63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #58965 ohhh nah igy hirtelen a manualisan jutt eszembe de ebed kozbe vegig gondolom..:S ez csellendzs:) -
#58964 akkor itt -
zenoka #58963 page not found... -
#58962 Van ötlete valakinek hogy ezt hogy tudám megoldani? 40-50 szót szeretnék felszórni egy falra és hogy kb egyforma távolságra legyenek, és 90 fokban elforgatva randomra. Multiscatterrel, forestpack-kal nem ment nekem,de ez gondolom az én bénaságom. -
#58961 Wow... -
zenoka #58960 vezekenyi lacika-t mutogattak a tv2 naploba asszem hogy o csinalta lady gaga nak az egyik klipjehez a 3d-t ilyen gyemant eso volt vagy mi a picsa egy otthoni kis gepen:))
http://www.youtube.com/watch?v=RxrGWhzUU3g -
#58959 Vezekényi Lacika? Hmm, megint lemaradtam valamiről. -
zenoka #58958 csak nem vezekenyi lacika baberjaira torsz?:)) szep -
putyi #58957 de, ha egy átlag megbízóval úgy kommunikálsz, mint a biva-val, akkor jó esetben csak azt kérdezi, hogy mi a bajod vele, hisz ő nem bántott. -
bencsab #58956 :D ezjó! Szerencsére nekem sem tartoznak, de annakidején fejfájást okoztak eleget. Persze hasznom is volt belőle: megtanultam egy csomó dolgot, egy megbízóval való kommunikációval kacsolatban. -
putyi #58955 A biva olyan, mint a bárányhimlő. Túl kell esni rajta és immunitást szerzel. Most egy kicsit büszke is vagyok, mert nekünk sikerült mindent kifizettetni velük. -
#58954 Ja J-vel. Nem tudom kitől származik csak itt olvastam, most nézem, 6 éve, meg hát veszprémi:) -
#58953 Hehe... :D Yuff bizony. :D (Ó, ezen most de jót derültem) -
#58952 És "Yuff"-al nyomjátok:) Üdv neki:) -
#58951 Csini -
Zokni #58950 Merre található ez a lista? Még hasznos lehet. Amit én találtam a http://www.nav.gov.hu -n, azon se Mikics András, se Bivaakármi, de elképzelhető, hogy én nézem rossz helyen. -
#58949 Lopni csalni csak nagyot és sokat.
Itt egy NFR.
-
#58948 Az apeh? Ugyan már, ha 10k áfát nem fizetsz be, kirángatnak a Hősök terére és ott vágnak négyfelé. De ha esetleg több millával lógsz akkor megúszod. -
#58947 Ó, BivaPlus... üdv a klubban. -
nenad #58946 majd az APEH meg a közösség elintézi... LOL -
zenoka #58945 eleg nagy darab vagy bemehetsz a kekgolyo utcaba:)
http://www.bivainspiration.hu/team/ -
nenad #58944 Nem tudja valaki hány millió felhasználója van a 3dsmax-nak? Kb? -
nenad #58943 Pl? Nekem is kellene majd ilyen.
Más, nagyrészt kint voltam a rendszeres 3d melóból, de időnként bevállalok egy kettőt. Egy barátom keresett meg hogy a Mikics András építésznek sürgősen meló kell. Két nap alatt egy teljes étterem. Végül elkészültem vele hétfő reggelre és a faszkalap nem fizetett... Két napon át kérdezgettem mi a szitu s ekkor jött a handalabanda... A lényeg, hogy a Mikicsel Soha ne vállaljatok be melót. Az apeh is orrol rá, söt valószínű keresik is. Majdnem minden új partert le ellenőrzök az apeh feketelistáján keresztül de a rohanásban elfelejtettem. Ahogy kiderült mekkora mocskos gecó azonnal rátettem volna 1 millát, hogy a faszi komoly adócsló, és lám ott virít a listában.
Hallom itt jópár embernél megfordult már és minidg kurva anyázás volt a vége... Adjátok tovább mindenkinek az infót. És akkor nem tudja megszopatni a közösséget.
