3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Váltottam autocad verziót ma, tudja valaki, hogy color correct plugint honnan tudom megszerezni a 2011es verzióhoz?
Met
jaa, én külön studio setup tutot kerestem mivel azt írtad<#zavart1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Met
hun?<#zavart2> nem találom

mar nincs pofam linkelni😄 kint van a tutorial studio setuprol😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

van valami új program, CROSSMAP and COLOR TOOLS for 3ds Max, nézd meg van e demo vagy valami szerintem az tud ilyeneket.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Max saját tiles mapját lehet precízen textúrázni? 16x100-as lapburkolatot kellene csinálnom, feles eltolással, amihez egy darab lap textúrája van meg. Megcsináltam az UWV-t real word size-zal, az tiles map-ot is, csak éppen a feles eltolást nem követi a textúra. Az lenne az igazi, ha random forgatni is lehetne az egyes lapokat. Berconmaps tile mapjával próbálkoztam, de attól meg elszállt az eddig példásan stabil max. (2010 x64, w7)

Sziasztok. Sok helyre irtam mar, szeretnek egy 3d space moust venni. Ha van valakinek hasznaltan vagy tud olcsot akkor az jo lenne. Nem szivesen koltenek 40 ezer ft ot egy ujra. Koszi elore is.

Denes
Gomber
Ezt miért csinálhatja?
link

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

megejelent a 12.1 - es amd driver. Ezzel nekem eltüntek a fehér pöttyök a gépemrõl...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

xp alatt max 2011ben megy. Érdekes, hogy a vrayligt select layerekre nem lehet a color correctiont külön alkalmazni a vray framebufferben. GYakorlatilag minden ott van, csak ügyesen trükközni kellene.

az uj vray bugos a simbiont material-ra kiakad, max2012-ben win7 alatt...

mondjuk most neztem valami lumion2 mar kint van azt lehet maxhoz is.. vegul is valszeg a realtime a jovo.. (mondjuk mennyi mindenre mondtuk ezt mar es megis a worklfow k nagytobbsege nem valtozott)😄

haamrosan lesz más szoftverekhez is.. nem tudom mennyi ideig tart a kalkuláció...

ez egesz fasza
http://www.youtube.com/watch?v=Tx8S8_1TH6s csak ha jol lattam csak sketchuphoz van..

Lument RT 2.0 egész hnagulatos és alulról már súrolja az elfogadható minõséget! (új GI engine) Érdemes megtekinteni!
http://www.youtube.com/eonsoftware

Hello!
Látványterv és animácó árakról kinenk tehetnék fel kérdést (mondjuk priviben)?
Köszi
Atika :o)

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

+1 vagy hogy mondjak a fiatalok😊

nem láttam de en biztos hogy nem kockáztatnék, szedj még össze 7 ropit es vegyel egy wacomot, az biztos h tablet marad 5 év mulva is és kurva jó minõségû sztem

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

hamarosan megosztom... :-)

😊) akkor oszd meg velunk😊

megoldottam közben...

nincsen valakinek egy földimogyorrós jelenete? Kis fa tálkával vagy ilyesmi.

repvez
Nem tudja valaki hogy az aldiba most amit lehet kapni 10k-ért digitalizáló táblát az milyen gyártmány és hogy megéri e az árát? mert semmi felirat nincs rajta.
Na hogy állsz az olvasásával? 😊
Ha nem érdekel a dolog, jelezz vissza és keresek tovább.
Ha érdekes, akkor beszéljünk róla.
Nekem még nem jött vissza semmi üzenet tõled.
tenyleg komoly😄 mondjuk ehhez is rajzolni kenne tudni😄

ThomasGins
Jópofa kis cucc!
És nem is annyira drága...

\"So always look on the bright side of death\"

Gomber
Átszeretném konvertálni a Physique karaktert Skin modifilerbe, néztem googléba de nem nagyon találtam rendes leírást... valaki tudna segíteni?

