34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#5155 Jó film nagyon, én még csak a felét láttam. Valóban nem történik benne sokminden de ez engem annyira nem is zavart. -
Inquisitor #5154 Ha akciófilm orientált vagy, mint legtöbb mai fiatal, és magas az ingerküszöböd, akkor nem fog tetszeni a Stalker.
Mert ebben a filmben a történések csak külsőségek, a film lényege az, amit a szereplők megélnek, és ahoyg változnak ezáltal.
Amúgy jó film. Ha tudod értékelni. -
#5153 köszi
(csak az orosz lehet mert nincs másik tudtommal) -
#5152 Ez az orosz STALKER film? -
Zsoldos #5151 Meg csak most szedem, nem lattam meg. A stalker jatek keszitoi nagyon jonak tartjak es sokat meritettek belole a jatekhoz. A feliratok.hu-n van hozza felirat. -
#5150 jo a film? érdemes megnézni? van hozzá felirat? -
Zsoldos #5149 akinek kell kuldok torrente linket a stalker cimu filmhez -
#5148 Kegyetlen!!! -
Zsoldos #5147 a prealpha dx7, az ujabb kepek dx8 nehanyuk dx9. De a regi dx7-es videok is eleg szepek, es gf4mx kartyaval vettek fel.. (szoval sebesseg gond valoszinu nem lesz a jatekkal) -
#5146 Nekem mindegy mikor adják ki addig legalább a régi végig nem vitt gameket végigviszem. :)
De azért tatsák be a május mertha nem ..
Azért jó lenne egy ilyen géppel nyomni a STALKER-t.Ezzel hóz ziher hogy nem akadna.
4 GPU (2 db 2 GPU-s SLI-os kari) egy gépben nagyon vad. -
#5145 NEKEM szép volt már úgy is :)
Más = mért van olyan érzésem,hogy még májusban sem adják majd ki? :S -
#5144 Nem a képek DX7-esek hanem a Pre alpha verzió.
És igenis nem mindegy mert akkor ha igaz hogy DX7-es akkor tudnak ezek a srácok.
De remélem akkor full szép lesz DX9 alatt. -
#5143 Nem mindegy végülis? :) -
#5142 Az új képeken nekem is feltűnt, hogy DX8, de azt nem gondoltam volna, hogy DX7-es még csak!!! -
#5141 Nem mondod? Ezt tényleg nem tudtam,én abban voltam hogy dx8-as. Tuti nem az? -
#5140 Nem is mondtad,hogy vannak új képek.
Ejnye-bejnye :D -
Zsoldos #5139 Kulonosen, hogy az meg csak dx7-es. -
#5138 Ja, már az alpha is öröm volt, főleg az a gyáros pályarészlet. Csak ugyen ott még az AI (már ha volt egyeltanán AI)még szar volt és ez sokat elvett... De tudom, az csak egy alpha. -
#5137 Nem hát,már ott úgy nézett ki a gyárépület,hogy majdnem besz.rtam... -
#5136 Szarok a játékélményre,csak STALKER-t akarok. -
#5135 Na igy utólag elnézegetve a prealpha-t max grafon és hozzászámítva azt hogy csak dx8-as egyre szebbnek képzelem el,mert dx8 alatt sem csúnya. -
#5134 Éljen a játékélmény! Mármint hogy ugye kinek mi, mert mindenkinek más a jó. -
#5133 A Doom-al sokan pofára estek, én is.
Ha figyelmesebben elolvasod, akkor nem a S.T.A.L.K.E.R. játékélményéről beszéltem, hanema HL2-éről, ami nekem xar volt. Ettől csak jobb lehet a S.T.A.L.K.E.R.-é. Nah, így már megfelel a kényes ízlésednek?? -
#5132 tök jó, amikor játékélményről beszélsz, amikor még meg sem jelent a csocsó....
looollll....
csak nehogy pofára essetek, mint én a Doom-al....
-
#5131 De azok között vannak régebbi (szép) képek is! -
Caterpillar #5130 Jöjjön mááár! -
JIRZSI #5129 Ha jól tudom akkor ezek még csak Directx 8.1 es képek, szóval szép lesz ez nem kell félni -
#5128 Hát lehet hogy én vagyok csak ilyen de semmi extrát nem mutatnak a képek és némelyik bűn ronda.
Remélem ez mér nem az eredeti kinézet. -
#5127 Új képek. -
#5126 Miért nem bízol ezekben? Én már jópár gammát vettem tőlük, semmi bajom sem volt velük. De végülis te tudod.:) -
#5125 Köszi, láttam már azt én is, csak nem bízom benne. Inkább magam veszem meg boltban. -
#5124 CDGalaxys-on elő lehet rendelni, ott 9999 Ft-os áron van kitéve. Aztán hogy ennyi marad-e, majd kiderül! -
#5123 asszem a Far Cry 8 volt.
-
haxoror #5122 Nekem úgy rémlik hogy minden új gama 10 feletti árral jön ki itthon. -
#5121 Hát nem tudom, ha 10e felett lesz, nem veszem meg, de annyi nem lesz. Remélem, legalább egyszerre jelenik meg nálunk is a világ más részeihez képest. -
#5120 Hát cd/dvd rom lehuzogatással megy az összes.Tehát ez is feltörés.Igazad van de az igazi feltörésekre gondol ilyenkor mindenki semmi faszozás csak install + crack és play.
Mert ilyen van pár.
Toca 2,GTR,Soldiers HOWWII,D-Day. -
#5119 A GTR is fel lesz törve, amint megjelenik Németországon kívül (kb tavasszal) Ugyanez vonatkozik a CRC-re is (az csak hazánkban jelent meg), szerintem.
grebber: nem sok? Alapba nem sok Starforce-os game van (hál'istennek), de mondj egy-két címet, ami nincs.
másoknak: Sorry az offolásért.
-
#5118 Hát ez nem kimondottam igaz mert még nem sok Starforce game van feltörve.
Én ennél a gamnél nem beszélnék védelemről,mert ha valami multizni szeretne és a védelem miatt nem tud szerintem tuti hogy megveszi.
Ha meg a warez verzióval lehet majd multizni akkor sokan lesznek akik nem veszik meg.
Én már irtam hogy ez lesz az első erkó gamem és betartom a szavamat. -
#5117 Hát azért a GTR topicban olyan problémákkal küszködnek a népek, hogy lassan érdemesebb megvenni (OFF: természetesen érdemes, van annyira jó, csak még nincs angol változat. ON) -
#5116 Nem hiszem, az ilyen Blockbuster játékoknál nem fosnak az eladások miatt, szvsz rádobnak egy új safedisc-et, vagy securom-ot, max neten nem hiszem, hogy fogunk játszani, bár kitudja.
Mellesleg megjegyzem, a Starforce sem ellenfél már...