-
bencsab #58942 lehet láma kérdés, röhögjetek ki nyugodtan, ha evidens a megoldás:
miért kérdezi sokszor teljesen indokolatlanul a max, hogy be akarom-e zárni a spline-t holott csak nagyon rázoomolva kattintok egy újabb vertexet a rajzolásnál. -
#58941 na igen 3ds max mi így szeretünk! a cut amúgy a come unrepairable topology rövidítése :) -
#58940 Találtam olyan programokat, amik kifejezetten távoli tömeges managelésre vannak kiélezve szép UI-val, egyebekkel, de gondoltam rákérdek, hátha tudja ezt a Windows is, csak nem olyan csillogó-villogó csudálatos köntösben, hanem parancssorban, batch fileokban,... -
#58939 Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan könyvet ajánlani, lehetőleg magyart és esetleg minél naprakészebb MAX verzióhoz, amely a legeslegalapoktól bevezet az animáció világába? Előre is köszönöm. -
nenad #58938 tuti tudsz programokat is futtatni vele... ha nincs benne alapból akkor plugin tudja. Akár batch-ot is ami esetleg meg tudja csinálni azt amire szükséged van.. -
#58937 Ezt nem feltétlen értem. Tudok beállítani valamilyen parancssoros elérést a távoli gépeknek, és mondjuk PuTTY-al küldhetek rá parancsot, vagy mi? -
nenad #58936 keress telnetes programokat. -
#58935 4x annyi pixel, 4x annyi ár!
Kicsit off: nincs itten valaki, aki meg tudná nekem mondani, hogy plusz program telepítése nélkül hogyan lehet windows hálózatban távolról parancsokat kiadni adott gépeknek? Konkrétan arra lenne szükségem, hogy egy központi parancs lefuttatása után elinduljon mindegyik gépen mondjuk egy VRay DR node, vagy egy Maxwell DR Node, vagy egy shutdown command, ilyesmi. Manuálisan kezd kezelhetetlenné válni. -
putyi #58934 csak ne úgy legyen vége, hogy ha nem nagyobb felbontást akarsz, akkor onnatól ipari felhasználóvá minősülsz és 4-szeres áron kapod ugyanazt. -
#58933 Végre talán vége lesz a "mindegy mit és mekkorát veszel, a felbontás FullHD" korszaknak. -
putyi #58932 És ezekkel mi lesz? -
#58931 Ki veszi akkor meg a Sharp monitorait? -
bencsab #58930 Akkor elkezdtem egy ilyenre gyűjteni:
Dell UltraSharp U2913WM -
bencsab #58929 Aham, ez tényleg csalóka akkor. Köszi az infókat! -
putyi #58928 persze még így is felmerül az a kérdés, hogy zénó-nak, valamint annak akinek dolgozik van-e multiscatter. -
#58927 Ha spline mentén szórsz szét vele, akkor scene unitban, tehát pl. centiben is pontosan megadható, hogy mennyire legyenek az egyes objektumok egymástól.
Állítólag most dolgoznak rajta, hogy külön megszakítható legyen minden folyamat, ez egy lépés arrafelé. -
#58926 Ha a HT-t bekapcsolod, akkor az oprendszer lehetőséget kap arra, hogy a processzor logikailag szeparált szálaiba is küldjön számolandó anyagot. Ezzel az adatfeldolgozás minkéntjéből adódó kiaknázatlan kapacitást lehet munkára bírni, de ehhez ugye több számítási szálat kellene küldeni, amit a futó program (MAX) nem tesz, így az oprendszer sem passzol tovább. Egy szálon történik a számítás, a logikai mag adta kínálkozó lehetőség nem kerül kihaználásra. A számítás pont olyan gyors lesz, mintha nem lenne a HT bekapcsolva.
Az, hogy te ilyenkor azt látod, hogy csak 12,5%% megy, megtévesztő, mert HT esetében nem "egyforma" a fizikai és logikai magok számítási teljesítménye. Sokkal több az a 12,5%-nál, ha egy valós fizikai mag teljes kapacitáson pörög, az, hogy az oprendszer nem így jeleníti meg csak egy jelleg. Pont ezekből kifolyólag sajnso nem lesz szignifikánsan gyorsabb a MAX, ha kikapcsolod a HT-t, mert abban az esetben nem "összekapcsolsz" magokat, hanem nem kapcsolsz be olyan egységeket, amik a tényleges fizikai magok kapacitását még jobban kihasználják.