményeket modellezni. az esetedben én pl. egy 200m*200m-es területen próbáltam volna ki(mint ahogy meg is tettük).
a fû esetében még mindig a diplace tûnik a leghasználhatóbbnak a 8gb-s limiten belül.
HA ezeket az értékeket beállitom akkor ugyan ugy stabilan mehet nálam is?Vagy ez függ az alaplap memoria és a tápmtól is?
Más : Van itt valaki aki tudna inventor2011-ben segiteni egy kicsit az assembly részen?
http://www.pcrpg.org/pics/computer/oc_thuban_stable.png
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Eléggé nájki vagyok éppen most. Mérgem és úgymond analóg dühöm egyik fõ okozója a MultiScatter. Szanaszéjjjel teszteltem hetekkel ezelõtt, és mégis megszívatott az elsõ éles melóban. Volt egy viszonylag egyszerû jelenetem, ami összvissz 1,6GB RAM-ot csócsált render közben és kábé 20 perc alatt ki is számolta. Bedobtam a betesztelt füvemet a MultiScatter-el (ami önmagában a teszt során 20e sokszorozott darab esetén pár száz MB-ot evett a memoárból) és láss csodát pár pillanat alatt elzabálta mind a 8GB-nyi memóriámat, majd utána szépen elkezdett swappel-getni, és közölte, hogy körülbelül 6óra alatt végez is a képpel. WTF!!!!!! <#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Egy átdolgozott éjszaka után reggel hatkor két órával a leadási határidõ elõtt ez azért megpróbálta az idegeimet. Én nem tudom, hogy a MultiScatter, és az összes többi ScatterPlugin ipari céges környezetben mit tud teljesíteni, de hogy én még mindig nem találtam elfogadhatónak éles melóra az ziher. A VRayScatter után nagy reményekkel fordultam a MultiScatterhez, de én személy szerint ebben is csalódtam.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
\"So always look on the bright side of death\"
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
http://www.boomerlabs.com/cart/product.php?productid=8&cat=3
ki kell tapasztalni, hogy hogy mûködik, vannak furcsaságai 😊
Amúgy zenoka ötlete sem elhanyagolható
\"freedom is not a licence for chaos\"
Így a képek is kapnak egy árnyékolást esetleg tükrözõdést is...
Kérdés: létrehoztam egy szobát amiben képek vannak. Adva van egy kamera ami végig megy a képeken. Én pedig azt szeretném megoldani, hogy nem akarom minden egyes kép cserénél újra renderelni a szobát hanem csak a képeket. Hogyan lehet ezt megoldani? akár after effectsben??
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
fel is clockoltam a procit, mindent, úgy tünik ez a kis deszka is vereti neki rendesen..
nekem ez még mindig a winxp malmára hajtja a vízet.
Egyébként megnéztem ma reggel az új cinema 4dben, nagyon szépen funtak benne a jelenetek. A cinebench 61fpst adott ami jóval a quadro 5800 és a firepro v8750 felett van. gyakorlatilag az elsõ 3ds szoftver ahol aa -val lehet szerkeszteni.
Keresnénk grafikusokat folyamatos munkalehetõséggel. Egyelõre inkább csak bedolgozás szinten, késõbb akár teljes munkaidõre is. Ami a feladat lenne:
-Weblap design tervezés (programozási ismeretek nem szükségesek, Flash ismeret elõny)
-Katalógus és egyéb kiadvány tervezés (nyomdai PDF elkészítése)
-Utómunka, fotó kompozitálás (fényképezési ismeretek elõnyt jelentenek)
-Hirdetések és bannerek tervezése
-3D-s ismeretek professzionális szinten elõnyt jelentenek (3DsMax, Vray, Realflow, egyebek)
Jelenleg is van grafikusunk, viszont elszaporodtak a feladatok és nem bírunk velük. Ráadásul elõreláthatólag még több lesz.
A munkához hatalmas kreativitás szükséges, illetve a már megteremtett arculati elemekhez igazodás.
Rólunk bõvebben: www.q-c.hu
Fizetés: Megegyezés szerint
Munkavégzés helye: Akár távmunka is lehet, de elõny, ha közelben vagy, például a fotózások miatt, amelyeket a saját stúdiónkban csinálunk Gödöllõn.
Kérném azoknak a jelentkezését, akiket érdekelhet egy ilyesfajta munkalehetõség. Elõrejelzésként mondanám, hogy a munkákkal kapcsolatos elvárások igen magasak, így csak a maximalisták jelentkezését kérjük. 😊
Ide kérném a jelentkezéseket: [email protected]
tárgy rovatba: Pályázat grafikai tervezés és marketing munkakörre
Referenciamunkák csatolását is kérnénk.
3d studio 2010-re váltottam és a photometric fényeknél csak 3 típust találok, hogy tudom elõvarázsolni a többit??
proci nem igazán.
memória biztosan nem , mert pagefile-be rak ki mindent.
vidkari sem(bár a vidmemória mennyiségre még kíváncsi lennék).
szerintem a tápegység, vagy az egér lesz itt a ludas:-)
egyszóval mától hd6970!