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Köszönöm a hasznos információkat.
egy pályázatra dobtam be...

pályázat

koszi! igen igy utolag nekem is feltunt.. noh majd eccer javitom vagy a kovi jobb lesz😄

npeter
jóféle szék. talán azok a henger alakú "feszítõ" részek kicsit vékonyak az eredetihez képest, de amúgy frankó lett.
grat <#taps>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

letoltheto modellt valaki?😊

ezzel a programmal nem de ebbol a programbol tudsz menteni szekvenciakat amit osszepakolova ugye kapsz egy videot.. azt a videot kell beallitani a winben hatterkepnek sajna nem tudom hogy megy ez de keres ra google kidob egy csomo variaciot... igazabol en nem latom ertelmet mert ha nagyfelbontasu vidio fut folyamatosan a hatterben haaat az nem biztos hogy nyero..
ilyen kis gadgetet tudsz csinalni magadnak arra rakerestem
http://www.sevenforums.com/tutorials/29644-gadgets-create-custom-clock-gadget.html elindulasnak talan megteszi (nem probaltam ki a modszert)

Kedves bencsab!
Köszönöm a gyors,és hatékony válaszodat.
Esetleg még valaki meg tudná mondani,hogy ha elkészítem az órámat akkor evvel a programmal megtudom csinálni,hogy az elmentett animált órát kitegyem az asztalra,vagy háttérnek,vagy képernyõkimélönek?
Tehát meg lehet csinálni a programmal?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Pedig ez nem bonyolult. Ha tudod, hogy 25frame/sec sebességgel animálsz (ami a PAL szabvány), akkor egy perc alatt 60×25=1500 frame meg le. Ez azt jelenti, hogy amíg a 0. frame-nél 0 fokos a mutató elfordulása, az 1499.-nél pedig 360 fok.

Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
3ds max-al dolgozom épp egy órát szeretnék elkészíteni,és animálni.
A probléma az,hogy sehogy nem tudom beállítani az animáció sebességét,hogy az óra egy perc alatt egy fordulatot tegyen meg. Ha valaki találkozott már hasonló problémával és rájött a megoldásra szívesen venném ha megmondaná a megoldást. A válaszokat elõre is köszönöm.
Czicsa
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem! Továbbtanulás szempontjából az egyetemi Ipari termék- és formatervezõ mérnök szak érdekelne, de nem tudom, hogy ez most pontosan mit takar. Van itt valaki esetleg, aki ezen a szakon végzett, vagy még mindig erre jár? Érdemes erre menni? Fogok munkát találni ilyen végzettséggel? Nagyon szeretek 3ds maxxal tervezni, rajzolni, ezért gondoltam arra, hogy ezen a szakon folytatnám tanulmányaimat!

VO101Tom
Köszi, ezt megnézem.

www.pumaszallas.hu

koszi!

Met
lakásokhoz és helyiségek belsõ látványtervei

-hoz

Nem köcsögösködök csak én az ilyeneket észre veszem<#zavart1>

Klon
szép lett! 😊
majd kérdezek 😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Megtisztelsz😊

npeter
engem érdekelt, megnéztem, lájkoltam ;-)
szívesen nézem mások munkáit, képeit.

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

ha erdekel valakit😛
http://sandorfenyes.com

atila4
Jah igen azt én is olvastam. De ez pontosan mit jelent?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

hali!
nekünk a 3d ripper dx nevû okosság vált be.viszont ha a pontosság fontos, akkor a google modellel nem vagy beljebb. én arra az esetre a dobozmodell plusz camera projection kombót ajánlanám.

mekkora szopo volt amikor ilyet kellet hagytam a francba az egeszet es inkabb egy par nap alatt lemodeleztem a fel keruletet.. texturara lehet randomot hasznalni epuletek magassagara meg jo a google earth.

Ismer valaki mûködõképes megoldást google earth-bõl textúrázott, 3d-s épületmodellek exportálására valamely 3d formátumba? Budapest belvárosának egy kisebb részletére lenne szükségem, de eddig bebuktam, amikkel próbálkoztam. SketchUp-ba csak terep és a warehouse-ban lévõ modellek hívhatóak be, 3dvia PrintScreen-es OpenGL "lopó" alkalmazás nálam kiakad (végtelenségig "please wait", miközben nem dolgozik).