34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • hispan2
    Jó film nagyon, én még csak a felét láttam. Valóban nem történik benne sokminden de ez engem annyira nem is zavart.
  • Inquisitor
    Ha akciófilm orientált vagy, mint legtöbb mai fiatal, és magas az ingerküszöböd, akkor nem fog tetszeni a Stalker.
    Mert ebben a filmben a történések csak külsőségek, a film lényege az, amit a szereplők megélnek, és ahoyg változnak ezáltal.
    Amúgy jó film. Ha tudod értékelni.
  • Kaszi46
    köszi

(csak az orosz lehet mert nincs másik tudtommal)
  • hykao #5152
    Ez az orosz STALKER film?
  • Zsoldos
    Meg csak most szedem, nem lattam meg. A stalker jatek keszitoi nagyon jonak tartjak es sokat meritettek belole a jatekhoz. A feliratok.hu-n van hozza felirat.
  • Kaszi46
    jo a film? érdemes megnézni? van hozzá felirat?
  • Zsoldos
    akinek kell kuldok torrente linket a stalker cimu filmhez
  • KM
    Kegyetlen!!!
  • Zsoldos
    a prealpha dx7, az ujabb kepek dx8 nehanyuk dx9. De a regi dx7-es videok is eleg szepek, es gf4mx kartyaval vettek fel.. (szoval sebesseg gond valoszinu nem lesz a jatekkal)
  • grebber
    Nekem mindegy mikor adják ki addig legalább a régi végig nem vitt gameket végigviszem. :)
    De azért tatsák be a május mertha nem ..

Azért jó lenne egy ilyen géppel nyomni a STALKER-t.Ezzel hóz ziher hogy nem akadna.

4 GPU (2 db 2 GPU-s SLI-os kari) egy gépben nagyon vad.
  • Glpetyus
    NEKEM szép volt már úgy is :)

Más = mért van olyan érzésem,hogy még májusban sem adják majd ki? :S
  • grebber
    Nem a képek DX7-esek hanem a Pre alpha verzió.

És igenis nem mindegy mert akkor ha igaz hogy DX7-es akkor tudnak ezek a srácok.
    De remélem akkor full szép lesz DX9 alatt.
  • Glpetyus
    Nem mindegy végülis? :)
  • Blasta
    Az új képeken nekem is feltűnt, hogy DX8, de azt nem gondoltam volna, hogy DX7-es még csak!!!
  • grebber
    Nem mondod? Ezt tényleg nem tudtam,én abban voltam hogy dx8-as. Tuti nem az?
  • Glpetyus
    Nem is mondtad,hogy vannak új képek.
    Ejnye-bejnye :D
  • Zsoldos
    Kulonosen, hogy az meg csak dx7-es.
  • hispan2
    Ja, már az alpha is öröm volt, főleg az a gyáros pályarészlet. Csak ugyen ott még az AI (már ha volt egyeltanán AI)még szar volt és ez sokat elvett... De tudom, az csak egy alpha.
  • Glpetyus
    Nem hát,már ott úgy nézett ki a gyárépület,hogy majdnem besz.rtam...
  • Glpetyus
    Szarok a játékélményre,csak STALKER-t akarok.
  • grebber
    Na igy utólag elnézegetve a prealpha-t max grafon és hozzászámítva azt hogy csak dx8-as egyre szebbnek képzelem el,mert dx8 alatt sem csúnya.
  • hispan2
    Éljen a játékélmény! Mármint hogy ugye kinek mi, mert mindenkinek más a jó.
  • JackDaniels #5133
    A Doom-al sokan pofára estek, én is.
    Ha figyelmesebben elolvasod, akkor nem a S.T.A.L.K.E.R. játékélményéről beszéltem, hanema HL2-éről, ami nekem xar volt. Ettől csak jobb lehet a S.T.A.L.K.E.R.-é. Nah, így már megfelel a kényes ízlésednek??
  • Frank99
    tök jó, amikor játékélményről beszélsz, amikor még meg sem jelent a csocsó....

looollll....

csak nehogy pofára essetek, mint én a Doom-al....
  • hispan2
    De azok között vannak régebbi (szép) képek is!
  • Caterpillar
    Jöjjön mááár!
  • JIRZSI
    Ha jól tudom akkor ezek még csak Directx 8.1 es képek, szóval szép lesz ez nem kell félni
  • grebber
    Hát lehet hogy én vagyok csak ilyen de semmi extrát nem mutatnak a képek és némelyik bűn ronda.
    Remélem ez mér nem az eredeti kinézet.
  • grebber
    Új képek.
  • JackDaniels #5126
    Miért nem bízol ezekben? Én már jópár gammát vettem tőlük, semmi bajom sem volt velük. De végülis te tudod.:)
  • hispan2
    Köszi, láttam már azt én is, csak nem bízom benne. Inkább magam veszem meg boltban.
  • JackDaniels #5124
    CDGalaxys-on elő lehet rendelni, ott 9999 Ft-os áron van kitéve. Aztán hogy ennyi marad-e, majd kiderül!
  • Serpa
    asszem a Far Cry 8 volt.
  • haxoror
    Nekem úgy rémlik hogy minden új gama 10 feletti árral jön ki itthon.
  • hispan2
    Hát nem tudom, ha 10e felett lesz, nem veszem meg, de annyi nem lesz. Remélem, legalább egyszerre jelenik meg nálunk is a világ más részeihez képest.
  • grebber
    Hát cd/dvd rom lehuzogatással megy az összes.Tehát ez is feltörés.Igazad van de az igazi feltörésekre gondol ilyenkor mindenki semmi faszozás csak install + crack és play.

Mert ilyen van pár.
    Toca 2,GTR,Soldiers HOWWII,D-Day.
  • ati2002
    A GTR is fel lesz törve, amint megjelenik Németországon kívül (kb tavasszal) Ugyanez vonatkozik a CRC-re is (az csak hazánkban jelent meg), szerintem.

grebber: nem sok? Alapba nem sok Starforce-os game van (hál'istennek), de mondj egy-két címet, ami nincs.

másoknak: Sorry az offolásért.
  • grebber
    Hát ez nem kimondottam igaz mert még nem sok Starforce game van feltörve.
    Én ennél a gamnél nem beszélnék védelemről,mert ha valami multizni szeretne és a védelem miatt nem tud szerintem tuti hogy megveszi.
    Ha meg a warez verzióval lehet majd multizni akkor sokan lesznek akik nem veszik meg.

Én már irtam hogy ez lesz az első erkó gamem és betartom a szavamat.
  • dr Kotász
    Hát azért a GTR topicban olyan problémákkal küszködnek a népek, hogy lassan érdemesebb megvenni (OFF: természetesen érdemes, van annyira jó, csak még nincs angol változat. ON)
  • ati2002
    Nem hiszem, az ilyen Blockbuster játékoknál nem fosnak az eladások miatt, szvsz rádobnak egy új safedisc-et, vagy securom-ot, max neten nem hiszem, hogy fogunk játszani, bár kitudja.

Mellesleg megjegyzem, a Starforce sem ellenfél már...